işyeri kararsızlık//banka

Diman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
406
97
318
İstanbul
6 yıldır banka saha satışındayım. ziraat bankası mı vakıf bank sınavına mı girsem

Son düzenleme:
bende giricem ziraate ama çok zor diyorlar
bölümünüz nedir??
banka adını öğrenebilir miyim merak ettim??
dersaneyede banka için mi gidiyorsunz ??
bu arada ziraate 2 ay değil 1 ay 10 gün var!

Ziraatin banko mu servise mi başvurdunz?

Eğer ziraat olmazsa issiz olmayi kabul ediyorsaniz istifa edin ama bu riski alamam derseniz etmeyin

böyle bir risk ben olsam almazdım
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursunuz kolay değil bankaya girmek
daha önce nasıl girdiniz bilmiyorum ama
torpil falan söz konusu muydu tanıdık vs

bence böyle bi risk almayın..
mülakatta özellikle torpiliniz yoksa çok zor girmeniz..
hazır ki işinizden olmayın...

denizbankta çalışıyorum. iktisat mezunuyum. kesinlikle torpilim yoktu sınavını kazandım sonrasında mülakatları geçtim. torpilsiz de olabilir düşüncesinde oldugum için çalışırsam kazanırım diye düşünüyorum sınavı. ama diğer ihtimali de düşünmek zorundayım tabikide :s

ama denizbank özel ziraat devlet fark burda canım
torpil olmazsa işin zor
olmaz demiyorum ama ben duymadım açıkcası torpilsiz giren
ne ziraate ne halka
özelde şartlar farklı dediğiniz gibi
ziraat devlet olduğu için şartları rahat zaten

Bilgileriniz taze ise iktisat muhasebe gibi konularda Sinsvi gecip mulakata gidersiniz sonrasini bilemem ama bence işiniz olmadan istifa etmeyin kafaniz karisikken ozellikle

işi bırakmadan ders çalışmaya zaman ayırmaya çalışın. istediğiniz gibi olmazsa işsiz kalırsınız ortada.

arkadaşım hiç riske girme iş çıkışlarında 2 saat ayır kendine zaten çok uzun bi zaman yok sınava .dershaneye degit sınava 10 gün kala yıllık izin olmazsa rapor vs bişi al konuları tekrar evde gözden geçir yeterli olacaktır zaten. ya da evlimisin bilmiyorum eşinle konuş sınava kadar senden yemek vs beklemesin iş çıkışı 2 değil 4 saat ayır çalışmaya..ama riske girme.. birde kendin çıkarsan tazminatta alamazsın yazık olur

bankadan izin almam imkansız. bilgilerim taze olmadığı için ve sınava çok az zaman kaldığı için ikisini bir arada yürüteceğimi hiç sanmıyorum. evliyim ve 1 çocuğum var. işten akşam 8 gibi geliyorum.

kaç aylık bir kurs alan mı gkgy mi ilk kez duydum ve ne kadar ödednz şaşırdım da mlyon tane soru sordum
google dan bakınca birkaç dershane var zaten.hafta içi programlarına ancak istifa edersem katılabileceğim. henüz para ödemedim, kararsızlık içinde olduğumdan dolayı icraatsiz kaldım öyle

google dan bakınca birkaç dershane var zaten.hafta içi programlarına ancak istifa edersem katılabileceğim. henüz para ödemedim, kararsızlık içinde olduğumdan dolayı icraatsiz kaldım öyle
pekiii gkgy mi yoksa alan bilgisi mi içerikli kurs

Artik cocugunuza daha iyi bir gelecek hazirlayacaginizi dusunerek iki ay esiniz bakacak sizde haftasonlarinizi sinava vereceksiniz kisa surede toparlarsiniz ayrica eczaneye danisarak ders calisanlara onerdikleri vitaminlerden kullanip findik fistik o tarz urunlerle beslenmenizi de ayarlayin. Yani bu zamanda buyuk risk elindeki isi birakmak size kalmis

Eşim de ben de kamu bankasında çalışıyoruz . İkimiz de torpilsiz sadece sınavı kazanarak girdik.. Yaşınız kaç bilmiyorum ama sınava iyi hazırlanacağını düşünüyorsan işten ayrılabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…