• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerindeki *****.. Ne yapacağım ben bununla??

Selin1453

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
17
0
16
Ankara
selam herkese. aynı ortamda çalıştığım bu kadın yakında beni çıldırtacak. özgüveni olmayan biri değilim ama onun yüzünden geri planda kalmaya başladım. her gireceğimiz ortamda kendini öne atıyor, konuşma fırsatı vermiyor. müdürle bayramlaşmaya girdik önden atladı hemen, girdikten sonra kendi konuştu durdu. normalde bende konuşurum ama ondan fırsat bulamadım. sözünü kesmekde istemedim. kendini ön plana çıkarmak için aşırı çaba sarfediyor ve başarıyorda. başarsın zaten umrumda da değil ama onun bu davranışı yüzünden biz arka planda kalıyoruz başkalarına karşı .. fikir verin bana ya. yoksa sinirle bir laf söyleyeceğim buna haklıyken haksız duruma düşeceğim lütfen yardım....

uyuz olmamak elde değil ya boş başağın başı da dik olur misali benim de vardı böyle bir tanıdığım ağzımı açıp kalıyodum söylemek istediklerim hep ben de kalıyodu şöyle dönüp ağzına mı vursam sussam mı olur böyle şeyler mi desem bilemiyordum sonra farketmeden kıza kalıcı bir sevgisizlik duymaya başladım, yapacak birşey yok hani en fazla bunu onunla sakin ve hoş bir tavırla konuşabilirsin bak sürekli ön plana çıkma çaban var deyip bir kaç hareketi ile kanıtlayarak konuşursan sana çok kızacaktır evet ama davranışlarını belki biraz ayarlayabilir
selam herkese. aynı ortamda çalıştığım bu kadın yakında beni çıldırtacak. özgüveni olmayan biri değilim ama onun yüzünden geri planda kalmaya başladım. her gireceğimiz ortamda kendini öne atıyor, konuşma fırsatı vermiyor. müdürle bayramlaşmaya girdik önden atladı hemen, girdikten sonra kendi konuştu durdu. normalde bende konuşurum ama ondan fırsat bulamadım. sözünü kesmekde istemedim. kendini ön plana çıkarmak için aşırı çaba sarfediyor ve başarıyorda. başarsın zaten umrumda da değil ama onun bu davranışı yüzünden biz arka planda kalıyoruz başkalarına karşı .. fikir verin bana ya. yoksa sinirle bir laf söyleyeceğim buna haklıyken haksız duruma düşeceğim lütfen yardım....

Hiç kafana takma derim. Senin bu farkettiğini onun muhatap olduğu kişi farketmiyor mu? Kimse konuşarak göze giremez zaten, insanın yaptığı iştir önemli olan.

onun yaptigi seyin ozguvenle alakasi yok. Yalaka birseye benziyor. Ve baslikta bos biraktigin yere daha bir cok sifat yakisabilir hos olmayan. Sen onun gibi ucuz olmayarak iyi yapiyorsun. Varsin on planda o olsun. Bence ordaki herkes mudur dahil biliyordur kimin ne oldugunu.

bizim bölüme yeni geçtiği için karakterini büyükbaşlar henüz göremedi..
ıronikturktelvesinin dediği gibi aramızda bi sorun olmamasına rağmen sevmemeye başladım onu.. Ben onun gibi reklam yapamadığım için benim yaptığım işleri de onun yapıyor görünmesinden korkuyorum..
Ayrıca ucuz olmamanın dışında kaliteyi gösterecek fırsat bile bırakmıyor .. o kadar garip biri.. akıllıca alt etmek istiyorum. amacım asla ezmek değil onu. mesela işi benden öğreniyor ama dışardan birine öyle bi anlatırki sanki ben ondan öğreniyorum gii bi :S

Benim yanımda da böyle biri var. Böylesiyle çalışmak zor gerçekten. Kimse de anlamıyor seni.. Bi de olumsuz şeyler söylüyor ilişkilerin hakkında bile..
Ben bazen kavga ediyorum bazen normal konuşuyoruz. İdare ediyoruz işte.

her isyerinde var boyle "sevimli" arkadaslar malesef. benim isyerinde de ayni durum gecerli. onceleri hadi susayim hadi allttan aliyim dedm ama baktim haspam abartti bnde yetti dedm. bn sahsen o yokmus gbi yapiyorm bnce verilcek en guzel ceza. hanfendinin hareketleri herkesi rahatsz ettigi ve bole bi tepki gordgu icin yola gelmeye basladi :)))

selincim işin çok zor. kim uyuz olmaz ki böylelerine :47: toplumda o kadar çok var ki bunlardan. ne olursa olsun hemen atlarlar, bir ön plana çıkma çabası, ukala tavırlar, yapmacık hareketler... sana tavsiyem eğer diğer birkaç arkadaşın da senin gibi düşünüyorsa tüm kızlar alın ortanıza seninle bir şey konuşcaz deyin bu hareketlerinden hoşlanmadığınızı belirtin uygun bir dille. sen tek başına konuşma bence

Back
X