işyerinden malzeme calan is arkadaşı :((

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kızlar Merhaba. Sorun şu. Benim çalıştığım yerde beni sevmeyen bi kiz var. Sorun yok bende onu sevmiyorum zaten. Mesela karsidan biri gelir ya der ki ayyy ne aptal filan ama kiz yanina gelince boynuna atlar caniiiiimmmm nasilsinnn bebeğim filan..
Ben tahammül edemiyorum boype insanlara . Oteki kizlar nasil olsa ayni bolumdeyiz diye konusuyorlar yani kizi ikiyuzlulugu herkes tarafından biliniyor. Hatta ben manken gibiyim bütün kadinlar beni kiskaniyo. Erkekler bana bakinca kendi karilarindan aldiklarindan daha cok zevk aliyolar givi soylemleri mevcut. Herkes onunla Merhaba diyor ama dedigim gibi ben tiksiniyorum.
Neyse zaten konuşmuyorum da sorun şu ki. Dun isyerinin kameralarina ben bakıyorum ve mutfaga yeni kamera takilmisti arkadas izindeydi o sirada haberi yok.
Ben kameraya bakarken ne goreyim. Bahsettigim kiz isyerinin mutfagindan iki kutu kahve aldi gazete kagitlarina sardi ne oldugu belli olmasin diye. Sonrada cantasina atti kimseye caktirmadan. Hal boyle olunca geçmişe gittim kayitlara on gun once de tuvalet kagidi asirmis. Ondan bi hafta oncede seker ve cay :(
Kiz 34 yasinda ve hic evlenmemis kimseyide begenmez.. ne bileyim ne yapacagimi bilemedim.. zaten konuşmuyorum
Sizce napmaliyim

Bence önce o kayıtları flashına kayıt et eğer silinmesi gibi bi durum mümkünse. İkinci olarak durumu sevilmeyen kızla sen konuşmalısın ne kadar iğrensende sonuçta oda bi insan direk patrona gidersen işinden olabilir ,düşmanlığınız farklı boyutlara taşınabilir ya da büyük bi rezillik yaşanabilir. Eğer inkar ederse ya da bu durum bir daha tekrarlanırsa patrona rahatça uyardığını anlatabilir kayıtları gösterebilirsin sonrası kurtuluş :44: :34: :16:

Eski is yerimde benimde temizlik elemanim almisti isten cikarmistim ustelik patronuma bile sormadan

Goruntu kayitlari 1 aylik sure ile kayit olur sonra silinir sen onlarin birer kopyasini al direk patronuna gotur izlet
Hirsizligin affi olmaz bugun seker kahve calan yarin parada calar hatta polise bile verebilirsin sakin affedeyim demeyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Neden isinden olmasinmis. Hirsizlik yapmis ya hu. Is arayan gercekten bu ise ihtiyaci olan biri girsin. Digeri her sekilde yolunu buluyor baksaniza. Boyle tipleri korumanin mantigini anlamiyorum ben.

Hırsızlığın affı olmaz. Kayıtları alın ve müdürünüze izletin. Zaten böyle fesat birini de işyerimde çalıştırmak istemezdim. İş ortamında huzur önemli.

ne kadar kötü resmen haram.
bir gün ondan çıkacağını bilse keşke.
ve sen bunu görüp söylemiyorsan ona ortak olursun.
ortalıkta deşifre etme ama en azından patronunla paylaşabilirsin.
hani kızla konuşsan faydası olur mu bilemiyorum insan kazanmak babında..

Bence önce o kayıtları flashına kayıt et eğer silinmesi gibi bi durum mümkünse. İkinci olarak durumu sevilmeyen kızla sen konuşmalısın ne kadar iğrensende sonuçta oda bi insan direk patrona gidersen işinden olabilir ,düşmanlığınız farklı boyutlara taşınabilir ya da büyük bi rezillik yaşanabilir. Eğer inkar ederse ya da bu durum bir daha tekrarlanırsa patrona rahatça uyardığını anlatabilir kayıtları gösterebilirsin sonrası kurtuluş :44: :34: :16:

yaptıgı şeyin affı bile yokki. ve bununda bilincinde.
kücük cocuk degilki kızıp bagırıp dogru yolu gösteresin:34:

boynunu da vurun bari kız kahve almış diye çok komiksiniz :D bari bi söyleyin ihytacı vardır almıştır çalmak mı bu şimdi. sırf sevmiyorsunuz diye yaptığınz ayıp .tuvalet kağıdını insan niye çalar para olarak değeri nedir bunların. siz kötü düşünüyorsunuz bence

Son düzenleme:
boynunu da vurun bari kız kahve almış diye çok komiksiniz :D bari bi söyleyin ihytacı vardır almıştır çalmak mı bu şimdi. sırf sevmiyorsunuz diye yaptığınz ayıp .tuvalet kağıdını insan niye çalar para olarak değeri nedir bunların. siz kötü düşünüyorsunuz bence

bu yoruma şok oldum gerçekten.
gizli alınan her şey hırsızlıktır. kaldı ki iş yerinden alıyor. ablasının evi dahi olsa gizli alınan şey hırsızlık olur.
nasıl yani ihtiyacı var ki alıyor denebilir ki?
o zaman her ihyitacı olan insan marketleri soyup soğana çevirsin.

Çalınan şeyin maddi değeri önemli değil benim hayat görüşüm bu. Hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz. Her suçun bedeli ödenmeli.
Benim başıma gelse ne yaparım bilemiyorum. Ama bugün bunu yapan yarın ona önemli bir şey emanet edilse ona da el uzatır. Ve böyle bir şey olursa ileride ben bunu kamerada görmüştüm dersen sakladığın için senin de başın yanar.

Düzenli maaşla çalışam biri çay şeker tuvalet kağıdı gibi şeylere tamah ediyorsa gerçekten baya düşük karakterlidir. Gerekeni yap ve işverene göster. Dallanıp budaklandırmadan o kişinin de onurunu kırmayacak şekilde çözün bu işi.

bu yoruma şok oldum gerçekten.
gizli alınan her şey hırsızlıktır. kaldı ki iş yerinden alıyor. ablasının evi dahi olsa gizli alınan şey hırsızlık olur.
nasıl yani ihtiyacı var ki alıyor denebilir ki?
o zaman her ihyitacı olan insan marketleri soyup soğana çevirsin.

şok olabilmen kötü düşünceli oln biri olduğuna delalettir :)
bizim işyerimizde var herkes herşeyi kullanır ama kimse hırsız değil bunu koşarak kimse kimseye de söylemiyor.zaten hırsızlık bu değil ortak kullanılan şeyleri kullanmak nasıl hırsızlık olabilir?
siz çalışmıyor olabilir siniz ya da bilmiyorsunuz normaldir
tuvalet kağıdı çaldın diye idam da edilmez işten de atılmaz çalmak ile almak arası farkı iyi kestirmek lazım ki ülkeyi soyup götürene kimsenin sesi çıkmazken yani :D

Son düzenleme:
bizim işyerimizde var herkes herşeyi kullanır ama kimse hırsız değil bunu koşarak kimse kimseye de söylemiyor.zaten hırsızlık bu değil ortak kullanılan şeyleri kullanmak nasıl hırsızlık olabilir?
tuvalet kağıdı çaldın diye idam da edilmez işten de atılmaz çalmak ile almak arası farkı iyi kestirmek lazım ki ülkeyi soyup götürene kimsenin sesi çıkmazken yani :D

ben çok kötü düşünceli biriyim, işyerinin kahvesini ÇALIP çantaya atmak hırsızlıktır.. görüntüleri sadece işverenime değil polise de bildirirdim.. ceza mı alacak, boynu mu vurulacak onlar karar verirdi artık..

sizin mantığınızla eve gelen temizlik görevlisi 3-5 şeyi çantasına atsa o da hırsızlık olmayacak, nihayetinde o da kendi işyerinden araklıyor.. ya da sizin malınız olduğu için hırsızlık sayılacak öyle mi? :51:

ben çok kötü düşünceli biriyim, işyerinin kahvesini ÇALIP çantaya atmak hırsızlıktır.. görüntüleri sadece işverenime değil polise de bildirirdim.. ceza mı alacak, boynu mu vurulacak onlar karar verirdi artık..

sizin mantığınızla eve gelen temizlik görevlisi 3-5 şeyi çantasına atsa o da hırsızlık olmayacak, nihayetinde o da kendi işyerinden araklıyor.. ya da sizin malınız olduğu için hırsızlık sayılacak öyle mi? :51:

konuyu çarpıtmaya gerek yok yeterince açık yazdığımı sanıyorum..iyi günler dilerim

direkt kayıtları patronuna göster. neden biliyıormusun
eninde sonunda bu eksiklikler belli olacak. ve patrona gidecek.
ve zan altında kalacak çalışan herkes ve sen.
o yüzden asla çekinme. zan altında kalmak istemiyorsan sen ve arkadaşların bunu yapmak zorundasın.

Son düzenleme:
Allahaşkına. sen 2 kutu kahveyi gazeteye sarıp çantaya atıyorsan bu ortak kullanımmı oluyor. yada tuvalet kağıdını. ortak kullanım orada işyerinde olur.

Son düzenleme:
Allahaşkına. sen 2 paket kahve poşetini alıp paket yapıp çantaya atıyorsan bu ortak kullanımmı oluyor. yada tuvalet kağıdını. ortak kullanım orada işyerinde olur.

oky olay o değil olay arkadaşın nefretinden dolayı yaptığı sey eminim ki arkadaşı olsa bunu düşünmezdi. biz de çalışıyoruz böyle kücük seyler fazla olunca alan götürenler de oluyor. ama bu hırsızlık değil ne bana ne kimseye göre.. onların işyeri nasıl biryer bilemiyorum ama.polise vermek komik

ayrıca benim kızdığım sey tuvalet kağıdını insan
neden çalar hastadır anca
bunu hırsız yerine koymak çok mantıksız. bari önce bir söyle yada bekle.sakla kaydı zamanı gelirse çıkar
eğer patron 2 kahve hesabı yapıyorsa zaten orda çalışılır mı bilemem.çalışanlar içsin diye aldığı şeyi yani
hırsızı veya hırsızlığı savunmuyorum. olay basta bir nefret hasetle başlamış o yüzden bakışı ona kötü .. öfkeyle baslayan bir hareket olacak yaparsa.
işyeri malları zimmetlidir ve kişi üzerine zimmetlenir ama böyle bir konu olmadı bizde asla kimsede pc yi masayı götürmeye çalışmadı zaten.yoksa biz sorumlu olacağız.ama burda olay çok farklı kleptomani bu bayan

Son düzenleme:
Back
X