İşyerimdeki kıskanç kız ve tavırları...

Canım o seviyesiz bir insansa , sen neden onun seviyesine düşüyorsun?
Bırak kendine haline...
Zaten aklı başında bir insan olsa bu şekilde davranmaz heralde değil mi?
Sen madem herkes tarafından sevilen ve beyenilen birisin işyerinde.
O zaman bununla gurur duy ve takdir et kendini.
Başkaları yüzünden canını sıkmana gerek yok bence.

tabikikimin ne halt karıştırdığı beni ilgilendirmez ama evli bi adamla beraber olması karaktersizliğini gösterir ve beni rahatsız eden beni kıskanıp benim işlerime sürekli burnunu sokması ve bende bi hata araması
patron bana bişey desin benden önce atlıyo lafa tabiki benden iş olarak deneyimli
aramızda onca yaş farkı var

Sen yaşça ondan gençsen ve fiziksel olarak seni beğeniyorsa normal olabilir, hemen hemen benim duyduğum bütün işyerlerinde bu tarz davranışlar olabiliyor. Bana da benzer davranışlar olmuştu işyerindeki kızın vaktiyle... :37: İşini elinden alacağımı, yerine geçeceğimi filan düşünüyordu.
Halbuki öyle bir isteğim yoktu :1: Gerçekten... :3:
Umursamadım onu yokmuş gibi davrandım, laf sokmalarını arkamdan dedikodu yapmasını herşeyi kenara bıraktım kendimi soyutladım ondan :92:
Sonra ne mi oldu, ilahi adalet işte. İşten çıkarıldı şu an onun işine sahibim, hem de pek çok kişinin takdiriyle ve beğenisiyle :31:
Ayrıca birkaç ay önce uğradı kendince müdürlük-amirlik tasladı umursamamazlığa verdim...
:34:
Olay sende bitecek ne olursa olsun :23:
Umursama onu kendi fesatlığında boğulsun boğulacaksa :24:

ama suç adamda değil onda dişi kuyruk sallamazsa erkek yanaşmaz...

bu cümle yakışmadı bence bir bayanın ağzına.. biz bayanlar kendimizi böyle aşağılarsak, erkeklerden değer görmeyi falan beklemeyelim.

Aman dikkatli ol ben de gördüm böylelerini negatif elektirkleri gözle görünür resmen

Canım kusura bakma ama ben de anlamadım.
Sen fiziken ve ruhen mükemmel birisin,diğer kızsa tam tersine hem çirkin hem kötü birisi.
Kız seni kıskanıyor ve bundan SEN rahatsız oluyorsun.
Acaba kızın işyerindeki konumu senden daha iyi diye kızıyor olabilir misin ?

ama suç adamda değil onda dişi kuyruk sallamazsa erkek yanaşmaz...

bu cümle yakışmadı bence bir bayanın ağzına.. biz bayanlar kendimizi böyle aşağılarsak, erkeklerden değer görmeyi falan beklemeyelim.

Ben tüm bayanları aşılamadım dikkatinizi çekerim dişi kuyruk sallamazsa erkek yanaşmaz dedim
Aman dikkatli ol ben de gördüm böylelerini negatif elektirkleri gözle görünür resmen

aynen canım içinin pisliği dışına yansımış

Canım kusura bakma ama ben de anlamadım.
Sen fiziken ve ruhen mükemmel birisin,diğer kızsa tam tersine hem çirkin hem kötü birisi.
Kız seni kıskanıyor ve bundan SEN rahatsız oluyorsun.
Acaba kızın işyerindeki konumu senden daha iyi diye kızıyor olabilir misin ?

ben fiziken ve ruhen mükkemlim diye bi cümle kullandım mı ? ondan daha güzelim dedim ?

evet beni kıskanıyor ve rahatsız oluyorum kızın işyerindeki konumu kızılcak bişey değil canım benim 1 üstümde benden az daha fazla maaş alan birisi okadar :6: oda yaşı benden fazla olsun okadar :6:

sadece işyerinde herkes evli ve yaşça büyükler en küçük benim başka uğraşıcak birisi yok benden önceki kızında çıkmasına o sebep olmuş o kızıda gördüm harika güzel bi kızdı kızın ayağını kaydırmak için elinden geleni yapmış sanırım.
.tabi ben biraz dişliyim veriyorum ağzının payını ona yaptığı kadar yapamıyo bana
boyu çokk kısa 1.46 falan
eee benide bilen bilir anlatmama gerek yok buda kuduruyor :3: ve işime engel oluyo hep bi hata arıyo

her zaman böyle tipler vardır..ve hep de olacaktır..daha neler neler göreceksin sen de..
yapacağın tek şey umursamamak...
bir insana yapılacak en can acıtıcı şey herhalde onu görmezden gelmektir...
o yokmuş gibi davran..
hee..gün gelip de yanına gelir..niye bana böyle davranıyosun..diye sorarsa cevabın şu olsun:

O kadar kısasın ki farketmemişim..:51:

her zaman böyle tipler vardır..ve hep de olacaktır..daha neler neler göreceksin sen de..
yapacağın tek şey umursamamak...
bir insana yapılacak en can acıtıcı şey herhalde onu görmezden gelmektir...
o yokmuş gibi davran..
hee..gün gelip de yanına gelir..niye bana böyle davranıyosun..diye sorarsa cevabın şu olsun:

O kadar kısasın ki farketmemişim..:51:

teşekkür ederim önerilerin için canım evet zaten öyle yapıyorum duymamazlıktan geliyorum
okadar kısasınki farketmemişim lafınada koptum :60:

Back
X