• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtilip kakılmak

mochavepasta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar o kadar üzgün ve kırılmış hissediyorum ki yazmazsam veya anlatmazsam delircek gibi oluyorum ne ailemden destek görüyorum ne bu yaşadığımı anlatacak bir arkadaşım var 3 yıldır evliyim 1 kızım var aşk evliliği yaptım eşimin ailesinin durumu yok her şeyi birlikte çalışarak yaptık tek bir emekleri bile yok eşimin aldığı altınları bile düğünde kendileri almış gibi taktılar neyse bu sabah eşimle büyük bir kavga ettik eşimin 15 yaşında ki yeğenide bizdeydi kızım yaramaz haliyle kimseye kahvaltı yaptırmadı eşimde kalktı sofradan geçti odaya ben neyse getirdim sofraya küstü neyse yiğenine dedim ki senin dayın neden böyle küsüp trip atıyor sonra eşim birden yükseldi bana bağırmaya başladı benim tek yaptığım gözlerine bakmak susmak ve mutfaktan çıkmak oldu tam kapıya gidiyodum tuttu beni çekti sofraya oturtmaya çalıştı itti kaktı kolumdan çekiştirdi küçük kızın yanında o kadar zoruma gitti ki geçtim odaya kitledim kapıyı saatlerdir ağlıyorum kapıya gelmiş zorla kendine bağırtıyorsun diyor bide ben ne yapacağımı bilmiyorum o kadar zoruma gidiyor ki bu olanlar

Merhaba arkadaşlar o kadar üzgün ve kırılmış hissediyorum ki yazmazsam veya anlatmazsam delircek gibi oluyorum ne ailemden destek görüyorum ne bu yaşadığımı anlatacak bir arkadaşım var 3 yıldır evliyim 1 kızım var aşk evliliği yaptım eşimin ailesinin durumu yok her şeyi birlikte çalışarak yaptık tek bir emekleri bile yok eşimin aldığı altınları bile düğünde kendileri almış gibi taktılar neyse bu sabah eşimle büyük bir kavga ettik eşimin 15 yaşında ki yeğenide bizdeydi kızım yaramaz haliyle kimseye kahvaltı yaptırmadı eşimde kalktı sofradan geçti odaya ben neyse getirdim sofraya küstü neyse yiğenine dedim ki senin dayın neden böyle küsüp trip atıyor sonra eşim birden yükseldi bana bağırmaya başladı benim tek yaptığım gözlerine bakmak susmak ve mutfaktan çıkmak oldu tam kapıya gidiyodum tuttu beni çekti sofraya oturtmaya çalıştı itti kaktı kolumdan çekiştirdi küçük kızın yanında o kadar zoruma gitti ki geçtim odaya kitledim kapıyı saatlerdir ağlıyorum kapıya gelmiş zorla kendine bağırtıyorsun diyor bide ben ne yapacağımı bilmiyorum o kadar zoruma gidiyor ki bu olanlar
Üzgünüm ama bir sonraki adımı dövmek olacak itip kakmanın sonu dayaktır.
Bir yaşındaki bebenin gözünün önünde olanlara bak.

Neden o an sustunuz ? Susmayacaksınız aynı şekilde cevap vereceksiniz ki bir daha yapmayacak.
Ayrıca sofradan kalkıp giden adamı da neden geri getirmeye çalışıyorsunuz
Bırakın ne yaparsa yapsın
Yeğenin yanında kavga etmek istemedim ama o hiç böyle bir şey düşünmeden bana bağırmaya başladı

15 yasindaki kıza mi şikayet ediyorsunuz eşinizi. Itip kakmam da ben de kızar bağırırım eşim böyle bisey yapsa. Ikinizin de olgun davranmasi lazim 1 yasinda kızınız var oturun konuşun güzelce derdiniz neyse düzeltmek durumundasiniz.

Son düzenleme:
Yeğenin yanında hiç hoş olmamış? Neden kavga ettiniz?

Konuyu her şeyi eşinizle beraber yapmanızla ne alakası var? Aslında buradan doldurmaya başlıyorsunuz kendinizi.

Kızına küsüp yemekten kalkıyorsa gitmeyin peşinden, neden yemek taşıyorsunuz yanına? Yeğene dayıyı şikayet etmekte gereksiz olmuş. Eşinizin yaptığı da çok yanlış. Bunun sonraki aşaması direkt şiddet olabilir malesef.

Bebeğine yaramaz diye küsecegine, bebegini idare edebilecek, yemeğini yedirebilecek kadar kapasiteli bir adam olsaymış.
Trip atan erkekten tiksiniyorum resmen.

Sizin gidip sofraya geri getirmeniz ve bir yeğeni karistirmaniz da saçmalık olmuş.
Sizi bu kadar rahat ittirip kaktıran, bağırıp çağıran erkekten de bir hayır gelmez.

Bu kadar sinirlenecek kendine hakim olamayacak ne var alt tarafı rahat rahat kahvaltı edemedi diye delirmenin manası nedir?

Kalk o zaman oyala bebeğini siz kahvaltı edin de, sonra da sen oyala o etsin kahvaltısını yani çözüm sofradan defolup gitmek üstüne kadını tartaklamak mı?

bebeğe sinirlenip sofradan kalkmak nedir ya? niye geri getiriyorsunuz bk yesin. kocayı cocuğa sikayet etmek de ayrı garip. itip kakmak da ayrı bi olay. neresinden tutsan elinde kalıyor

çocukların gözü önünde olmamış
ne derdiniz varsa baş başa çözün

eşinizin ailesinin maddi durumu altınlar vs niye konuya eklendi ? eşiniz zengin bir ailenin çocuğu olsaydı aile sizi altınla kaplasaydı hödüklüğü farklı mı olacaktı ?

Esiniz bebeğe mi küsüp gitti? Yani ne diye geri getirmeye gittiniz ki naparsa yapsin. Bi insan kendine hakim olamayip gittiginde onu getirince bir patlama olacagi bello bir şey.
düşünsene (ilk geceden hamile kalsa) max 2.5 yaşında bir bebesin doğan gereği bir şeyler yapıyon 30+ yaşındaki baban sana trip atıyo anan da babanı eğliyo😒 anan odaya kapanıp ağlıyo baban bağırıyo sen de tencere tava karıştırıyon üzüldüm.

Back
X