- 8 Temmuz 2014
- 74
- 20
- 28
- Konu Sahibi Loresima01
Çokkk seviyorum sevgim saygım herşeyim tam güvenimiz sonsuz birbirimizee.. beni bu acıya koyan bir rüyaa. evett rüya annemin gördüğü bir rüya.. Annem rüyasında sevgilimin tarafından bir küçük kızın doğum günü için onların köyüne gidiyor. hediye için küçük kıza altın kolye ve küpe alıyor. Orda kadınlarla sohbet ederken birden kendi kendine diyorki ya benim kızım bu cocukla evlenemezse ben bosunamı aldım bunları diyo sonra kolyeyi kaybediyo yana yana kolyeyi arıyor. bana bişeyler diyomuş bende demişimki anne bende aynı küpelerden aldım zaten vs vs oyle annem uyanmış ve bana bunları anlatrken sevgilimden ümidi kesmiş gbiydi.. Bana dediki bu iş olmayacak gbi geliyo bana dedii.. Bir kaç ay sonra da söz kesmeyi düşünüyoduk.. Rüya konusuna çok takıldım sabah da daha onceden benm kendım grdgum ruyayla ılgılı bır konu acmıstm ama kımse yazmadı.. bide bunu anlatınca annem benım moraller sıfırlandı istihareye yatmaya korkuyorum tabiki rabbim herseyın dogrusunu blır ama elımde degıl ben çok acı cekıyorum.....