- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Bu işyerimde 4. ayım. 8-9 kişi calısılan bir yerdi. Şuan 7 kişi kaldık. 2 kişi gitti. Patron deli ötesi,egolu,iletişime kapalı, işçisini köle gibi gören insan gibi bile bakmayan, sürekli ağlayan bagıran kaygılı sorunlu bir kadın. Burada 5 yıldır calısan eski iki eleman kız var yasları 33. bu arada ben 27. Bu kızlar eski olmanın etkisi ile cok rahatlar ofiste tabi. Lakin kendilerini bir şey sanıyorlar wc kullanımına bile laf etmeler kendilerini bişe sanmalar. Bazen cok iyi görünüyorlar dengesizler yani. Patronculuk oynuyorlar bazen ve bu beni cıldırtıyor. Mesela giriş cıkıs tuttugumuz bir defter var gecen bn 10 dk önce yazdım geldiğim saati bilerek arkamda bu kızlardan biri geldi işyerine aramızda 10 dk mı var diyor diğerine ben duyuyorum birde yani sanane yani babanın şirketi mi .. bugün de geldim saat kac diye sordu söyledim noldu dedim toplantı var da merak ettim dedi. yalan yani alsında saatim geri mi acaba onu öğrenmeye calısıyor cücük beyniyle. Bu sebepelrden buradan da sogudum. Ama nereye gitsek bir sorun şöyle saygın düzgün insanların oldugu biyere gitmek istiyorum. Birde politik olamıyorum . Yani yüzlerine gülüp sinir oldugumu belli etmemem lazım gecinebilmek için. Çünkü diğer türlü gıcık oldugumu belli edip kendimi soyutlayıp mutsuzlukta boguluyorum.
Sinir olduğum konu size ne yani her şeye niye karışıyorlar ya..
Sinir olduğum konu size ne yani her şeye niye karışıyorlar ya..