• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşverenin yıldırma politikaları ve TAYİN

Bu is insan kaynaklariyla olmaz.

Once kendiniz degil, bir avukata mobbing davasi acacaginiz seklinde bir mektup yazdirin ve genel mudurluge/yasal islere gonderim. IKya falan takilmayin cunku insanca davranma noktasini coktan asmislar. Direkt avukat ve yasal isler/genel mudurluk derim ben.

Kısa sürede sık tayinin çıkması da aslında mobbing olarak değerlendirilebilir,ben de haksız bi soruşturmaya uğradım,soruşturma sonucunu beklediğimi ve kuruma mobbing davası açacağımı söyledim,ki açacaktım da benim de soruşturmayı hemen lehime karşı sonuçlandırıp olayı kapatmaya çalıştılar,eskisine göre çok daha rahatım kurumda,ses çıkarmak lazım biraz. Hakkını arayıp elinden geleni yapsın mutlaka geri adım atar banka

+++++++++

hangi banka ben de merak ettim ama geneli aynı sayılır. katılım bankaları bi nebze rahat sanıyorum. kısa sürede iki kere uza yere tayin bence mobingi destekleyici kanıt olabilir.
Yok yav katılım bankaları daha beter :( banka adı malesef yazamıyorum şuan buradan. Resmen mobing zaten ama hukuken de delil sayılır mı onu bilemedik

Kısa sürede sık tayinin çıkması da aslında mobbing olarak değerlendirilebilir,ben de haksız bi soruşturmaya uğradım,soruşturma sonucunu beklediğimi ve kuruma mobbing davası açacağımı söyledim,ki açacaktım da benim de soruşturmayı hemen lehime karşı sonuçlandırıp olayı kapatmaya çalıştılar,eskisine göre çok daha rahatım kurumda,ses çıkarmak lazım biraz. Hakkını arayıp elinden geleni yapsın mutlaka geri adım atar banka
Evet kesinlikle. Aileler de maaşın çok iyi ses etme çalış orda diyor ama eşim bu stresler yüzünden hasta olacak yakında diye korkuyorum :(

Bu is insan kaynaklariyla olmaz.

Once kendiniz degil, bir avukata mobbing davasi acacaginiz seklinde bir mektup yazdirin ve genel mudurluge/yasal islere gonderim. IKya falan takilmayin cunku insanca davranma noktasini coktan asmislar. Direkt avukat ve yasal isler/genel mudurluk derim ben.
Dediğiniz gibi Ik ile olacak iş değil ama eşime dedim yarın en azından bi bölge müdürü ile görüş. Bakalım neler olacak. Ama adamı yol mahfetmiş ceset gibi geldi bugün eve resmen, bir de sağlık sorunları da var :(

Dediğiniz gibi Ik ile olacak iş değil ama eşime dedim yarın en azından bi bölge müdürü ile görüş. Bakalım neler olacak. Ama adamı yol mahfetmiş ceset gibi geldi bugün eve resmen, bir de sağlık sorunları da var :KK43:

Bence görüşmeden dimdirekt ihbar çekin işin ciddi olduğunu ve hoşgörünüz olmadığını iyice anlasınlar

Back
X