İşyerimden gelen telefon...

pollyan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
537
2
0
İstanbul
Merhaba arkadaslar,
Moralim cok bozuk yorumlarınıza ihtiyacım var.Ben çalışan bi bayanım 9 aylık evliyim bu sabah işe biraz gec kalınca patron çıraga beni aramasını söylemiş nerde kaldım diye.Neyse işe geldim eşim aradı ne yapıyorsun diye. Bende iyi aşkım kan ter içinde kaldım dedim çırak aramasa işe iyice gec kalmıstım dedm bunu duyar duymaz eşim o senin numaranı nerden biliyor hemen degiştireceksin hattını gibi seyler söyledi.Sonra askım sacmalama dedm o da bana tamam siz görüsün mesajlasın hatta dedi suratıma kapattı.Ne yapmalıyım sizce?

çalıştığın yerde telefon kaydın adres kaydın vs.. olur doğal olarak, patron aratmış deseydin ya

onun numarası adresi, hatta kimlik numarası çalıştığı yerde kayıtlı kuyutlu değilmi, kayıtlı

bence eşin şımarıklık yapmış buna kıskançlık diyemeyeceğim

akşam kayıtlardan bulmuş der konuşur tatlıya bağlarsın, takma kafana

yapacak bir şey yok canım.eşin çok gereksiz kıskançlık ve kompleks yapmış.durumu sorarasa olduğu gibi anlattekrar o kadar.gayet dik dur ve taviz verme.çok saçma bir tepki vermiş.umursama.

tesekkür ederim kızlar cevap yazdıgınız için oldugu gibi anlattım zaten patron vermiş numaramı dedim benim alnım ak cok şükür dedim.

Merhaba arkadaslar,
Moralim cok bozuk yorumlarınıza ihtiyacım var.Ben çalışan bi bayanım 9 aylık evliyim bu sabah işe biraz gec kalınca patron çıraga beni aramasını söylemiş nerde kaldım diye.Neyse işe geldim eşim aradı ne yapıyorsun diye. Bende iyi aşkım kan ter içinde kaldım dedim çırak aramasa işe iyice gec kalmıstım dedm bunu duyar duymaz eşim o senin numaranı nerden biliyor hemen degiştireceksin hattını gibi seyler söyledi.Sonra askım sacmalama dedm o da bana tamam siz görüsün mesajlasın hatta dedi suratıma kapattı.Ne yapmalıyım sizce?

Daha önce güvensizlikle ilgili bir durum mu yaşadınız?

hayır Allaha şükür yaşamadık ama benim eşim çok kıskanctır iş yerinde etek elbise giyemem makyaj yapamam mesala.

saçmalık..... madem okadar kıskanç sizi hiçç işe salmasın bu erkekleride anlamam hem eşlerini çalıştırırlar hemde ona buna karışırlar...sen geç kaldın diye aramalrı normal heralde arayacaklar.. iş yerinde numaranın olmasıda gayet doğal hiç taviz verme o suçlu bu durumda kafanada takma bence..

kredimiz var canım onun için calısıyorum mecbur yani çalıştırmaya.halen beni aramadı mesaj da yok sanırım beni suclu görüyor offf

Back
X