• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyeri ile ilgili yorumlara ıhtıyacım var

aysee89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
120
69
28
40
şimdi hanımlar turizm fırması acenteliğinde çalışıyorum. şahısa ait. yabancı olarak bir ben çalışıyorum gelini ve sahibi de duruyor. 2 yıldır aynı yerdeyim ve artık çalışma saatlerinden ötürü duzensizlikden dolayı bıktım çıkcamı söyledim hemen cama ilan astılar ay sonu çıkcam inşallah ama ben bunlara oyle tavız verdimki eleman bulamasakda bu duruyor burda nede olsa diye. saat 1 de geliz akşam 22,30 da yeri geliyor 23,00 de kapatıyorum duakkanı ne zamandır hıc hafta sonum yok zaten oglen gelip akşam kapattımdan. sabahlarıda gelinı açıyor dukkanı ama her zaman çok hastayım çok yorgunum 2 çocugu var oğlum hasta hastanede yattık dun falan anlatıyor anlatınca bende artesi gun yazık çocuğun yanında dursun dye 12 de gidiyorum dukkana ama bi bakıyorum facebookdan gezmelerden hiç geri kalmıyor bende dukkanda tıkılıp kalıyorum çalışma saatlerim anlaşırken bu şekil değil di sabah 7,30 akşam 16.00 idi hafta da bir gün iki gun derken şimdi hergun öğlen gidip gece eve gidiyorum. eleman bulana kadar dururum mantıgındalar. patron yine bugun ben konya ya gidiyorum öğlen erken gelirsin dedi dondu gitti kala kaldım birsey de diyemedım hayırda diyemıyorum ben burdan çıkmakkkkkkkk istiyorum.enayı gibi kullanıyorlar bunlar artık yeter

çıkmakla en iyisini yaparsın. artı çalıştığının parasını verdiklerini sanmıyorum. verseler bile çekilmez o iş.

çıkmakla en iyisini yaparsın. artı çalıştığının parasını verdiklerini sanmıyorum. verseler bile çekilmez o iş.
geçde olsa maaşımı hep alıyordum ama çıkıtım diye devamlı ertleme yaparlarsa çok ayıp ederler.

Sizi tutan ne?

ay sonunu bekliyorum çıkcam aysonu ne olursa olsun kımse tutamaz. ınsanlara hayır diyemiyorum ben malesed çalıştım tum yerlerde çok ezildim hayır dişyemedim den

Orda hala niye duruyorsun adamlar bildiğin seni sömürüyor acımıyorlar , bile bile böyle yapıyorlar. Mazoşist olsa kalmaz orda yapma bunu kendine yeni işin bundan daha beter olacak değil ya, yoktur böyleleri. Bide susma hakkın yendiğinde yoksa daha çok yerler bu tipler

Bir avukat ile görüşün. Eğer elinizde yeterli kanıt varsa, sizi çalıştırmaması gereken saatlerde çalıştırdığı için, o saatlerin parasını normalden 1.5 kat olacak şekilde size ödemesi gerekir.

Sigortalısınız değil mi? Maaşınız bankaya mı yatıyor? Sizi normalden fazla çalıştırdıklarına dair bir belge ya da şahit var mı?

Bir avukat ile görüşün. Eğer elinizde yeterli kanıt varsa, sizi çalıştırmaması gereken saatlerde çalıştırdığı için, o saatlerin parasını normalden 1.5 kat olacak şekilde size ödemesi gerekir.

Sigortalısınız değil mi? Maaşınız bankaya mı yatıyor? Sizi normalden fazla çalıştırdıklarına dair bir belge ya da şahit var mı?
sigortam var evet ama maaşı elden alıyorum. şahıt tum ailem var aslında komşularım var.

sigortam var evet ama maaşı elden alıyorum. şahıt tum ailem var aslında komşularım var.

Maaşı aldığınızda bir şey imzalıyor musunuz?

Dediğim gibi bir avukat ile görüşün. Dava açıp bir tazminat alabilirsiniz. Ama avukat olmadığım için çok net konuşamıyorum.

Back
X