Hayır zamaninda yani ben yeni iken projeyi o çizerdi imalatı ile ben ilgilenirdim. Ama şimdi artık ben yapabiliyorum. Önümü açması gerekirken tikamaya calisiyor. Şimdi benim yerime imalat için yeni bir kız geldi. O yapıyor detayarı. Ama bu adam beni çıldırtıyorSaygisizlik olmasin diye bir sey demediginiz surece saygisizlik goreceksiniz.. “arastirmami yaptim bile, ihtiyacim olursa size danisirim ama oncelik tabi ki benim” deyin yuruyun gidin.. takim calismasi derse “sizi takip kaptani sectigimizi hatirlamiyorum” dersiniz.. pasif olmayin, gereksiz mutevazilik de iyi bir sey degil..
Anlamıyor. İş sanki babasının. Kendisi olmazsa bu işler yürümez zannediyor."proje bende, takıldığım yer olursa yardım alırım, teşekkür ederim."
böyle söyleseniz anlamayacak bi tip mi? neden bu kadar stres yaptınız ki?
Hayır zamaninda yani ben yeni iken projeyi o çizerdi imalatı ile ben ilgilenirdim. Ama şimdi artık ben yapabiliyorum. Önümü açması gerekirken tikamaya calisiyor. Şimdi benim yerime imalat için yeni bir kız geldi. O yapıyor detayarı. Ama bu adam beni çıldırtıyor
Aynen proje rospi( benzetme yaptım yanlis anlasilmasin) oldu elimizde. Bi o alıyor sonra bana veriyor, tekrar değişiklik istiyorlar tekrar o alıyorm Ama yarın artık tak etti konuşucam. Ne bu ya? Hatta ben bi ara konuşmaya çalıştım bana 'Sen şu an benle aynı durumdasin. Yani bilgi bakımından' diyor. Hani o 22,, ben 10 yilligim ya. O bakimdan. Sanki dalga geçiyor ya. Yarın kendisi ile de amirle de konuşucam. Eğer zir bir karar çıksın. İşi birakicam.Tipik isim elimden gidiyor tavri.. ben diyeyim sert olun, gerekirse soylediklerini anlamamazliga yatin yani (afedersiniz) salaga yatip projeyi uzerinize alin..
Bende kalp kırmak istemiyorum. Ama bu adamın bu yaptığı yüzünden 1 hafta yatakta yattım Kafama o kadar taktim ki. Sert olucam ne olacaksa olsun. İşimi seviyorum. Hirsliyimda zaten. O yüzden bu sikayetlerim. Yoksa akşama kadar boş boş otururum ben yine alırım paramı. O kadar rahat bir ortam ama. Ben istemiyorum böyle bir iş.sert ve kati olun yukarıda arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuş
Aynen kıskanıyor. Çünkü boynuz kulağı geçti. Ben daha önceden ona söyledim zaten güzel bir şekilde. Ama adam takmadı . Bu 2. proje ve aynısını yaptı. Yeter artık. Sen yaşlanmışsın, yani belli bir tecrübe edinmişsin zaten bi rahatla artık beni önümü açacağın yerde engel oluyorsun.Adam sizi kıskanıyor. İşinizi en iyi şekilde yapın ve fırsat vermeyin. Tepkinizi, sinirlendiğinizi belli etmeden verseniz daha iyi olurmuş. Zayıf bir durumdur bu. Sizin işi bırakmayı istemeniz, 1 hafta evde yatmanız stresle başa çıkamamaktan oluyor. Bu konuda destek alabilirsiniz.
Aynen kıskanıyor. Çünkü boynuz kulağı geçti. Ben daha önceden ona söyledim zaten güzel bir şekilde. Ama adam takmadı . Bu 2. proje ve aynısını yaptı. Yeter artık. Sen yaşlanmışsın, yani belli bir tecrübe edinmişsin zaten bi rahatla artık beni önümü açacağın yerde engel oluyorsun.
Bende kalp kırmak istemiyorum. Ama bu adamın bu yaptığı yüzünden 1 hafta yatakta yattım Kafama o kadar taktim ki. Sert olucam ne olacaksa olsun. İşimi seviyorum. Hirsliyimda zaten. O yüzden bu sikayetlerim. Yoksa akşama kadar boş boş otururum ben yine alırım paramı. O kadar rahat bir ortam ama. Ben istemiyorum böyle bir iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?