• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde düştüğüm mide bulandırıcı durum.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar merhabalar 💐
Kamuda çalışıyorum 7 yıldır. Eşimin işi gereği iki yıldır da küçük bir ilçede çalışıyorum.Ama yaşadığım bugünkü olay ciddi manada beni üzdü sinirlendirdi. Kurumda toplam 10 kişiyiz yaşı en küçük olan da benim hani hepsi yaklaşık olarak bile değil babam annem yaşındalar.bir hadsiz daha var yaşı bana yakın ona x kişisi diyelim.baska bişey diyicem de forum kurallari el vermiyor.Şimdiye kadar kurumumda hiç bir sorun yaşamamıştım. işe alıştım seviyeli normal bı ilişkim var herkesle. fakat bugün bı çaycı abimiz var hepimize sırayla her gün kahve getiriyor müdüre yaptigi zaman .yani tek getirdiği bayan ben değilim.kahveyi getirirken bu x kişisi abiye ooo cheryyblossoma iyi bakıyorsun bakıyorum abi demis imali bı şekilde.cayci abi de sana söylüyorum ama benim beklediğim bikac bişey var senden cikmasin simdilik nolur böyle dedi dedi bana.ben ise duydugumdan beri asla sindiremiyorum evliyim bı çocuğum var.abi de benden 20 yas buyuk .yani nasıl boyle hadsiz ve tehlikeli bir yakıştırma yapar anlamıyorum.ne yapmalıyım bana yardım edin.
Çocuk ben şaka yaptım deyip inkar edecek kadar karaktersiz.cayci abi desen nerde ne konuştuğunu pek bilmez bana gelip o bence seni kıskandı demeye getirdi.bir de bana diyor ki sen çok guleryuzlusun yanlış anlaşılabilirsin dikkat et.ulan of

bu lafi eden kisiyle hicbir sekilde muhatap olmayin, cayci abiyle de samimiyeti azaltin ben onun yetistirmesini de dogru bulmadim. madem duyulmasindan korkuyor niye gelip soylemis? niye sizin soylememenizi istiyormus?
Onu ona da.sordum böyle bi durumda neden benim susmami bekliyorsun diye . Diyor ki ben şaka yaptım der çıkar işin içinden

Yaşı ortamda küçük olan genç güzel kadınların sıklıkla başına gelen bi konu. Size tavsiyem maalesef bu ne ilk olur ne de son o yüzden işyerinde güler yüzlü falan olmayın. Siz iyi niyetli samimi yaklaşırsınız bizim millet başka şey düşünür. Katı asık suratlı ve sert olun bunlar bundan anlıyolar.

Onu ona da.sordum böyle bi durumda neden benim susmami bekliyorsun diye . Diyor ki ben şaka yaptım der çıkar işin içinden
size soylemesinin hicbir manasi yok o zaman hatta ben emin bile olamazdim soyledigine.

Ben bu işte en çok çaycı abiye tilt oldum. Bunu diyen kişiye mis gibi bi laf koyup kenara çekilebilirdi. Hoşuna gitmiş gibi gelmiş size söylemiş. Bunu duyup zaten sinirlenmemek elde değil. Bu tarz olaylarda lafı diyenden çok taşıyan tehlikelidir hep.

Çaycı basta olmak üzere diğer goygoycudan uzak durmanızı tavsiye ederim

X kişisi Çaycıya böyle demiş diyorsunuz ama siz duymadınız sanırım. Çaycının daha sonra dediklerini de anlamadım. Çaycı hayali bir hikaye ile sizin nabzınızı da yokluyor olabilir.
Anladığım birileri çaycının size özel yaklaşımları olduğunu ima etmiş. Çaycı da tepki vermemiş bir de gelip üstüne size bunları söylemiş. Başlarım öyle çaycıya…

Yani lafı söyleyen memur kişi belki sizin cinsiyetinizden bağımsız söylemiştir orasını bilemem. Belki bir erkek meslektaşı da olsa aynı cümleyi kuracktır. Ama çaycı öyle değil, uzak durun, fena ara karıştıran bi tip. Size ilgisi olup nabız yokluyor olabilir. Bazı erkekler bi gülümsemeden bile anlam çıkaracak kadar pislikler

O bahsettiğiniz x kişi ile ve çaycı ile gerek duymadıkça konuşmayın. Hiç farkında olmadan saçma sapan bir olayın içinde bulabilirsiniz kendinizi. Tamamen resmi olun yani bu bahsedilen olay duyulsa bile kimse diyemesin ki evet blossom da şunu dedi şunu yaptı.

Kızlar merhabalar 💐
Kamuda çalışıyorum 7 yıldır. Eşimin işi gereği iki yıldır da küçük bir ilçede çalışıyorum.Ama yaşadığım bugünkü olay ciddi manada beni üzdü sinirlendirdi. Kurumda toplam 10 kişiyiz yaşı en küçük olan da benim hani hepsi yaklaşık olarak bile değil babam annem yaşındalar.bir hadsiz daha var yaşı bana yakın ona x kişisi diyelim.baska bişey diyicem de forum kurallari el vermiyor.Şimdiye kadar kurumumda hiç bir sorun yaşamamıştım. işe alıştım seviyeli normal bı ilişkim var herkesle. fakat bugün bı çaycı abimiz var hepimize sırayla her gün kahve getiriyor müdüre yaptigi zaman .yani tek getirdiği bayan ben değilim.kahveyi getirirken bu x kişisi abiye ooo cheryyblossoma iyi bakıyorsun bakıyorum abi demis imali bı şekilde.cayci abi de sana söylüyorum ama benim beklediğim bikac bişey var senden cikmasin simdilik nolur böyle dedi dedi bana.ben ise duydugumdan beri asla sindiremiyorum evliyim bı çocuğum var.abi de benden 20 yas buyuk .yani nasıl boyle hadsiz ve tehlikeli bir yakıştırma yapar anlamıyorum.ne yapmalıyım bana yardım edin.
Çocuk ben şaka yaptım deyip inkar edecek kadar karaktersiz.cayci abi desen nerde ne konuştuğunu pek bilmez bana gelip o bence seni kıskandı demeye getirdi.bir de bana diyor ki sen çok guleryuzlusun yanlış anlaşılabilirsin dikkat et.ulan of
Çaycıya dikkat edin. Bence asıl mesele o.

Ben çaycının yerinde olsam 20 yaş da büyükmüş evladım gibisiniz siz iyi bakacağım sizlere tabii tarzı bir şey söylerdim. Adam ciddiye almış bir de. 20 yaş büyük biriyle aranızda nasıl bir yakıştırma olacak yapmayın ya umursamayın hiç :D

Kızlar merhabalar 💐
Bence cauci abi dedigine dikkat et sen. Bos bir şaka yapmış biri ama kotuniyetli cayci gelip sixze imalı imalı yetiştirmiş. O caycıyi azarlayın birdaha ayagını denk alsın terbiyesiz olan o

Back
X