İşyerindeki olaylar

En güzel
Bizim iş yerindeki kızlarla gerçekten samimi olduğum 1 kişi var. Gerisi il ekonuşyuorum ama hiç bir olaylarına karışmıyorum. Siz de öyle yapın
En güzelını yapıosunuz

Ekran görüntüsu alip birine gondermissiniz .
Ses kaydini üst e dinletmissiniz .
Problem sizde .

A
Hiç alakan olmayan şeylere karışmışsın yok ona sordum ona dedim bunu söyledim vs
Kendine dert arıyorsun bende bu denli araştıran laf taşıyan biriyle görüşmem
araştırmadım olaylar boyle gelıstı ama yapacak bişey yok

Niye sizi ilgilendirmeyen her şeye atlıyorsunuz ki anlamadım
İki kişi kavga eder siz atlamışsınız.
İki kişinin mal kelimesi yüzünden olayı var, siz yine oradasınız.

Niye sizi ilgilendirmeyen her şeye atlıyorsunuz ki anlamadım
İki kişi kavga eder siz atlamışsınız.
İki kişinin mal kelimesi yüzünden olayı var, siz yine oradasınız.
Lavoboda gorunce uzuldugum ıcın sormak istedim bananeyse sormaz olaydım kavgada da orda olmamın sebebı çok rahatsız oldum bunu ıfade etmek ıstedım sadece

Lavoboda gorunce uzuldugum ıcın sormak istedim bananeyse sormaz olaydım kavgada da orda olmamın sebebı çok rahatsız oldum bunu ıfade etmek ıstedım sadece
Ama şu an düşündüğümde ne kadar saçmalamışım anlıyorum.

insanlar bizim onları tolere ettiğimiz kadar bizi etmiyorlar malesef. yani bende böyle oluyor..

Laf taşıyorsunuz. İyi niyetle de yapıyor olsanız yaptığınız şey tam olarak bu. Dedikodu kazanlarının içinde çokça bulunmuş bir insan olarak size naçizane tavsiyem kimsenin lafını kimseye taşımayın, daima kötü siz olursunuz.

La
Laf taşıyorsunuz. İyi niyetle de yapıyor olsanız yaptığınız şey tam olarak bu. Dedikodu kazanlarının içinde çokça bulunmuş bir insan olarak size naçizane tavsiyem kimsenin lafını kimseye taşımayın, daima kötü siz olursunuz.
laf taşımadımneden boyle bısey yaptın dedım onunda ekran goruntusunu aldım ama onlar bırbırı ıle ıyı oldu ben kotu oldum

Bence de bir çok kişinin söylediği gibi niyetiniz iyi olsa bile olaylara çok müdahilsiniz. Sizi ilgilendirmeyen mevzulara özellikle böyle seviyesiz kişilerse karışmayın. Ekran fotosu falan çok işgüzarlık

Bence de bir çok kişinin söylediği gibi niyetiniz iyi olsa bile olaylara çok müdahilsiniz. Sizi ilgilendirmeyen mevzulara özellikle böyle seviyesiz kişilerse karışmayın. Ekran fotosu falan çok işgüzarlık
Kime güveneceğimi şaşırdım

Bende rahatsız olduğum için yaptım öle bişey ama keşke yapmasaydım.

Back
X