İşyerindeki yeni kız :/

Aslında eskiden hafızam iyiydi de şimdi hem tiroid, hem bebek, hem iş vs pek bişey kalmıyordu aklımda
Bu nasıl kalmış bilmem
Zaten gerekli bişey olsa unuturdum kesin :KK53:
Troid hafizayi etkiliyor mu? Dur sana ozel mesaj atacagim. ;)

Konu içeriği silinmiş:rolleyes:

İpek :KK24:

Ben okumuştum
Diyo ki ben gıybet orucuna girmiştim. Dedikodu yapmak istemiyorum. Fakat şu işyerindeki yeni kız yok mu zorla gıybet orucumu bozdurdu. Gel de hakkında konuşma. Acayip davranıyor. Mesela bisküvisinden ikram ediyo ben almak için elimi uzatınca ama ben onu sonra yiyecektim diyor :KK70: Ondan sonracıma ne yapsam aynını yapıyor, bilgisayar ekranımı bile değiştirince o da değiştiriyor. İş dışında konuşmayalım desem sen benim işten çıkmam için yapıyorsun diyor. Diğer arkadaşlarla da sorun yaşadı onlar pek konuşmuyor ama benim tam yanımda çalıştığından kabak en çok benim başıma patlıyor. Ne önerirsiniz ?

mismo mismo konu ile alakasız olacak ama sen şu kötü yakıştırmada bulunan arkadaşa ne desem diyen kişi miydin
Ne yaptın o işi ?
Kalayla bi daha da görüşme, o an sustuğun hata demiştim yorum olarak.

mismo mismo konu ile alakasız olacak ama sen şu kötü yakıştırmada bulunan arkadaşa ne desem diyen kişi miydin
Ne yaptın o işi ?
Kalayla bi daha da görüşme, o an sustuğun hata demiştim yorum olarak.
O aksam konustuk. Burda aldigim yorumlari da harmanlayarak guzel bir konusma yaptim iletisimi kestim. Bir kere aradi acmadim. Simdilik ses seda yok. Bitti yani arkadasligim.

Back
X