• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSYAN BİLE EDEMİYORUM DERTLEŞMEK İSTİYORUM :(

Loresima01

O benimm Dünyam
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
74
20
28
Çokkk seviyorum sevgim saygım herşeyim tam güvenimiz sonsuz birbirimizee.. beni bu acıya koyan bir rüyaa. evett rüya annemin gördüğü bir rüya.. Annem rüyasında sevgilimin tarafından bir küçük kızın doğum günü için onların köyüne gidiyor. hediye için küçük kıza altın kolye ve küpe alıyor. Orda kadınlarla sohbet ederken birden kendi kendine diyorki ya benim kızım bu cocukla evlenemezse ben bosunamı aldım bunları diyo sonra kolyeyi kaybediyo yana yana kolyeyi arıyor. bana bişeyler diyomuş bende demişimki anne bende aynı küpelerden aldım zaten vs vs oyle annem uyanmış ve bana bunları anlatrken sevgilimden ümidi kesmiş gbiydi.. Bana dediki bu iş olmayacak gbi geliyo bana dedii.. Bir kaç ay sonra da söz kesmeyi düşünüyoduk.. Rüya konusuna çok takıldım sabah da daha onceden benm kendım grdgum ruyayla ılgılı bır konu acmıstm ama kımse yazmadı.. bide bunu anlatınca annem benım moraller sıfırlandı istihareye yatmaya korkuyorum tabiki rabbim herseyın dogrusunu blır ama elımde degıl ben çok acı cekıyorum.....

Rüyanis hayir olsun :) rüyalar tersine cikarmis hersey olacagina varir:) bence iyi düsünün iyi olsun neden kötü düsünceleri kötü enerjiyi cagiriyorsunuz ki... Sevdiginle aranda büyük sorunlar yoksa niye ayariligi düsnüyorsun sirf bu rüyadan :/ bence güzel düsünnnn :) hakinizda hayirlisi :)

Rüyanis hayir olsun :) rüyalar tersine cikarmis hersey olacagina varir:) bence iyi düsünün iyi olsun neden kötü düsünceleri kötü enerjiyi cagiriyorsunuz ki... Sevdiginle aranda büyük sorunlar yoksa niye ayariligi düsnüyorsun sirf bu rüyadan :/ bence güzel düsünnnn :) hakinizda hayirlisi :)
hiç bir sorunumuz yok rabbime şükürler olsun ama anne lafı işte.. yada ben el evine gdecem diyemi içine sindiremiyor anlamıyorum oda cok sever sevgilimi.. İnşAllah tersi olurr bunu bıle dert ettim kendime kaç saattir ağlamaktan helak oldum :(

hiç bir sorunumuz yok rabbime şükürler olsun ama anne lafı işte.. yada ben el evine gdecem diyemi içine sindiremiyor anlamıyorum oda cok sever sevgilimi.. İnşAllah tersi olurr bunu bıle dert ettim kendime kaç saattir ağlamaktan helak oldum :KK43:
Bence büyütme üzülmen icin sebep yok :) icini rahat tut önüne bak herdey güzel,olur insallah :)

Back
X