- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi NeuroCathy
Merhaba arkadaşlar,
Ben bir üniversitede araştırma görevlisiyim. Yüksek lisans tez danışmanımla epey sıkıntılı zaman geçirmiştim hatta buraya konu açmıştım. Hatırlayanlar bilenler muhakkak olacaktır. Neyse bir şekilde tezi geçtim sonunda..
Ancak bu süreçte ben çok ağladığım üzüldüğüm bir gün gözyaşları içinde cimere hocamı şikayet eden bir yazı yazmıştım. Sonrasında geri alma talebinde bulundum bu sefer hiç tezi geçemem kesin diye ancak almamışlar. Ha tezi geçtim o ayrı ancak bugün bölüm başkanı benimle bir konuşma yaptı odasına çekip... Dediği o ki başka bir üniversitede devam etmeliymişim okuldaki tüm hocalar cimer olayını biliyormuş görevlendirme kağıdını imzalıyorum ama sana önerim başka bir üniversitede devam etmen gibi ısrarla bunu söyledi yani kısacası artık bulunduğum üniversitede istenmiyorum anladığım o ki.. Başka bir üniversiteye gitme şansım var ancak seviyordum ben okulumuŞimdi hocalar biliyor dedi alttan alta beni tehdit mi etti yoksa hocalar seni sevmiyor artık doktorada zorlanırsın mı demek istedi anlamadım yani...
Kafa karışıklığı ve üzüntülerin tam ortasındayım... Sizce ne yapmam lazım başka üniversiteye mi geçmem lazım yoksa dimdik ayakta durup işime mi bakmalıyım...
Burada doktora okurken de bana sıkıntı çıkarırlar mı özellikle bu sebepten bilemiyorum doğrusu..
Ben amirimle problem yaşadığım bi dönem üstündeki amirlerle görüşüp böyle devam ederse mobbing davası açacağımı ve işin peşini bırakmayacağımı söyleyip bi nevi tehdit etmiştim,geri adım atılmış bi şekilde problemimi çözmüşlerdi. Bir daha bu tarz bi adım atmadan önce atmakla tehdit ederek başlayabilirsiniz.
Başka bi arkadaşım direk dava açtı,ses çıkardığını ve dişli olduğunu gösterdiği o da gayet rahat etti ondan sonra. Bence gitmeyin onlar bi yanlış yaparlarsa onları da şikayet edersiniz diye korkuyorlar çünkü sinik değilsiniz. Doktora sürecinizi zorlaştıramazlar çünkü sizden rahatsız oldular. Şikayet eden çılgın personeller genelde rahat ediyor bence siz de rahat edersiniz doktora sürecinde. Böyle gitmeyin pişman olursunuz,benliğinize ağır gelir. Savaşmadan kaçmış olmak kaldırılması zordur.