Isyerindeki sorunlar:(sizce hata hep bende mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba arkadaslar,
Isyerinde isyuku esit degil ve skinti yasiyorum. Calistigim yer bir firmanin cagri merkezi. Ne hitmetse telefon calinca ilk sirada ben varim ve hat hep bana dusuyor. Eger benim hattim mesgulsa gelen telefonlar digerlerine dusuyor. Bu arada bir kiz agladi cok stresleniomus hat cok az gelecek sekilde tanimlandi. Diger kiz da cok sikayet aliomus onu ise hattan cektiler neredeyse bos oturuyo mail fln yapio.
Arkadaslar ne yapmaliyim? Isten cikicam dedim annem kiyametleri kopartti.
Bir de soyle bir durum var arkadaslar lutfen fikir verin.. onceki isyerlerimde de hep benzer sorunlar yasadim ve isten istifa ettim. Hani kovulsam tazminat alirim o da yok. Neden her isyerinde olumsuz muamele goruyorum.
Fikirlerin benim icin onemli. Tesekkurler simdiden

Biri stres yapıyormuş az hat vermişler, diğeri şikayet almış geri çekmişler. Ve buna rağmen ikisini de kovmamışlar, seni hiç kovmazlar :) Madem orası çağrı merkezi, neden çağrılara cevap verecek eleman almıyorlar ? Şirketin merkezi varsa oraya bildirebilirsin belki.

Cnm genel merkezdeyim.zaten... beni cikarcaklar diye korkum yok dayanamiyorum yogunluga ve haksizliga

Sonra yazınca her şeyden şikayetçi oluyorum.Olsun varsın biz kötü olalım.Ülkede iş etiği olgusu oturmuş değil.Sizin her iş yerinde aynı problemi yaşamanız bu nedenle oldukça olası.Yalnız sadece sizin iş yerinizde değil esnafından devlet kurumunda çalışanlara kadar bu durum geçerli.

Ekmek parası diyerek devam edeceksiniz işe el mahkum.Ancak siz de yerinizde oturup da hadi ama bana da iyi davranın diye beklemeyin.Tuttuğunuzu koparın az.Şikayetlerinizi bildirin.

Umarım gönlünüze göre olur.

Daha demincik benzer bi konu actim.Senin benden farkin istersen isten cikabilmen.Ama psikiloji raporu olmaz .yeni İs yerin bilmez evet am benzeer firma bi telefonla arayip sorabilirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…