7 yildir ayni isyerinde calisiyorum her gecen gun yeni yeni kanunlar yeni yeni kurallar konuluyor.sorumluluk is yuku artiyor ama maas hep ayni.toplantilar yapiliyor mesai saatleri harici isteyen bizimle devam etsin istemeyen bizide kendisinide uzmesin yormasin diyorlar.musterilerin kimlikleri sisteme taratilmaya baslandi unutan olursa hemen insan kaynaklari cagiriyor bir tutanak hazirlanmis size verilen gorevi yapmamissiniz tutanagi imzalamazsaniz imtina etmis sayilacak diyorlar tutanagin altina imza ayrica A4 kagidina savunma yazmamizi istiyorlar.mecbur imzaliyoruz.Diken ustundeyim eften puften herseye bir tutanak.bu tutanaklari biriktirip dosyamizda sakliyorlar zaten.ne olur bu durum her onumuze verilen evraki imzalamak zorundamiyiz.gecen bir tutanagi imzalamadim diye sorumluma sikayet etmisler beni ik dan sorumlu bas bas bana bagiriyor imzalamak zorundaymisim.gittim imzaladim.bi korkuyorum isten cikarilmami kolaylastirir bu imzaladigim tutanaklar diye bide dusunuyorum hic birsey yapamazlar diye bilmiyorum .yardimci olabilirmisiniz .