İşyerinden nefret ettim

malesef iş hayatı bu. çoğu özel firmada bu şekilde çalıştırmaya devam ediyor. yani burayı değiştirseniz, ki bu dönemde iş değiştirmek zaten mümkün değil, başka yerde başka konularda gene böyle sorunlar olacak. işinizi yapıp geçin derim.
tedirgin olmakta haklısınız. rapor alın diyeceğim ama bu durumda hastaneye gidip rapor da alınmaz.

Dun odalardaki personel sayisinin yarisina denk gelen bir duzenleme yapmaya calistilar.
Saglam bir konusma ile birimleri ve baskan yardimcimizi ikna ettim
Ilac kullanmiyorum ama kronik problemler var kontrol zamanimdi gidemedim. Raporlu ama uykuda olan alerjik bronsitim var.
Yine herkese kizan baskan yardimcim sen kendi isini gormussun ztn evraklara evden calisma diye belirtmeyi unutmayin dedi
Her birimi tek tek gelmesi gerektigine ikna ettim cunku salgina kapilirsak evde saglam adam kalmali dedim kimse gik demedi
Bu donemde herkes yapabilecegi her isi yapmali dedik, gercekten kurumumda inanilmaz bir dayanisma var belediyelere de bir cok kurum gibi cok is dusuyor.
Biraz sabir biraz ozveri biraz netlikle cozmeye calisin

V vesikaliyarim ne yaptınız işe devam mı ?
bende kamudayım dönüşümlü çalışıyoruz bu haftadan itibaren.gün aşırı işe gidiyorum.bugün işe ben geldim.
çocuğu olanlar ki hepimizin var 2 yaşına girmek üzere.oysa önceden izin alanlar kurtardı benim gibi izin almayanlara birşey yok
bekarlar her dönem ezilir V vesikaliyarim bende 42.5 yaşında evlendim biliyorum sorunu.sizin ondan mı işe gidip gelmen :))

Benimde işyerinde şu an bazıları izinli bazıları değil.
Haksızlık mı ?
Evet.
Ama yapabileceğim birşey var mı istifa etmek dışında
Yok çünkü o bana daha pahalıya patlar üstelik işsizlik daha kötü ve zor.
Siz kamudasınız belki kadrolu olursunuz ilerde.
Çok bunalınca rapor alın.
Çalışmak heryerde zor İnan’ın heryerde şartlar benzer.

Benimde işyerinde şu an bazıları izinli bazıları değil.
Haksızlık mı ?
Evet.
Ama yapabileceğim birşey var mı istifa etmek dışında
Yok çünkü o bana daha pahalıya patlar üstelik işsizlik daha kötü ve zor.
Siz kamudasınız belki kadrolu olursunuz ilerde.
Çok bunalınca rapor alın.
Çalışmak heryerde zor İnan’ın heryerde şartlar benzer.
Ama sağlık gittikten sonra veya ölüm gelince işin ne anlamı kalıyor
Çok çıkmaz bir durum tam bir çaresizlik

Pardon ? Kamuda çalışıyorum kadroluyum ve ise gidiyorum eskisi gibi hem de.

Sana pardon?
Sana işe gidiyormusun diye mi sordum?
İnsanlara yapılan muameleden bahsediyorum.
He eskisi gibi işe gitme konusuna gelirsek, Özel sektördeyim , 1.000 kişinin çalıştığı şantiyede çalışıyorum. Virüs kapma riskimiz sizlere nazaran %95 sizin kadar nazlanmıyoruz. Elbette bizlerde endişeliyiz. Bilin istedim.

O zaman devlet (devlet de değil aslında hükümet) sokağa çıkma yasağı uygulamadığı her gün kul hakkı diyor. Çalışan kişilerin can güvenliğini her gün riske atııyor.
Ben de özel hayatımda da iş hayatımda da harama bulaşmadım kimsenin hakkını yemedim ama iş ahlakı sizin bahsettiğiniz şey değil. Hele dünyayı tehdit eden 900 milyon kişiyi eve hapsetmiş salgın durumunda , konu açan kızcağıza yapılan mobbing ve can güvenliğinin her gün riske atılması hem haram hem kul hakkı hem de vicdansızlık. Haksızlık karşısında susan da dilsiz şeytandır.

Şu durumda bile burda iş etiğine uymamakla, hak yemekle suçlandım linç edildim bazıları tarafından...Ben ne yaptım?? Hem ctesi mesai ye gittim hem izni zar zor aldım hem de bilgi ve deneyim olarak iyiyim diye her gun mobbing yedim...
Buraya dert yandım kalktılar beni işi.aksatmakla suçladılar...

Çok siniriliyim...Siz bunu yazınca o bana verilen cevapları hatırladım...Sağolun bu arada...Lafım beni linç edenlere...

Daha ilk günden herkes ortadan kayboldu meğer herkea hastaymış....Bense ctesi bile işe gittim...Bana denmiş ki e iyi işte kimse olmaz...Pardon siz kimsiniz? Bilginiz ne?? Virüs cansız ortamda 2 gün yaşayabiliyor ve çalıştığım ofise insanlar girip çıkıyor gün içinde...Girene git diyemiyorsun...Ctesi kimse olmaması bunu değiştirmiyor....Gittim havalandırdım ellerim kolonya ama insanın içi rahat etmiyor...Dezenfekte işlemi bile yok kamuda

Burda ölümcülük hastalık bile dinlemeyen acımasız patron edasında yazanlar, benim başımda yeterince var bundan zaten tamam mı! Bi de gelip burda sizin fırcanızı okumak zorunda değilim!!!!

Back
X