İş arayisindayim zaten başvuru yapıyorum artık adaletsizliklere tahamul edemiyorumkesinlikle başka iş bulmadan çıkmayın
İş arayisindayim zaten başvuru yapıyorum artık adaletsizliklere tahamul edemiyorum
Bende aynı durumdayım başka departmanlarin iş yükü de bizim bölümde. Amin canım inşallahAa benmişim buaynı durumdayız malesef, üstüne üstlük saçma sapan görev tanım(sızlığı), adam kayırma da cabası. İş bakıcaz mecbur, Allah ıslah etsin bunları.
Biraz daha direnin nasılsa kaçıcaksınız yakında
Cok teşekkür ederimIs bulmadan cikmayin derim.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
İş ararken bir yerde çalışıyor olmak avantaj. O yüzden iş bulmadan çıkmayın.
Bir de görüşmelerinizde mevcut iş yerinizi kötülemeyin. Adaletsizlik konularına girmeyin
Sektörünüzün durumunu bilmiyorum ama pandemiden etkilenmediyse ve kurumsal bir yere geçerseniz sıkıntı yaşamazsınız muhtemelen. Sonuçta dayanamaz noktaya geldiyseniz denemelisinizYok kotulemem bunun geri tepecegini bilmekteyim. Sadece pandemi dönemi yanlış bir karar mi alıyorum acaba diye düşünüyorum. Yoksa işimi bulmadan çıkmam mümkün değil
Muhasebeciyim pek sektör olarak bakmıyorum olaya. Evet bende kurumsal firmalara başvurmaya çalışıyorum hem hak olarak olanakları daha iyi hem maaş bakımındanSektörünüzün durumunu bilmiyorum ama pandemiden etkilenmediyse ve kurumsal bir yere geçerseniz sıkıntı yaşamazsınız muhtemelen. Sonuçta dayanamaz noktaya geldiyseniz denemelisiniz
Haklısınız fakat bizim departman yöneticilerimizle alakalı bir sıkıntı var. Hakkımızı savunamiyorlar. Maaş bakımından adaletsizlikten bahsediyorum ben.Muhasebeci olmak zor patronun her yalanına ortak oluyorsun , zor meslek dürüst ve adaletli seven bir insan bu mesleğe bulaşmamalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?