İşyerimde yaptığım bir hata..

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
24.059
97.408
1.123
Evet kızlar ramazan ayı munasebetiyle kişi başı 100 lira kumanya yardımı yapılacaktı..Telefonda patronum 100'er lira demiş ben bunu 150 lira anladım..

25 kişiye 150 liradan dagıttım...Öğrendi mi ? evet öğrendi..Kafasını sağa sola salladı ve kendine zor hakim oldu ..

Yarın işe gitmek istemiyorum resmen adama zorla hayr işletmiş gibi hissediyorum kendimi..

Sinirim bozuldu..

Evet kızlar ramazan ayı munasebetiyle kişi başı 100 lira kumanya yardımı yapılacaktı..Telefonda patronum 100'er lira demiş ben bunu 150 lira anladım..

25 kişiye 150 liradan dagıttım...Öğrendi mi ? evet öğrendi..Kafasını sağa sola salladı ve kendine zor hakim oldu ..

Yarın işe gitmek istemiyorum resmen adama zorla hayr işletmiş gibi hissediyorum kendimi..

Sinirim bozuldu..

ahahahhahaha okurken kahkaha attım sana değil de cimri patronuna :d Harika olmuş, Allah yaptırmış bence, güle güle harcasınlar; fazladan dağıttığın 1250 lirayla ölmez patron bozuntusu.

Yarın git ve kusura bakmayın bir anlık dalgınlığıma gelmiş hem kötü mü oldu sevap hanenize 50 şer lira ekledim de :1:

olsun yaptığın bu ufak hata belkide bi ailenin evine biraz daha fazla erzak girmesine ve patronunun aldığı hayır dualara sebep oldu..
üzülme bence..
o para patronunun kesesinden bi şekilde çıkacakmış,ramazanda bahanesi olmuş işin.
iyi de olmuş bence...:)

:))) Hay kızlar güleceğim yoktu hiç :))

Adam yarın artan para ile faturalarını yatıracaktı ciddi manada nakit sıkıntımız vardı bu aralar .

Kötü oldu :) Bakmayın güldüğüme ..

Sinirim bozuldu..

çok üzüldüm canım çok zor olsa gerek :(

Sinirlendi epeyce...Nefsiyle odasında baya bir mücadele etti gördüm..Telefonunu savurdu yetmedi odasının kapısını gümm diye kapattı..

Yerin dibine girdim çıktım resmen..Muhasebecilik böyle işte..

Sinirlendi epeyce...Nefsiyle odasında baya bir mücadele etti gördüm..Telefonunu savurdu yetmedi odasının kapısını gümm diye kapattı..

Yerin dibine girdim çıktım resmen..Muhasebecilik böyle işte..

ya insanlık hali olabilir ama keşke olmasaymış umarım kısa sürede tekrar patronun gözüne girersin

:))) Hay kızlar güleceğim yoktu hiç :))

Adam yarın artan para ile faturalarını yatıracaktı ciddi manada nakit sıkıntımız vardı bu aralar .

Kötü oldu :) Bakmayın güldüğüme ..

Tüh yaaa bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim, e verilen para da geri alınmaz. Sen yarın mutlaka konuş, ramazan hali algılarım kapalı yanlış anladım de :S

Sorma fatma özkan baya bir sarsıldım suan..

Canım burnuma gelip gelip gidiyor..

kontescim o zaman sabah git patrona
ramazandan dolayi yanlis anladim
ama bu durumu duzeltmek icin ne yapmaliyim
gibi konus
adamin huyunuda bilmiyoruz ama
kalkipta ben sana 100 dedim sen 150 verdin aradaki farki ode dermi bilemicim...

Sinirim bozuldu..
sonuç ne olacak acaba, patronun hiç birşey demediyse kötü...

Yok demez onu canım namazında niyazında :)) Bu tip şeylere itimadı pek yoktur ama sinirlendi işte adam bikere..
Geçenlerde 20 binlik çeki sadaka giderlerine attırdı..

1250 lira koymaz inşallah adama :) Offff...kendi kendime mantık üretip yorum yapıyorum birde :) hem suçluyum hem güçlü.

Son düzenleme:
Yok demez onu canım namazında niyazında :)) Bu tip şeylere itimadı pek yoktur ama sinirlendi işte adam bikere..

1250 lira koymaz inşallah adama :) Offff...kendi kendime mantık üretip yorum yapıyorum birde :) hem suçluyum hem güçlü.

yanii takma kafayi dicemmm o zamannn bossverrrr
kotu bi laf etmemisyaaaa

inş bu hatan patronunun sana olan güvenini bozmaz tatlım..

Garip bir adam işte patronluk taslamaz iyidir, hoştur, seninle güler,konusur..

Gerekli yardımlarını çekinmeden yapar :) Ama benim yaptığım işte fena bir iş :)

Güvenini sarstım diye çekiniyorum açıkçası..

Back
X