sabah telefon geldi yiğenim kavga etmiş başına vurmuşlar beyin kanaması geçirmiş ameliyata almışlar 24 yaşında...acele ile işyerine gittim müdüre anlattım durumu izin kağıdımı imzaladı yüzüme bile bakmadı kağıdı resmen önüme attı ne oldu die sordum işimiz varken niye izin alıyormuşum kendi yiğenleride hastaymış izin almıyormuş filan o kızgınlıkla bişeyler dedim ama yinede bağırmadım.tüm gün bi yandan acım bi yandan sinirim başım yeni geçti...
haksız mıyım ? yiğenim burad a tek anne babası uzakta ameliyata girerken biz olmayacağızda kim olacak yanında?
şefimde pzt si rapor aldı gitti e bu benim suçum mu? niye keyfi rapor alıyor diye geldi gitti bana anlattı zaten. ne diyeyim bana ne yani!!git madem ona bozuk at..millete laf demez beni yumuşak buluyor bana patlıyor.
asıl müdürden görev değişiklği isteyeceim pzt de rapor alacağım ne hali varsa görsün haksız mıyım ya
haksız mıyım ? yiğenim burad a tek anne babası uzakta ameliyata girerken biz olmayacağızda kim olacak yanında?
şefimde pzt si rapor aldı gitti e bu benim suçum mu? niye keyfi rapor alıyor diye geldi gitti bana anlattı zaten. ne diyeyim bana ne yani!!git madem ona bozuk at..millete laf demez beni yumuşak buluyor bana patlıyor.
asıl müdürden görev değişiklği isteyeceim pzt de rapor alacağım ne hali varsa görsün haksız mıyım ya