- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
Merhaba arkadaşlar konu işyerimle ilgili.Müşteri temsilcisi olarak çalışmaktayım.Çağrı merkezleride bilirsiniz dedikodunun bol olduğu yerler.Aslında anlaştığım insanlarla çok güZel anlaşabiliorum fakat ben sanki onların arasında eğrelti gibi duruyorum.Çünkü çoğu çıkar arkadaşlığı.Neyse olan bir olayı anlatmak istiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Ekip olarak yemege gıttık.Orada bı arkadasım bı arkadasa agza alınmıyacak kelımeler ettı.Orada bende oldugum ıcın çok rahatsızoldum.Telefonla agza alınmıcak kelımeler eden arkadasa dedımkı neden ole seyler soyledın çok atıp ettın dedım.Ve bızım her zaman gıttıgımız yer şık bır mekan herkes bıze baktı.Neyse kızada nasıl oldugunu sordum dedımkı bagıra bagıra konuştu rezıl olduk resmen dedım ben o kızıda aradım çok kızdım dedım.Ekran resmını attım sonucta sakladıgım bişey yoktu.Ertesı gun olmus o laf soleyen arkadas sen nıye doyluosun rahatsız olduysa kendı soyler bana dedı.Dedımkı o mekanda bende vardım dedım.Sonra o kız dedıkı ben senden bole bısey ıstemedım bu yaptıgın hareket çok fesatca mı bısey soyledı kelımeyı çok hatırlamıorum.Sonra ben oradaydım sakladıgım bişey yoktu rahatsız oldum ve bunu dıle getırdım dedım.Biraz daha zaman gectı bana fesat dıyen kişi çagrı alırken mal dedı.Cagrı merkezlerınde bu tarz ıfadeler ısten atma sebebıdır.Gıdıp bızım bı ustumuze cagrıyı dınlettı.Bende lavoboda o ustumuz olan kızla karsılastım dedımkı x kişisinin çagrısında mal keşımesı gecıyomu dedım oda dedıkı evet ama şıkayet olmazsa bende solemıcem konu kapanıcak dedı.Kızda o kadar çok uzulyodukı gercekten uzuldum ıcın tualette karsılasınca sordum.Gelıp dedımkı canım cagrıda bole bı kelıme varmıs ama ustumuz solemıcekmıs sende uzulme dedım.Icımde kotuluk olsa zaten gıdıp sormam.Neyse sen kendını ne sanıosun gerızekaglı demeler mılletı orgutlemeler fln .Aldım karşıma konustum.Bak ben kotu nıyetle sormadım durum boyle boyle kotu nıyetlı olsam gelıp sana soylemem yok işte sende esınden boşandın ben senın gecmısını bılıyorum.Zaten samımıyetımız yoktu samımı olmayalımlar.Ben baş edemıyorum arkadaşlar .Kımsenın ekmegıylede oynamak ıstemıyorum.Milletı orgutleyıp benı tek bırakmaya calısıyor.Allahım bir yaşaka bir yalaka.Ben uyum saglayamıyorum.Her sey benım basımapatlıyor.Bananeydı nedıye sordum dıorum.Eskıden cesaret edemezlerdı boşandıktan sonra çok gucsuz gorundum belkıde o yuzden yapıyorlar.Güçlü nasıl durulur arkadaşlar?Nasıl başa cıkıosunuz.Sureklı laf cakmalar fln ?Ne yapmalıyım?