işyerinde hastam var dedim laf ettiler

sedna03

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
1.824
32
358
Diğer
sabah telefon geldi yiğenim kavga etmiş başına vurmuşlar beyin kanaması geçirmiş ameliyata almışlar 24 yaşında...acele ile işyerine gittim müdüre anlattım durumu izin kağıdımı imzaladı yüzüme bile bakmadı kağıdı resmen önüme attı ne oldu die sordum işimiz varken niye izin alıyormuşum kendi yiğenleride hastaymış izin almıyormuş filan o kızgınlıkla bişeyler dedim ama yinede bağırmadım.tüm gün bi yandan acım bi yandan sinirim başım yeni geçti...
haksız mıyım ? yiğenim burad a tek anne babası uzakta ameliyata girerken biz olmayacağızda kim olacak yanında?
şefimde pzt si rapor aldı gitti e bu benim suçum mu? niye keyfi rapor alıyor diye geldi gitti bana anlattı zaten. ne diyeyim bana ne yani!!git madem ona bozuk at..millete laf demez beni yumuşak buluyor bana patlıyor.
asıl müdürden görev değişiklği isteyeceim pzt de rapor alacağım ne hali varsa görsün haksız mıyım ya :(

tövbe tövbe ya...kendisi kendi yeğenine değer vermiyorsa bu sizin de değer vermeyeceğiniz anlamına gelmez.yok kendi yeğeni de hastaymış da gitmiyormuş da...böyle herkesin kendisi gibi olmasını isteyen, anlayışsız insanlardan nefret ederim.Allah kolaylık versin ve de geçmiş olsun yeğeninize inşallah çabuk iyileşir.

canım moralin bozul diye böyle büyük tepki veriyorsun bence biraz sakinleşmeye çalış
inşallah hastanız bi an önce iyileşir acil şifalar diliyorum

sabah telefon geldi yiğenim kavga etmiş başına vurmuşlar beyin kanaması geçirmiş ameliyata almışlar 24 yaşında...acele ile işyerine gittim müdüre anlattım durumu izin kağıdımı imzaladı yüzüme bile bakmadı kağıdı resmen önüme attı ne oldu die sordum işimiz varken niye izin alıyormuşum kendi yiğenleride hastaymış izin almıyormuş filan o kızgınlıkla bişeyler dedim ama yinede bağırmadım.tüm gün bi yandan acım bi yandan sinirim başım yeni geçti...
haksız mıyım ? yiğenim burad a tek anne babası uzakta ameliyata girerken biz olmayacağızda kim olacak yanında?
şefimde pzt si rapor aldı gitti e bu benim suçum mu? niye keyfi rapor alıyor diye geldi gitti bana anlattı zaten. ne diyeyim bana ne yani!!git madem ona bozuk at..millete laf demez beni yumuşak buluyor bana patlıyor.
asıl müdürden görev değişiklği isteyeceim pzt de rapor alacağım ne hali varsa görsün haksız mıyım ya :(
kulak asma canım. devlette çalışıyosun herhalde. işler sen olmadan yürümeyecek mi sanki? hastalık bu tabi ki gideceksin. bunu sert bi şekilde dile getirmelisin bence yoksa tepene cıkarlar

Yeğeninizin anne babasının burda olmadığını ve tek tanıdığının siz olduğunuzu söylemişseniz ve yinede bunu yaptıysa keşke bağırıp çağırıp gitseymişsiniz yanından.. Vicdansızlık

haklısın sonuçta grip olmuş gibi bir şey değil ki beyin kanaması geçirmiş tabi ki yalnız bırakmıcaksın.

çok geçmiş olsun yeğenine de.

valla iyi yapmışsınız. İnsan böyle zamanlarda akrabalarının yanında olmucak da ne zaman olcak??

özelse normal böyle olması. devletse daha da normal zaten. ne kadar ilginç insan varsa ya müdür olmuş ya şef.
çok çok abes bir şey demedikleri sürece sinirlendiğini belli etmemeye çalış ama hakkını da söke seke al. sinir olduğunu anlayınca hususi yapmaya başlıyorlar.
çok geçmiş olsun.

böyledir canım insanlar böyledir işte bizim işyerinde bir kız vardı 1 yıl içinde toplaöm 40 güm gelmemiştir ama ona laf yoktu hiç ama biz yarum saat önce çıksak nereye gidiyorsunuz diye sorgulardı..
adalet yok

çok sapğolun bayanlar,
gerçekten dün çok kızdım :( eşimde izin aldı ama müdürü hastalık tabii ki git git demiş kaldı ki o da diyebilirdi eşinin akrabası işlerini bitir git diye :( ama değil işte ne olursa olsun can :(
anlamadığım başkalarına laf atıyor atıyor ama bişey demiyor onlara geçen sene de çok zorda kalmıştım iznim bitmek üzereydi rapor aldım mecburen demediği kalmadı. millet izni varken keyfi alıyor hemde ilan ederek..benim durumumuda biliyor ona rağmen yine kavga etmiştik ama bu sefer başka..normalde işe duygularımı karıştırmadığım için o zaman boşver işe odaklan demiştim kendi kendime..ama bu kez farklı..hayati bişey bu sonuçta...
bilmiyorum bayanlar başka sorunlarda var.bikaç ay hastalıktan kurtulamadım. sürekli doktora gittim en son gittiğim doktor stresten kaynaklı dedi. işyerinde stres çok fazla..aslında işten korkmuyorum ama böyle şeyler daha doğrusu insanların tavırları üzüyor beni.devlette çalışıyorum. sadece bu müdür değil bikaç kişi daha var işleri karıştıran genel anlamda..ben iyi niyetli olup saygı gösterdikçe kaybediyorum. saygı göstermeyeni gözleri görmesin diye başka yere veriyorlar adamlar rahat diledikleri saatte gelir giderler...

haklısın.
en son ne zaman izin almıştın?

en son nisan başında bikaç gün rapor almıştım hasta olduğum için...yukarıda bahsettim gibi bikaç ay sürekli gittim iğne filan ne varsa kullandım ama ilaçlar işe yaramadı aylarca...en son bi doktor teşhis koyup ilaç verdi de çok şükür nisandan bu yana iyiyim..millet gibi haftalarca izin kullanmıyorum. iznim az zaten..

yigeninizin durumu nasıl
umarım iyidir
çok sağolun uyutuluyor hala :(

Yeğeninizin anne babasının burda olmadığını ve tek tanıdığının siz olduğunuzu söylemişseniz ve yinede bunu yaptıysa keşke bağırıp çağırıp gitseymişsiniz yanından.. Vicdansızlık
sabah telefonu aldıktan sonra neredeyse sürekli ağladım. müdüre durumu anlatırkende tutamadım kendimi ağlamaya başladım :( o sormadı bende o halde anlatamadım zaten imza kağıdını atınca ne olduğunuda anlamadım şok oldum :(

Çok haklısınız tabiki.
İnsanalrda artık vicdan kavramı çok uzaklaşmış.
Üzüntünüzü paylaşması gerekirken herif işleri düşünüyor.
Yeğeniniz nasıl şimdi inşallah daha iyidir?

Back
X