- 11 Aralık 2014
- 120
- 69
- 28
- 40
şimdi hanımlar turizm fırması acenteliğinde çalışıyorum. şahısa ait. yabancı olarak bir ben çalışıyorum gelini ve sahibi de duruyor. 2 yıldır aynı yerdeyim ve artık çalışma saatlerinden ötürü duzensizlikden dolayı bıktım çıkcamı söyledim hemen cama ilan astılar ay sonu çıkcam inşallah ama ben bunlara oyle tavız verdimki eleman bulamasakda bu duruyor burda nede olsa diye. saat 1 de geliz akşam 22,30 da yeri geliyor 23,00 de kapatıyorum duakkanı ne zamandır hıc hafta sonum yok zaten oglen gelip akşam kapattımdan. sabahlarıda gelinı açıyor dukkanı ama her zaman çok hastayım çok yorgunum 2 çocugu var oğlum hasta hastanede yattık dun falan anlatıyor anlatınca bende artesi gun yazık çocuğun yanında dursun dye 12 de gidiyorum dukkana ama bi bakıyorum facebookdan gezmelerden hiç geri kalmıyor bende dukkanda tıkılıp kalıyorum çalışma saatlerim anlaşırken bu şekil değil di sabah 7,30 akşam 16.00 idi hafta da bir gün iki gun derken şimdi hergun öğlen gidip gece eve gidiyorum. eleman bulana kadar dururum mantıgındalar. patron yine bugun ben konya ya gidiyorum öğlen erken gelirsin dedi dondu gitti kala kaldım birsey de diyemedım hayırda diyemıyorum ben burdan çıkmakkkkkkkk istiyorum.enayı gibi kullanıyorlar bunlar artık yeter