Merhaba,
calıstığım şirkette 6. yılıma girdim. şirketin En eksi elemanı benim bütün kahrını ben çektim desem yeri.
Pozisyonum halkla ilişkiler sorumlusu aldığım maaş 1,450+ agi
Benim alltımda calısan
temizlik ve güvenlik maaşı 1,300
onların seflerinin maaşı 1,400
benim üstümdeki müdürn maaşı :2,500
muhasebe elemanlarının kıdemlerine gore 1800-1900 arası
Bizim buraya yeni bi eleman alındı pozisyonu kiralama koordinotoru bugüne kadar maaşını bilmiyordum başlayalı 2 ay oluyor. Dün bi şekilde elime bordrosu geçti 2,000+agi ye girmiş işe.
Benim kıdem tazmınatım yaklasık 14,000 lira ayrıca çıkarılırsam 10 ay boyunca 750 tl işsizlik maaşı hakkım olcak.
Ben durumdan cok rahatsızım işten çıkmak istiyorum ama tazmınatı vermemelerinden korkuyorum. Kalsam verimli çalışamıyorum cunku kendımı ihanete uğramış hissediyorum. Ben ne yapayım şimdi? nasıl bi konuşma yapayım? hiç konuşmadan dırekt cıkıs ve tazmınat talebınde mı bulunayım sızce?
Bu arada bugüne kadar az maasa çalışıyordum evet ama sırketın genel politikası buydu diye cok sesım çıkmıyordu. şimdi yeni girenın bu maasa gırmesi sinirlendirdi beni.
Bu arada kızın maaşıyla ilgili bi derdim yok onun zaten hakkettiği maas o doğru ama ben haksızlığa uğruyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
not:hafta içi 9-6 calısyorum haftasonum yok, genel olarakta cok rahat bi işim var işimi seviyorum tek problemlemim maaş.