Isviçre Hamişleri :)

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Sup3risi Zumrutas kizlar nasilsiniz ne var ne yok?? Biz 21. Haftamizda bebişimizin cinsiyetini ögrendik. Prensesimiz gelcek insallah. Babasi bir mutlu bir mutlu sormayin gitsin :) ayaklari yerden kesildi masallah :) simdi 23 +3 e basliyoruz hersey yolunda hamd olsun. sizde durum ne ne var ne yok?

Selam canim biz 25 haftayi yarin bitiriyoruz hayirlisiyla hareketleri daha fazla ve rahat hissediyorum birde kaburga agrilari basladi beni mahveden malesef bebis buyudukce genisleme oluyo. Allah size bagislasin prensesi hayirlisiyla iki pasa bi prenses geliyor demekki ne guzel ya saglikla kavusalim yavrulara. Canim bu arada sende mayis annesisin istersen bizim bi grup var etiketliyim seni orda mayis anneleri olarak :) ebka kinda gorumcesi falan gelicekti trden misafirleri var

Oh masallah :) olur canim. Evet 28 mayis dedi doktor hanim hayirlisiyla. Kaburga agrilari bendede basladi ya.. hele is yerinde 8 saat zor oluyo biraz ama olsun :)
Onun varligini bilmek yetiyo

Oo masallah kizlar ikinizinde bebisleri büyümüs :) benim yaramaz bu pazar 30 haftaya giriyor az kaldi dolayisiyla heycanda artiyor bu aralar isim konusunda baya stresse girdik bi türlü bulamadik bisey suan Furkanin üzerine düsüniyoruz sizce nasil? Hazirliklarim bitti sayilir bir iki haftaya hastane cantami hazirlamayi düsüniyorum bel agrisi falan baya basini alip gitmis bide nefes darligi var o yüzden erkenden dursun hersey hazirda bide benim icimde hep erken dogcakmis gibi bi hiss var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…