Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Troid hafizayi etkiliyor mu? Dur sana ozel mesaj atacagim.Aslında eskiden hafızam iyiydi de şimdi hem tiroid, hem bebek, hem iş vs pek bişey kalmıyordu aklımda
Bu nasıl kalmış bilmem
Zaten gerekli bişey olsa unuturdum kesin![]()
Evet, öyle biliyorum.Troid hafizayi etkiliyor mu? Dur sana ozel mesaj atacagim.![]()
Konu içeriği silinmiş![]()
Ben okumuştum
Diyo ki ben gıybet orucuna girmiştim. Dedikodu yapmak istemiyorum. Fakat şu işyerindeki yeni kız yok mu zorla gıybet orucumu bozdurdu. Gel de hakkında konuşma. Acayip davranıyor. Mesela bisküvisinden ikram ediyo ben almak için elimi uzatınca ama ben onu sonra yiyecektim diyorOndan sonracıma ne yapsam aynını yapıyor, bilgisayar ekranımı bile değiştirince o da değiştiriyor. İş dışında konuşmayalım desem sen benim işten çıkmam için yapıyorsun diyor. Diğer arkadaşlarla da sorun yaşadı onlar pek konuşmuyor ama benim tam yanımda çalıştığından kabak en çok benim başıma patlıyor. Ne önerirsiniz ?
Kesin öyle ooluyor genellikleAslında eskiden hafızam iyiydi de şimdi hem tiroid, hem bebek, hem iş vs pek bişey kalmıyordu aklımda
Bu nasıl kalmış bilmem
Zaten gerekli bişey olsa unuturdum kesin![]()
Leb demeden leblebiyi anlayın diyor sanırımKonuyu da yazsaymışsın iyiymiş![]()
O aksam konustuk. Burda aldigim yorumlari da harmanlayarak guzel bir konusma yaptim iletisimi kestim. Bir kere aradi acmadim. Simdilik ses seda yok. Bitti yani arkadasligim.mismo konu ile alakasız olacak ama sen şu kötü yakıştırmada bulunan arkadaşa ne desem diyen kişi miydin
Ne yaptın o işi ?
Kalayla bi daha da görüşme, o an sustuğun hata demiştim yorum olarak.
Ayyy koptummmben olsam sana püskevit uzatır gibi yapar aynen şu maraş dondurmacıları gibi uzatıp uzatıp çeker son darbeyi de püskeviti karşında yiyerek indirirdim.![]()
ayy ne diyeceğimi şaşırdım çek.