• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerimdeki sıkıntı!

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
arkadaşlar kamu kuruluşunda kadrolu bır memurum.benım görevim ayrı mutemetlık.ama başka bir sözleşmeli arkadaşın yoğunlugundan dolayı o görevı mudure hanım bana verdı bir süreliğine.bende kabul ettim.maaşlar yaklaştığı içnde hem zamlar hem gecikme faizleri falan derken yoğunlaşacağım mudure hanıma gittim söyledim mudurm yogunum bakamam dıye.bu arada o arkadaşın iş yoğunluğu hafifledi.oturup duruyo.mudure hanım tamam yapsın dedi.sabahleyin evrakları vermeye gittiğimde benım işim daha bitmedi deyip almak istemedi bende mudure hanıma soyledım maaşlar var deyip verdim.tamam deyip tersledi.o işler kolay neden zor olsun dedı ben işe yeni girdim çok fazla bilmiyorum.yanlış yapabılme korkusu var bı yanlış yapsam anında ustume çökerler maaş konusunda...evrakları alıp ıncelıyo soylenıyo bır de sınırlendım bıraz sesımı yuklselttım ama benım çalışma hevesımı kırdı kocaman adam..ben kucugum dıye benı böyle de tersleyemez kı çok kırıldım ya

ben devlet dairesinde staj yaptım ve bu durumu çok gördüm. sürekli aynı yerde tıkılmış gibi hissediyo insanlar birbirine sarıyodu. herkes tartışıyodu resmen. bence takma ya biri bişi dedimi tavrını koy ben daha okuyorum ama gördüğüm durumu sölüyom senin kadar iyi bilemem ama ordaki insanlar hep stresli davranıyo

canım bende memurum, bunları kafana takarsan hasta olursun.

herkes yöneticilik sıfatının hakkını veremez, bağırmanın,terslemenin yöneticilik olduğunu sanan müdürler var.

sen kendini hiç bozma,ses yükseltme çünkü bu senin aleyhine olur,üzülürsün.

işini düzgün yapıyorsan vicdanın rahatsa,gerisini boşver,

bulunduğun ortamdaki kişileride huyuna suyuna göre idare et,umursama fazla,sen kıymetlisin unutma.

canım bende memurum, bunları kafana takarsan hasta olursun.

herkes yöneticilik sıfatının hakkını veremez, bağırmanın,terslemenin yöneticilik olduğunu sanan müdürler var.

sen kendini hiç bozma,ses yükseltme çünkü bu senin aleyhine olur,üzülürsün.

işini düzgün yapıyorsan vicdanın rahatsa,gerisini boşver,

bulunduğun ortamdaki kişileride huyuna suyuna göre idare et,umursama fazla,sen kıymetlisin unutma.

çok teşekkür ederim hepinize içime su serpildi valla.kımse de gelip sormadı bıle ne oldu hayırdır arkadaşım dıye.ama o oturupta bana yuklenılmesıne de hazmedemıyorum ustelık benım ıslerım var.boş durmayacağım ki.kendimi enayi yerine konulmuş gibi hissediyorum.şimdi evraklar bana gelıyo onceden evraklara elini uzatırdı şimdi konuşmuyo bıle almıyo evraklarımı.allah biliyo ya hiç bi işten kaçmadım.ama bu adam hevesimi kırdı gerçekten.emekli olacakmış olsa da gitse..bi bayana ve de kucuğu kızıyla yaşıtım bana böle davranmasına çok alındım ya.sesimi yukselttım az ama sinirden titredim.

ben seni her halta alışsın diye bol bol hakaret ediyorum sen daha elin adamı laf etti diye sinirden titriyosun. Dün bir tane deli asker bana ana bacı küfür etti ya ben ne yapayım. delinin küfür iltifattır derler sende onları deli olarak gör salla gitsin. ayın 15inde maaşı kap keyfine bak. Ben kocan. Gece gece canım sıkıldı araziye gidecem merak ettim ne yazıyorsun diye buldum valla şifreni. Özel hayatın avuçlarımın içinde kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:72:

ben seni her halta alışsın diye bol bol hakaret ediyorum sen daha elin adamı laf etti diye sinirden titriyosun. Dün bir tane deli asker bana ana bacı küfür etti ya ben ne yapayım. delinin küfür iltifattır derler sende onları deli olarak gör salla gitsin. ayın 15inde maaşı kap keyfine bak. Ben kocan. Gece gece canım sıkıldı araziye gidecem merak ettim ne yazıyorsun diye buldum valla şifreni. Özel hayatın avuçlarımın içinde kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:72:

Ne kadar saygısız bir eşiniz varmış.
Okuyor musunuz kocabey...
Ayıp yaptığınız çok ayıp...
İnsan eşine böyle birşey yapar mı?
İnsan kocasına güvenmeyecek de kime güvenecek?
Saygısız.. Sen de...

Son düzenleme:

Bu ne yahu?

Resmen sok oldum :52::53:

Terbiyesiz adam ya.
Eşi değil sanki düşmanı.
Kızımmm deyişi çıldırttı beni.
Ve kadının tek derdi bebek sahibi olabilmek. Eşyaları.
Eşine saygılı ölçülü bir kadın.
Yazık yazık hakikaten yazık.
Böyle bir adam. Girip de karısını rencide edebilecek kadar saygısız ve ölçüsüz bir adamle evli.
Adamın tavrına, üslubuna bir bakın.
Birsürü şey demek geçiyor içimden ama.
Neysseeee...

ben de merak edip hemen eski konularına baktım. neyse ki özel hayatı falan pek yok.
benim eşim böyle bişey yapsa, şifremi alıp da yazsa benden temiz bir dayak yerdi muhtemelen.:9:

ben seni her halta alışsın diye bol bol hakaret ediyorum(!) diye yazmış bir de. !

Son düzenleme:
az kocaya bakarmısınız ya, bikere sen kimsin de eşinin özeline bu kadar burnunu sokuyosun, ya hangi mantık karısının şifresini alır da bi kadın sitesinde karısını rezil eder ki. benim eşim böyle yapsa dünyayı dar ederdim ona, hayret bişey ya bide ben alış diye sana hakaretler ediyorum demiş ya, konuşma şekline bakın. saygısız densiz.

öncelikle rezil olduğum filan yok. Herkes kendi kocasına özel hayatına baksın. çok güldüm ben bu duruma. kocamı tanıdığım için bu durum çok acayip gelmedi. o her sorunumu kendi halleder. Ve şunu der bu sitelere girip de kıt akıllarıyla saçma sapan tanımadığın insanlardan akıl alma der. En iyi yardımcım odur. Hesabı kapatcam zaten. Ben kocamla çok mutluyum. Haddinizi aşmayın kendi kocanıza bakın. Benim eşim özelime burnunu sokar bende onun özeline burnumu sokarım. Oda rahatsız olmaz bu durumdan bende. Benim eşimden gizlim saklım olmaz. Sizin özel hayatınıza karıştığı zaman rahatsız oluyorsanız demekki gizli iş çeviriyorsunuz eşiniz rahatsız oluyorsa oda gizli iş çeviriyordur. DİKATTT

öncelikle rezil olduğum filan yok. Herkes kendi kocasına özel hayatına baksın. çok güldüm ben bu duruma. kocamı tanıdığım için bu durum çok acayip gelmedi. o her sorunumu kendi halleder. Ve şunu der bu sitelere girip de kıt akıllarıyla saçma sapan tanımadığın insanlardan akıl alma der. En iyi yardımcım odur. Hesabı kapatcam zaten. Ben kocamla çok mutluyum. Haddinizi aşmayın kendi kocanıza bakın. Benim eşim özelime burnunu sokar bende onun özeline burnumu sokarım. Oda rahatsız olmaz bu durumdan bende. Benim eşimden gizlim saklım olmaz. Sizin özel hayatınıza karıştığı zaman rahatsız oluyorsanız demekki gizli iş çeviriyorsunuz eşiniz rahatsız oluyorsa oda gizli iş çeviriyordur. DİKATTT

Bunu yazan muhtemelen kocabey.
Umarım öyledir.
Yoksa yazıkb
Size bütün bu lafları eden birini bu şekilde savnabilen birine ne denebilir ki.
Bir bakın bakalım eşinizin yazdığına.
Sonra da sizin yazdığınza (tabi eğer sizseniz)
sonra kimin aklı kıt çıkar ortaya.
Tabi anlaşılabilirse...
Anlayabilene....
Siz bu duruma gülmüşsünüz..
Kendi adıma eşinizin o yorumunu görünce fena oldum. Nasıl bir adam bu diye.
Mutluluklar size.....

Bunu yazan muhtemelen kocabey.
Umarım öyledir.
Yoksa yazıkb
Size bütün bu lafları eden birini bu şekilde savnabilen birine ne denebilir ki.
Bir bakın bakalım eşinizin yazdığına.
Sonra da sizin yazdığınza (tabi eğer sizseniz)
sonra kimin aklı kıt çıkar ortaya.
Tabi anlaşılabilirse...
Anlayabilene....
Siz bu duruma gülmüşsünüz..
Kendi adıma eşinizin o yorumunu görünce fena oldum. Nasıl bir adam bu diye.
Mutluluklar size.....

dediklerinize aynen katılıyorum... ve ben de yazanın kendisi olduğunu düşünmüyorum...:31:

hakaret ediyorum demesi hakaret ettiğini göstermez. Biriside kocamı döverdim demiş. Bunu demeklede o kişi kocasını dövecek(dövebilecek) değildir. Her şey lafla olmuyor. Burasının da benim adıma bir özel olduğunu düşünmüyorum. Sorunumu direk eşimle hallederim bunu 3 şahıslara sormam. Eşimden gizlediğimi burada tanımadığım insanlara paylaşacak değilim. Sadece soru sorarım bilgi alırım. Ama özel konularda bunu 3. şahısa bırakmam. Eşimde aynı şekilde sorununu başkasıyla değil benimle konuşur saygılar belki burada böyle yazıyor ama evde yemek bile yapıyordur temizlik bile yapıyordur ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz ki? ben çalışan bir bayanım kendi ekonomik özgrlüğümde var hakarete gelecek değilim heralde mutluyuz tabiki

hakaret ediyorum demesi hakaret ettiğini göstermez. Biriside kocamı döverdim demiş. Bunu demeklede o kişi kocasını dövecek(dövebilecek) değildir. Her şey lafla olmuyor. Burasının da benim adıma bir özel olduğunu düşünmüyorum. Sorunumu direk eşimle hallederim bunu 3 şahıslara sormam. Eşimden gizlediğimi burada tanımadığım insanlara paylaşacak değilim. Sadece soru sorarım bilgi alırım. Ama özel konularda bunu 3. şahısa bırakmam. Eşimde aynı şekilde sorununu başkasıyla değil benimle konuşur saygılar belki burada böyle yazıyor ama evde yemek bile yapıyordur temizlik bile yapıyordur ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz ki? ben çalışan bir bayanım kendi ekonomik özgrlüğümde var hakarete gelecek değilim heralde mutluyuz tabiki

Bakın biz burada yukarıda yazılan yorumun üzerine söyledik o lafları.
Bakın eşiniz demiş bol bol hakaret ediyorum diye. Yakıştıramadık bir kadına böyle söylemleri...
Sizce problem yoksa, bizce de yoktur o zaman.

ben senin o kocanı varyaa
evire çevire döverimm

bu arada ben gerçekten sadece laf olsun diye demem, ben gerçekten döverim
mazimde öyle olaylar var

Son düzenleme:
Back
X