• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işyerinde mobbing

Biri97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
8
2
86
27
Merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım. 1 senedir bir otelde resepsiyonist olarak çalışıyorum. Bizim bölümdeki tek bekar ve tek bayan benim. Bu sebeple sürekli olarak diğer arkadaşlarımın bebek hastalıkları aile sorunları ile ilgili her sorunda ben fazla mesai yapıyorum ve bunun karşılığını alamıyorum. Müdürüm hep idâre et diyor. Ayrıca onların yapmadığı tüm işleri bana yaptırıyor. Ben yapmayınca azar işitiyorum. Onların rahatliklayi benim zorunlulukların oldu. Izin günümü bile onların istekleri belirliyor. Çok yoruldum işimide seviyorum. Otelde insan kaynakları da yok. Ne yapabilirim?

Daha düzenli sağlam bir otelde iş arayın madem başka ne yapabilirsiniz hakkınızın yenildiği yerde? Daha da çok hakkınızı yerler

Daha iyi şartlarda iş bulmaya çalış. Müdürünü de ihtiyacım var zam yap diye sık sık sıkıştır. Diğerlerini tüm açıklarını ben kapatıyorum fazla mesai yapıyorum vs diye anlat

Merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım. 1 senedir bir otelde resepsiyonist olarak çalışıyorum. Bizim bölümdeki tek bekar ve tek bayan benim. Bu sebeple sürekli olarak diğer arkadaşlarımın bebek hastalıkları aile sorunları ile ilgili her sorunda ben fazla mesai yapıyorum ve bunun karşılığını alamıyorum. Müdürüm hep idâre et diyor. Ayrıca onların yapmadığı tüm işleri bana yaptırıyor. Ben yapmayınca azar işitiyorum. Onların rahatliklayi benim zorunlulukların oldu. Izin günümü bile onların istekleri belirliyor. Çok yoruldum işimide seviyorum. Otelde insan kaynakları da yok. Ne yapabilirim?
Hoşgeldin :KK3:
Resmi tatili olmayan, shiftlerde boğuşan, genelde vasıfsız yukselip turizm eğitimi almamış mudurlerden oluşan otelcilik hayatinaa..

Son düzenleme:
Resepsiyonist bulmak kolay değil eğer meslekte tecrubeliysen atar yaparsın shiftin bitince çıkarsın,müdür kesinlikle sesini çıkaramaz bu duruma..Yok yeniysen caylaklar maruz kaliyor maalesef pişene kadar:KK39:

Alıştırırmışsın artık şu saatten sonra hayır desen biletini keserler çünkü milletin işine geldiği kadar iyisindir kötü olayım olsun konuşurum dersen sanırım sıkıntı olur bence kolay gelsin inşallah düzelir herşey gönlünce olsun amin

Back
X