İşyerimde aşık olduğum kişiye borç para verdim

narkozz6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
14
0
36
Ankara
Yeni olduğum için konuyu nereye açacağımı bilemedim, umarım uygundur burası.. Kk ailesinin yardımına ihtiyacım var. Delinin bile aklına ihtiyacım var.:(
Uzatmadan konuya gireyim: İş yerimde birisine aşık oldum konuşmaya başladık sevgili olduk bu benden sürekli para istemeye başladı derken en son yüklü bi miktar istedi. Arkadaşlarımdan buldum buna verdim parayı. Hangi akla hizmet veriyosam. Neyse bi gün boynu morluklar içinde işe geldi o ne dedim alerji oldu abimin üzerine yeminederim dedi. Yedim. Sonra öğrendim ki abisi yokmuş. Şimdi durum şu aldatılmış üzere ayrılmış bulunuyorum. Eski sevgilisiyle barışmış. Parayı söylediğimde başka başka cevaplar veriyo. Nasıl alcam o parayı ondan napcam bilmiyorum bi el atın ya offf:(

Merhabalar...

Öncelikle yaptıgınız hatayı anlamış oldugunuzu gördüğümden neden para verdin vs demeden direk sorunun bence uygun olan çözümüne geçeyim. Aynı iş yerindesiniz ve tek çözümünüz var... Parayı istiyerek alamıycaksınız bu gün gibi ortada önce parayı iş yerinden bir başkasının yanında isteyin. Size bir süre yada bir açıklama yapacak ve nasılsa vermiyecektir ancak 3. kişinin yanında para gündeme geldiğinde ve o bunu kabul ettiğinde söledigi zaman dilimi bekleyip parayı isteyin vermesse iş yerinde müdür patron vs neden çekinecekse onla konuşup konuyu halledeceginizi ailenizin bu olaya el atmak istedigini ama sizin mani oldugunuzu aileniz karışmasın diye zor tuttugunuzu söyleyin...

İşinden olmaktan yada ailenizin gelip rezalet çıkartmasından çekineceğinden parça parçada olsa paranızı alırsınız.
Saygılar..

Para isteyen erkeklerden nefret ediorm ya gururszlarrr .SSS
evli olsan veya farkli bi durum geçrkten durumn içindeysen ve zor durumu geçrketen görüosan olabilr ama böyle saçma sapan ayh sinirlendm neyse .d
basima bi kaç defa geldi öyle senin gibi yüklü miktarlarda asla vermedm onu yapmam yapamamda büyük knşmş gibi olmasn ama öyle .
neyse verdiklerimide zaten dilencie sadaka sayiorm eziklktn baska birşey deil bi kizin parasina muhtaç olmalari ..
Üzgnm ama senin verdiklerinide geri alabileceğini hiç mi ama hiç sanmiorm

nasıl öyle bir hataya düştünüz anladığım kadarıyla siz o parayı alamazsınız üstüne bir bardak su için

canım şimdi değilde senden para istediği zaman yazsaydın keşke...hiç olmazsa para vermene engel olurduk...senden para isteyen adamla ne işin olurki zaten o anda basacaksın tekmeyi...para isteme benden buz gibi soğurum senden durumu...aynı işyerinde olduğunuza göre iş arkadaşlarımıza anlatır rezil ederim seni gibi konuşmalar yapsan belki tırsarda öder ama pek umudum yok canım...giden gelse deden gelir...

Merhabalar...

Öncelikle yaptıgınız hatayı anlamış oldugunuzu gördüğümden neden para verdin vs demeden direk sorunun bence uygun olan çözümüne geçeyim. Aynı iş yerindesiniz ve tek çözümünüz var... Parayı istiyerek alamıycaksınız bu gün gibi ortada önce parayı iş yerinden bir başkasının yanında isteyin. Size bir süre yada bir açıklama yapacak ve nasılsa vermiyecektir ancak 3. kişinin yanında para gündeme geldiğinde ve o bunu kabul ettiğinde söledigi zaman dilimi bekleyip parayı isteyin vermesse iş yerinde müdür patron vs neden çekinecekse onla konuşup konuyu halledeceginizi ailenizin bu olaya el atmak istedigini ama sizin mani oldugunuzu aileniz karışmasın diye zor tuttugunuzu söyleyin...

İşinden olmaktan yada ailenizin gelip rezalet çıkartmasından çekineceğinden parça parçada olsa paranızı alırsınız.
Saygılar..

benzer bi şey yaptım ortak bi arkadaşımız var parayı ondan aldığımı ve kendim için almadığımı ona vermesi gerektiğini beni ilgilendirmediğini içeren bi mesaj attım umarım etkilemişimdir:43:

Para isteyen erkeklerden nefret ediorm ya gururszlarrr .SSS
evli olsan veya farkli bi durum geçrkten durumn içindeysen ve zor durumu geçrketen görüosan olabilr ama böyle saçma sapan ayh sinirlendm neyse .d
basima bi kaç defa geldi öyle senin gibi yüklü miktarlarda asla vermedm onu yapmam yapamamda büyük knşmş gibi olmasn ama öyle .
neyse verdiklerimide zaten dilencie sadaka sayiorm eziklktn baska birşey deil bi kizin parasina muhtaç olmalari ..
Üzgnm ama senin verdiklerinide geri alabileceğini hiç mi ama hiç sanmiorm

büyük konuşma gene de.. doğru söze ne denir hepiniz haklısınız ama safım işte katıksız safım al bana aşk:(

alerjinin morluklara neden olduğunu ilk defa duyuyorum bari düzgün bir yalan atsaymış

para konusuna gelince artık adamın insafına kalmış

büyük konuşma gene de.. doğru söze ne denir hepiniz haklısınız ama safım işte katıksız safım al bana aşk:(

Ewet knşmuyorm zaten :) ama üzülmeyin .. bence hiç çekinmeden korkutmayi denemeden direk toplm içinde rezil edin o size bunu yapmişssa siz hiç korkmayn ve arszlikta olsa yapiin rezil edin tabii ki attiginiz mesajda size vermeyecegini söylersse

canım şimdi değilde senden para istediği zaman yazsaydın keşke...hiç olmazsa para vermene engel olurduk...senden para isteyen adamla ne işin olurki zaten o anda basacaksın tekmeyi...para isteme benden buz gibi soğurum senden durumu...aynı işyerinde olduğunuza göre iş arkadaşlarımıza anlatır rezil ederim seni gibi konuşmalar yapsan belki tırsarda öder ama pek umudum yok canım...giden gelse deden gelir...

haklısın söylediğini denicem:(

Ewet knşmuyorm zaten :) ama üzülmeyin .. bence hiç çekinmeden korkutmayi denemeden direk toplm içinde rezil edin o size bunu yapmişssa siz hiç korkmayn ve arszlikta olsa yapiin rezil edin tabii ki attiginiz mesajda size vermeyecegini söylersse

her şeyi denicem artık hepsini denicem:(

Ortalığı Çamurlandırıp Bulandırmadan Müdürünüze Söyleyiniz..
Eğer Böyle Birisinin Yanında Bozayım İsteyim Derseniz Olmaz..
Direk Çıkacak Müdürüne İleteceksiniz..

Ya da Susup Oturacaksınız..
Bu İşler Böyle..

Ortalığı Çamurlandırıp Bulandırmadan Müdürünüze Söyleyiniz..
Eğer Böyle Birisinin Yanında Bozayım İsteyim Derseniz Olmaz..
Direk Çıkacak Müdürüne İleteceksiniz..

Ya da Susup Oturacaksınız..
Bu İşler Böyle..

işin büyümesinide istemiyorum ama 15inde vermezse dediğinizi yapıcam:(

o morlukların nasıl olduğunu anlayamadın mı yani ?? gerçi anlasan bile iş işten geçmiş çoktaaann.. ya sürekli senden para istiyor nasıl anlamadın seni kullandığını.. iş yerinde ortalığı bulandırıp yediği haltları bir bir ortaya dök..

işin büyümesinide istemiyorum ama 15inde vermezse dediğinizi yapıcam:(

Yanlış Yapıyorsun İşte,
İşin Büyümesini İstemiyorsan Müdüre Söyleyeceksin..
Sağda Solda Uzatmaktansa Sinirlerinin Bozulmasındansa Kestir At Bir Anda..
Hem Böylelikle Ciddiyetini Anlar..:34:

Back
X