bende giricem ziraate ama çok zor diyorlarMerhabalar arkadaşlar ben 2 yıldır özel bir bankada çalışıyorum. işyerinden memnun değilim iş ortamından da memnun değilim. Ancak şu ziraat bankası sınavına kadar bunları dert etmemeye gözardı etmeye çalışıyordum. 2 ay sonra ziraat sınavı var ve bu çalıştıgım bankayla kıyasladığımda ziraatin maaşı, şartları, terfi imkanı daha iyi durumda. bu sınava gireceğim ancak oturup doğru düzgün ders çalışmam gerekiyor. sadece haftasonları dersaneye gitmek yetmez diye düşünüyorum ve hafta içi de kendimi sadece ders çalışmaya ve ziraati kazanmaya vermek istiyorum. şuan çalıştıgım bankadan bunun için istifa etmek istiyorum. bu benim için bir risk olacak elbette. maddi anlamda çok şükür sıkıntım yok ama sınavı kazanamazsam işsiz kalmak gibi bir sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. "daha iyiye ulaşmak için risk almaya değer" diyorum ama bir tarafım buna izin vermiyor. çok çok kararsızım. siz bilinçli bayanların fikirlerini rica ediyorum. teşekkürler
ama denizbank özel ziraat devlet fark burda canımdenizbankta çalışıyorum. iktisat mezunuyum. kesinlikle torpilim yoktu sınavını kazandım sonrasında mülakatları geçtim. torpilsiz de olabilir düşüncesinde oldugum için çalışırsam kazanırım diye düşünüyorum sınavı. ama diğer ihtimali de düşünmek zorundayım tabikide :s
denizbankta çalışıyorum. iktisat mezunuyum. kesinlikle torpilim yoktu sınavını kazandım sonrasında mülakatları geçtim. torpilsiz de olabilir düşüncesinde oldugum için çalışırsam kazanırım diye düşünüyorum sınavı. ama diğer ihtimali de düşünmek zorundayım tabikide :s
evtbanka sınavı için mi dersaneye gidiyorsunuz??
arkadaşım hiç riske girme iş çıkışlarında 2 saat ayır kendine zaten çok uzun bi zaman yok sınava .dershaneye degit sınava 10 gün kala yıllık izin olmazsa rapor vs bişi al konuları tekrar evde gözden geçir yeterli olacaktır zaten. ya da evlimisin bilmiyorum eşinle konuş sınava kadar senden yemek vs beklemesin iş çıkışı 2 değil 4 saat ayır çalışmaya..ama riske girme.. birde kendin çıkarsan tazminatta alamazsın yazık olur
kaç aylık bir kurs alan mı gkgy mi ilk kez duydum ve ne kadar ödednz şaşırdım da mlyon tane soru sordum
google dan bakınca birkaç dershane var zaten.hafta içi programlarına ancak istifa edersem katılabileceğim. henüz para ödemedim, kararsızlık içinde olduğumdan dolayı icraatsiz kaldım öylekaç aylık bir kurs alan mı gkgy mi ilk kez duydum ve ne kadar ödednz şaşırdım da mlyon tane soru sordum
pekiii gkgy mi yoksa alan bilgisi mi içerikli kursgoogle dan bakınca birkaç dershane var zaten.hafta içi programlarına ancak istifa edersem katılabileceğim. henüz para ödemedim, kararsızlık içinde olduğumdan dolayı icraatsiz kaldım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?