- 17 Mart 2016
- 8
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi mystery3535
Ben staj yapıyorum , ve bitmesine 2 ay var isyerinde sürekli sorun yaşıyorum. Ben yalaka değilim ben staja arkadaşımla beraber girdim ve benim sayemde, ben birsey söylerim gereksiz konuşuyorsun olur okadar çok bunaldim ki dün uyarı gelmiş kılık kıyafet telefon disiplin diye. Ya normal Yaşantımda giyilenleri giyiyorum yok belim acilmis mini etek giymiyorum. Giyenler varbaska staj yerlerinde , telefonuda is olmadığım zamanlar. Kullanıyorum ve herkes yapıyor. Boş boş oturdugumdadami ellemiycem. Sürekli laf duyuyorum sigara içen bir insanim sigara yasağı oldu dışarda bile icemiyorum ve sinirleniyorum şef kendisi odada içiyor. Görürse stajimi yakarmis. Geçen dönem 70 verdiler. Ve hicbirsey alamadım. Ben.. ben geçen hafta tam cikcaz dosya götür dediler. Neden ben dedim. 4 kişi var tam cikcaz. Bagirdilar bana. Bugün başkası dedi ona birsey deemediler çok dislaniyorum. Ben lafimi esirgemeyen birisyim yalalik asla yapmam.
ama gitmek bile istemiyorum. Resmen çok bunaldim hep eziliyorum. Bugün o benim sayemde girene sınav sonucuna beraber bakalim denildi, bana hic demediler şef ve 2 adamla problemim var geri 2 kişi iyi.