• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde Mobbingci miyim?

Türkiye'de temizlik çay gibi isleri yapanlar çalışan gibi değil de herkesin hoş görmesi ve yardımda bulunulması gereken biri gibi görülüyor.
Benim iş yerimde de bir iş gecikse, söylenen vakitte bitmese dünyanın sonu gelmiş gibi yaygara çıkarıyor üstler. Hemen toplantı yapılıyor, gruba defalarca yazılıyor vs. Ama temizlik işleriyle ilgili personel hiç iş yapmıyor. Çay falan yapmıyor zaten biz kendimiz yapıyoruz. Ama çöpleri de düzenli almaz odayı süpürmez. Odada toz öbekleri oluyor. Arkadaşlar söylüyor çöp doldu onu alır mısın odaya siler misin vs diye. Bir şey dökülse lazım olsa arasan asla bulamazsın yarım saat sonra gelir nerede geziyor bilmiyorum. Kimse de demiyor kardeş sen niye hiç ortalıkta yoksun diye.
Katılıyorum size. Cay istemeye çekiniyorum. Oysaki o iş için alınmış biri. Ama o kadar degisik bir kadinki sanki çay istesek cok ayip bisey demisiz gibi hareketleri falan.

Polemiksiz cikiyorum konudan 🤣😅sizide beklerim başka konuda görüşmek üzere 😅Şimdi alıntı üstüne alıntı olur ban yemeğe kadar gideriz birde konu sabote edildi diye Mune Hanim gelir .Yeni çıktım zaten mapustan 1 gün ban yedim 🤣
Benden çıkıyorum zaten. Daha güzel konularda görüşmek üzere 🌸

Hay Allah'ım ya kadın sanki bize çalışıyor konu sahibi gitti biz kaldık yalnız 🤣Her iki taraf içinde birşey diyemiyorum artık kendileri çalışıyor beraber biz şimdi konudan çıkıp gideriz konu sahibi yarın onunla olacak .Ne diyelim diyecek birşey yok inşallah sorun çözülür diyelim
Umarım

O kadını işten tamamen çıkartmadıkça def etmedikçe bu yazı daha çok uzun olur 😅

Ay en nefret ettiğim şey mavi yaka duyarı.

Siz işinizi savsakladığınızda kimse ay yazık ameliyat oldu geçen ay ama demiyor. Mavi yakanın da maşallah derdi bitmiyor.

Aşırı yüz verip iyi davrananlar, işveren değil arkadaş gibi davrananlar sizin konunuzdaki gibi günün sonunda en yüz göz olanlar oluyor.

Bizim ikram personeli işinde iyidir ama çok konuşur mesela. Hem de ofis elemanlarını birbirine şikayet eder, dedikodusunu yapar. Öyle böyle bir çok konuşma değil. Bir laf atsanız yarım saatiniz gitti. Bir keresinde ben bana kimsenin dedikodusunu yapmayın ben Hunları dinlemek istemiyorum, hem çok yoğun çalışıyorum sohbete vaktim yok dedim. Ama bilin bakalım işyerinde şuan kendisiyle hiç kavga etmeyen, yüz göz olmayan tek kişi kim?

Ben de patronu suçlu buluyorum burda. Patron sizin de bir nevi işveren olduğunuzu, size saygı duyması gerektiği mesajını verse böyle davranamazdı. Diğer arkadaşların dediği gibi patron arkanızdan onu idare et, sana emir verebilecek tek kişi benim mesajı veriyor.

Bence de ticket filan anlaşsın patronunuz, tost yemek için işyerinde catering hizmeti parası da verilmesin yani, yazık günah.

Back
X