İşyeri değil dedikodu yuvasi

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Selam kızlar üç haftadır yeni bir yerde sekreter olarak çalışıyorum 20 kişi çalışıyor.Gümrük firması içerde ithalat ihracat bölümünde muhasebede çalışan kızlar is cikisi aynı otobüse biniyoruz kızlar çok fena içlerinde bir kız var ilk geldiğinde çok samimilermis kız çıktığı sevgililerini anlatiyormus sonra içerden bir çocukla çıkmaya başlayınca kız gizlemiş diğer kızlardan bu kızlarda is dışında bu kızla konusmuyorlar nerdeyse her akşam bunu konuşuyorlar ben sessiz kalıyorum fazla samimi olmaya calismiyorum bunlar seninle konuşur gider benimde arkamdan birsey söylerler sizce samimi olmasam daha iyi değil mi ?Kız sana anlatır anlatmak özel hayatını madem kız sizin için önemli değil ne diye her akşam dedikodusunu yaparsanız başka dertleri yok sanki.Günaydın iyi akşamlar o kadar fazla samimi olmak iyi değil sizce?

Bence samimi olmamalısınız
Mesafe her zaman iyidir

Samimi olmazsanız da bu çok ketum kesin bişiler saklıyor derler orta ayarda yakınlık kurun

Aynen is cikisi bugün sakin geçti yoğundu bu kadar fazlasına gerek yok bence

7 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Kimseyle bir sorunum olmadi şükür. Konuşuruz, sohbet ederiz, insaniz ihtiyaç duyarız neticede.. ama cok özelimi oda arkadasim dahil kimseyle paylasmadığım için sorun yaşamadım bugüne kadar. Çok samimi olmayın yeterli. Uzak duracaksınız diye çok da kasmayın kendinizi. Çalıştığınız yere adapte olma surecinizi de uzatır bu durum diye düşünüyorum..

Dedikodulara karışmayın ama çok da uzak durmayın bence. Selam verin, işle ilgili biseylerden konuşun yeterli.

Aaa ne kadar da tanıdık bir işyeri ortamı :)

İş arkadaşlarınla münasebetin ateşle münasebetin gb olsun, fazla yaklaşma yanarsın fazla uzaklaşma donarsın

Havadan sudan muhabbetler yeter, özel hiçbir şeyini paylaşmanı tavsiye etmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…