Isvicre‘de yasam

@isvicrelianne adında bir insta hesabı var. O da Zürih’te yaşıyor. Yeni iş kuruyordu. Ona bi bakının bence;)

tatlım sen bizimle kafamı buluyon ?
imkanları sen daha iyi biliyorsun ki bise neden soruyon :KK43:

Iste böyle düsünülmesin diye burda dogup büyüdügümü söylemek istememistim. neden kafa bulayim ki? Farkli ve güzel fikirlerle gelen olur diye düsündüm ve sormak istedim. Fikir alisverisi herzaman iyidir

Biz Zürih’e çok uzak sayılmayız. Bize gel benim fıstığımla hareketli yaşama,aktiviteye doy:anne::KK200:

@isvicrelianne adında bir insta hesabı var. O da Zürih’te yaşıyor. Yeni iş kuruyordu. Ona bi bakının bence:KK66:

Allah bagislasin, sizin hayatiniz baya yorucu ve hareketli diye tahmin ediyorum :halay:

Süper, cok tesekkür ederimm :)

Orada doğup büyümüşsünüz zaten ne gibi bir tavsiye verelim ki.Yeni kurslara yazılın hobiler yetenekler edinin,başka diller öğrenin,atlayın ryan air e her haftasonu bir ülkeye uçun çok uygun kampanyaları oluyor ben 9 euro ya İtalya’ya gitmiştim mesela.Yapılacak şey çok yani buralarda..

Haklisiniz, aslinda yapmak isteyene gercekten aktivite cok :) ben galiba bu aralar tembellige alistigim icin sanki yapicak birsey yokmus gibi düsünür oldum

Back
X