İsyeri ile sorunlar ve iş degistirme

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.056
4.720
373
Merhaba hanımlar,
Özel bir firmada muhasebe elemanı olarak 4 yildir çalışmaktayım. Şirkete sistemsizlikten, maaş adaletsizliğinden ve birde kişi kayrilmalarindan dolayı ayrılmak istiyorum ama pandemide mevcut işinden ayrılmanın pekte iyi olmayacağını ön görüyorlar. Sizce haklılar mi devam mı etmeliyim sonra başka bir iş bulunca oraya mi geçmeliyim ?

İş ararken bir yerde çalışıyor olmak avantaj. O yüzden iş bulmadan çıkmayın.
Bir de görüşmelerinizde mevcut iş yerinizi kötülemeyin. Adaletsizlik konularına girmeyin

Aa benmişim bu aynı durumdayız malesef, üstüne üstlük saçma sapan görev tanım(sızlığı), adam kayırma da cabası. İş bakıcaz mecbur, Allah ıslah etsin bunları.

Aa benmişim bu aynı durumdayız malesef, üstüne üstlük saçma sapan görev tanım(sızlığı), adam kayırma da cabası. İş bakıcaz mecbur, Allah ıslah etsin bunları.
Bende aynı durumdayım başka departmanlarin iş yükü de bizim bölümde. Amin canım inşallah

İş ararken bir yerde çalışıyor olmak avantaj. O yüzden iş bulmadan çıkmayın.
Bir de görüşmelerinizde mevcut iş yerinizi kötülemeyin. Adaletsizlik konularına girmeyin

Yok kotulemem bunun geri tepecegini bilmekteyim. Sadece pandemi dönemi yanlış bir karar mi alıyorum acaba diye düşünüyorum. Yoksa işimi bulmadan çıkmam mümkün değil

Yok kotulemem bunun geri tepecegini bilmekteyim. Sadece pandemi dönemi yanlış bir karar mi alıyorum acaba diye düşünüyorum. Yoksa işimi bulmadan çıkmam mümkün değil
Sektörünüzün durumunu bilmiyorum ama pandemiden etkilenmediyse ve kurumsal bir yere geçerseniz sıkıntı yaşamazsınız muhtemelen. Sonuçta dayanamaz noktaya geldiyseniz denemelisiniz

Sektörünüzün durumunu bilmiyorum ama pandemiden etkilenmediyse ve kurumsal bir yere geçerseniz sıkıntı yaşamazsınız muhtemelen. Sonuçta dayanamaz noktaya geldiyseniz denemelisiniz
Muhasebeciyim pek sektör olarak bakmıyorum olaya. Evet bende kurumsal firmalara başvurmaya çalışıyorum hem hak olarak olanakları daha iyi hem maaş bakımından

Muhasebeci olmak zor patronun her yalanına ortak oluyorsun , zor meslek dürüst ve adaletli seven bir insan bu mesleğe bulaşmamalı bence

Muhasebeci olmak zor patronun her yalanına ortak oluyorsun , zor meslek dürüst ve adaletli seven bir insan bu mesleğe bulaşmamalı bence
Haklısınız fakat bizim departman yöneticilerimizle alakalı bir sıkıntı var. Hakkımızı savunamiyorlar. Maaş bakımından adaletsizlikten bahsediyorum ben.

hangi semtte çalışıyorsun. Bir tanıdığım ön muhasebe elemanı arıyor.

Ben de çalışıyorum hem de iş arayışındayım. Dün bir yerden arandım sizin 4 hafta ihbarınız vardır biz acil arıyoruz dediler kapattılar. Öylece kaldım. Ne yapıcaz bu olayı ya?

şu an piyasa açıldı bakın derim sonra çıkarsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…