• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerinde hakkımda olmayan şeyler söyleyen kişi!

goalk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
444
29
118
iyi günler arkadaşlar 2 yılı aşkın bir süredir çalışıyorum işyerine ilk başladığım zaman facebook üzerinden biri bana çalıştığım bölümle alakalı bişey sordu açıkçası bahane soru şeklinde olduğu için ve kendisini tanımadığım için sadece şu birime başvurun diyip kestirip attım aradan iki yıl geçti bu kişiyle herhangi bi konuşmam (selamlaşmam dahil )olmadı sadece kurum içinde karşılaşıyoruz geçip gidiyoruz.
ben 5 aydır instagram kullanıyorum profilim açık bu kişi şu an hatırlayamıyorum ne kadar zaman olduğunu beni takip etmeye başladı ben kendisini takip etmdim yine herhangi bir konuşma vs hiçbir durum olmadı.bugün kendisi çalıştığım kata geldi iki dakikanızı alabilir miyim dedi başka arkadaşlarda var kapıya gittim buyrun dedim ben tedaviye giricem daha önce beni tedaviye aldınız iyi gelmişti vs dedi ben karıştırdığını düşünüp bozmamak adına hani ben almadım vs demedim işte yeniden girmek istiyorum dedi bende muayne olup girebilirsiniz dedim aşağıda arkadaşlar yardımcı olur dedim.sizin almanızı istiyorum dedi bende benim o bölüme bakmadığımı yatan bölümüne baktığımı alamayacağımı söyledim gidin başka arkadaş yardımcı olsun dedim (ki alacağı tedavi benim alanım değil ilk aldığı tedavide öyle yani ben kesinlikle almadım)gitti.
ardından aynı bölümde çalıştığım arkadaş bana sana bişey söylemem lazım bu kişi senin hakkında biz onunla görüşüyoruz seviyoruz birbirimizi ciddiyiz demiş arkadaşlarına onlarda bana sordular bende hiç ihtimal vermiyorum dedim ama adam baya baya herkese benden çok hoşlanıyo devamlı yardımcı oluyo bana ve götürdüğüm hastalara vs diyomuş.zaten bugünde beni sorunca arkadaşlar biz yardımcı olalım diyince illa beni görmek istemiş ve daha öncede o almıştı vs demiş.
çok uzattığımın farkıdayım yanlız napacağımı bilemedim duyunca kendisini instagramdan engelledim .sizce napmalıyım hiçbişey yokmuş gibi davranıp muhattap olmayayım mı yada konuşayım mı böyle şeyler duydum diye .teşekkürler şimdiden

Hayallerde yaşıyor bazıları herhal... Aslında bu sözün devamı farklı ama söylemedim :halay:

sizce napayım açıkçası hiçbişey düşünemiyorum şu an
Yanii bilemedim görmezden gelmeye ve muhattap olmamaya devam edin.
Rahatsız mı acaba kendince bi dünya kurmuş ve orda yaşıyor gibi.

A-aa bildiğin hasta adam ... Bence de ''tedavi'' ye ihtiyacı var .

Gizliden gizliye beğenebilir sizi , platonik takılıyor olabilir , gün gelir size açılabilir eyvallahta .

Biz onunla görüşüyoruz , seviyoruz birbirimizi ne yahu ?

Kesinlikle ve derhal konuşun kendisi ile ...hatta bu konuşmada yanınızda şahit tutabileceğiniz bir iş arkadaşınızda olsun .

Şu anlattıklarından bölümün psikiyatri kliniğini olduğunu düşündüm ...hiç normal değil çünkü.

psikolojik sorunları var gibi sanki

Yanii bilemedim görmezden gelmeye ve muhattap olmamaya devam edin.
Rahatsız mı acaba kendince bi dünya kurmuş ve orda yaşıyor gibi.
şimdi şöyle söyleyeyim kendisi daha önce evlenip boşanmış yaşça benden büyük aramızdada statü farkı var ciddi anlamda insanlar buna şaşırıp sorma gereği duymuşlar arkadaşa oda çok samimi olmadığım biri ama demiş ki yani hiç ihtimal vermiyorum imkansız demiş bunları söyleme sebebim şu büyük ihtimal duymayacağımı düşündü çünkü ben kendisinin bölümünü bile bilmiyorum o kadar alakasız yerlerdeyiz

A-aa bildiğin hasta adam ... Bence de ''tedavi'' ye ihtiyacı var .

Gizliden gizliye beğenebilir sizi , platonik takılıyor olabilir , gün gelir size açılabilir eyvallahta .

Biz onunla görüşüyoruz , seviyoruz birbirimizi ne yahu ?

Kesinlikle ve derhal konuşun kendisi ile ...hatta bu konuşmada yanınızda şahit tutabileceğiniz bir iş arkadaşınızda olsun .

Şu anlattıklarından bölümün psikiyatri kliniğini olduğunu düşündüm ...hiç normal değil çünkü.
malesef psikiyatri değil ...yani insan bilemiyo başka neler söyledi herşeyi söylemiş olabilir şimdi konuşup iyice irrite etmek istemiyorum çünkü sinirlenip başka seylerde söyler mi diyorum

Kurumunuzun insan kaynakları ya da personelle ilgilenen her kimse oraya söyleyin. Hakkımda böyle böyle dedikodular çıkarmış. Benimle tek irtibatı budur. Kurumda gidip yüzüne tükürmek isterdim ama hastaların yanında kurumun adı zarar görmesin diye susuyorum lütfen çağırın sizin yanınızda yüzleşmek istiyorum deyin.

muhattap almayın ancak daha ileri gider mi acaba diyede soru işareti kaldı aklımda..
sanırım ben konuşurdum ama asla bu konuşmayı birebir yapmazdım mutlaka şahit olabilecek ve bu konuşmayı insanlara yayabilecek kişilerin önünde yapardım..

Ben olsam bi mesaj atardim. Boyle boyle bisey duydum. Siz kim oluyorsunuz da benim hakkimda yalan yanlis seyler soyluyorsunuz beni rezil ediyorsunuz? Eger bi daha boyle bisey duyarsam bende sizi rezil ederim yazardim

muhattap almayın ancak daha ileri gider mi acaba diyede soru işareti kaldı aklımda..
sanırım ben konuşurdum ama asla bu konuşmayı birebir yapmazdım mutlaka şahit olabilecek ve bu konuşmayı insanlara yayabilecek kişilerin önünde yapardım..

kesinlikle size katılıyorum adamda psikolojik bir sıkıntı var belliki
size zarar vermesi ihtimaline karşı önlem almalısınız

Kurumunuzun insan kaynakları ya da personelle ilgilenen her kimse oraya söyleyin. Hakkımda böyle böyle dedikodular çıkarmış. Benimle tek irtibatı budur. Kurumda gidip yüzüne tükürmek isterdim ama hastaların yanında kurumun adı zarar görmesin diye susuyorum lütfen çağırın sizin yanınızda yüzleşmek istiyorum deyin.
Kamu kurumu acikcasi birimlerde farkli cok bi yaptirimi olacagini bu anlamda dusunmuyorum hatta yayilabilir iyice kendisi cesaret bulabilir nasilsa bisey olmuyo bana diye

Yani herhangi bisey gosterme örn mesaj arama resim yada birinin gorme vs durumu soz konusu bile degil yanyana bile gelmedim hicbisekilde bugun haric ama olay buyusun istemiyorum acikcasi daha ileri goturemez gibi dusunuyorum hicmi demezlr insana niye hic resim yok yada yan yana gelmiyosunuz vs

Ben olsam bi mesaj atardim. Boyle boyle bisey duydum. Siz kim oluyorsunuz da benim hakkimda yalan yanlis seyler soyluyorsunuz beni rezil ediyorsunuz? Eger bi daha boyle bisey duyarsam bende sizi rezil ederim yazardim
Acaba nisanli gibi davransam geldiginde yuzuk falan Taksamda yalanim ortaya ckar diye dusunup konuyu kendi mi kapatsa

kesinlikle size katılıyorum adamda psikolojik bir sıkıntı var belliki
size zarar vermesi ihtimaline karşı önlem almalısınız
Yani insan nasil bu kadar atar tutar anlam veremiyorum insan bayan olmaktan dolayi geri duruyo rezilik olmasin diye yoksa bu ne curret

Kamu kurumu acikcasi birimlerde farkli cok bi yaptirimi olacagini bu anlamda dusunmuyorum hatta yayilabilir iyice kendisi cesaret bulabilir nasilsa bisey olmuyo bana diye
O zaman arkadaşınıza sorun kimlere söylemişse adam onların da olduğu bir ortamda adamı karşınıza alıp, arkamdan ileri geri konuşuyomuşsunuz, böyle dedikodu çıkaran karaktersiz bir adamla bir araya gelmem söz konusu olamaz deyin. Bence duymamazlıktan gelmeyin rezil edin adamı

Back
X