işyerınde tatsiz insanlar..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.150
373
selam hanımlarr
aslında baya zaman oldu ama benim hala içim sogumadı demekkı şimdi yazıyorum..
nerdeyse 2 ay önce bi iş ile ilgili gerilen bi bayan yanıma gelip bana bişeyler sordu işle ilgili,bende bıldıgım kadarını soyleyıp gerısını şuna sorsana o bılıyodur kesın sordunmu dedımm
off ya offf bılmıyo yaa bılmıyooo işte diye saçmasapan kaprıslı bi cevap verdı
bende gergın oldugunu hissettigim için bana bu sekılde konusmasına tepkı vermedım..neyse
aradan 1-2 gun gectı yemekte bırlıkteydık o günün gergınlıgınden vs. bahsedıyo evet dedım cok gergındın bana bıle gelıp yansıttın gergıunlıgını ses tonunu yukselterek dedım..ıkı ıhh mıhh etti sonra sustu..
bekledım kı ya farkında degılım kusura bakma yada işte senle ılgısı yok vs. desın..olayı zaten uzatcak biri degilim..
ama o bunun yerine trip yaptı,bırakın gönül alıp özür dılemeyı vs.. oda benımle konusmamaya basladı.
ben sustum bekledım,o susuyo neden sustuguyla ılgılı bi fikrim yok..
ve gün be gün gördükçe sinirlerim dahada artıyor..çünkü işyerinde en cok destek oldugum yanında oldugum ınsanlardan bırıydı ama bu bana nankörlük gibi geliyor..
ve hamıle olmama ragmen elımden geldıgı kadar duygusal tepkıler vermemeye calısıyorum,herkesle ıyı gecınıyorum,hamılelıgımın ardına sıgınıpta herhangı bı kapris veya sımarıklıkta yapmıyorum..
ama bu olaya acaip sinir oldum ya gecmışten gelen birikimle doldum yada gercekten hazmedemedım..
yorumlarınız önemlı kızlar,acaba benmı saglıksız düşünüyorum..

sizde ona trip atın. suç bastırmasına izin vermeyin. sinir olacak bişi yok. stres yapıp bebişinizi üzmeyin. sonuçta her iş yerinde tatsızlıklar var.

Böyle insanlar çok... sanki onun gerginliğinin suçlusu senmişsin gibi. Onun o halini çekmek zorundaymışsın gibi..
Bizim burda daha beter şeyler oluyor. Herkeste bir tavır. Ben herkesle günaydın iyi akşamlar dışında konuşmuyorum. Mecbur kalmadıkca.. Sıkıldım zaten geldiler bana şu sıra

Aman canım ne umursuyorsun takma bile.Öyle insanlar çok oluyor maalesef ki sende de bir hata yok anlattığına bakılırsa, hem sen baya süre ayrı kalacaksın o ortamdan doğum olunca. Üzülmene, bebişe yansıtmana değer mi?

sen son derece ılımlı ve olgun davranmışsın.
yaşı küçükse kendini bilmezin biri ama benim dayanamadığım tiplerden.
yeni geldin az dur bakalım, öğrenmeye çalış işi bu ne küstahlık.
bence hiçççç oralı olma, işini yap geç.

Edepli edebinden susar,cahil ben susturdum sanar..Çok yerinde verdiğiniz tepki kalitenizi bozmayın..

benzer bişeyi ben de yaşadım..
insanların stres topu değiliz biz.
yaşadıklarının sorumlusu da değiliz.
zaten hepmzn hayatlarnda yeternce sinir stres ve problem var.
böyle abuk tipleri hiç çekemem valla,kestim ilişkiyi.

tesekkur ederım destegınız için kızlar acaba bendemı bı sorun var dıyodum..
açıkçası konusup konusmamasından ziyade,hem küstahlık yapıp hem neyın tribini yapıyosun edepsiz diye bi tane çarpasım var:)
şaka bi yana,küçük biri olsa hadi cahıllgıne vereyım diyim ama aynı yaştayız ben 8 o 7 senelık bankacı ve 3 yıldır aynı bankada calısıyoruz..
sanırım sıkıldı benden ve yer aradı kendıne konusmamak için..
artı boyle her sınırlendıgınde ulu orta bagıra cagıra sınırını mıllete yansıtıp,sonrada herkes benı cekmeye mecbur zaten modundakı ınsanlardan nefret edıyrum..
ve kasımın gelmesını iple çekıyorum..muhtemelen dönüşte bu şubeye gelmıycem ama yınede içimi sogutmadan gitmekte istemıyorum..
edepsızlıge tahammul edemıyorum..

Kuzum çok dolmuşsun sennn
Aman boşver ya istediği tribi yapsın ,en aZından benim gibi yan yana oturmuyosun :)
Bazı tipler baZı şeyleri kıskanıp iş bahanesi ilede hıncını alabılır,en iyisi uzak olmak boşver o kaybeder ,herkesle iyi olunmuyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…