- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek olsa sıkıntı daha büyük açılırsa falan tercihim farklı dersin hiç olmadı :)
Ay laf kalabaligi he sizinkide. 4 kisilik ortamda gozumu diksem hissetmicekmisiniz masada baktigimi:)Size baktığınızı görüyorsanız siz de ona bakıyorsunuz göz göze geliyorsunuz demektir.Yoksa siz de mi lezbiyensiniz?![]()
Hahahaha çok güldüm ya öyle garip insanlar var ya direk söyle hayırdır ne baktın de ? ben derdim vallaMerhaba.5 aydir bir firmada calisiyorum. Calisanlarin cogu kadin, beraber oturuyoruz cogu zaman mecburen. Aralarindaki bir bayanla ilk gunden beri goz goze geliyorum. Arkamdan caktirmadan popoma bakiyor.toplantida ne zaman kafami cevirsem gozleri ustumde. Artik sikinti geldi. Kadinsal kiskanclik dedim gecer dedim yokk artik ben de cevirip kafami yakaliyorum bakisip duruyoruz hayir olsun insallah...
Ya takma böyle şeyleri kime canınız sıkılıyorsa direk konuşun en iyisi sen takacağına o taksın kızım sen takıntılımısın ne bakıp duruyorsun deAy laf kalabaligi he sizinkide. 4 kisilik ortamda gozumu diksem hissetmicekmisiniz masada baktigimi:)
Bunun için yurtdışında dava açabiliyorsun ama Türkiyede yok malesef bazen dolmuşta yolda sağda solda erkekler de böyle yiyecek gibi bakıyor ama sadece ya kızmakla yada sessiz kalmakla yetiniyorsun halbuki birkaç kişi yurtdışında gözle tacizden ( kişinin özel hayatına müdahale ) kanundan davalarını kazanmış. Bence belli bir zamandan sonra bu tarz bakışlar hangi cins tarafından olursa olsun uzun süreli ve nahoş bakışlar zararlıdır .bence çok hoş değil gözünü dikip sürekli bakıyorsa
erkek için bunu deriz de kadın olunca yumuşamayalım
kimsenin kimseyi taciz edecek derecede incelemesi hoş değilki..
Benim iki komsum var biri yuzumu yakindan gormek icin ki ayni anda bende bakmasin diye yere egiliyorum oda beni yakindan gormek icin benimle egiliyor ayakkabisini bagliyor gobi yapıyor o kadar belliki vunun icin yaptigi..digeri karsi karsiya grldik diyelim tam yanimdan geçerken (kafami uzatsam operim o derce yakindan gecerken)yuzume bakiyor samimi soyluyorum ikisinde nde bunu yapanlardanda nefret ediyorum ama utaniyorum birsey diyemiyorumDemin yemekte yine bastan asagi asagidan yukari suzdu. Iyi niyetli mi kotu mu ne cesit bisey ben anlamadim hala. Tersliyecem de niyetini anlamam lazim once iste. Arada da bana laf sokuyor konusma arasinda sikintisi buyuk sanirim