- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi mochavepasta
Merhaba arkadaşlar o kadar üzgün ve kırılmış hissediyorum ki yazmazsam veya anlatmazsam delircek gibi oluyorum ne ailemden destek görüyorum ne bu yaşadığımı anlatacak bir arkadaşım var 3 yıldır evliyim 1 kızım var aşk evliliği yaptım eşimin ailesinin durumu yok her şeyi birlikte çalışarak yaptık tek bir emekleri bile yok eşimin aldığı altınları bile düğünde kendileri almış gibi taktılar neyse bu sabah eşimle büyük bir kavga ettik eşimin 15 yaşında ki yeğenide bizdeydi kızım yaramaz haliyle kimseye kahvaltı yaptırmadı eşimde kalktı sofradan geçti odaya ben neyse getirdim sofraya küstü neyse yiğenine dedim ki senin dayın neden böyle küsüp trip atıyor sonra eşim birden yükseldi bana bağırmaya başladı benim tek yaptığım gözlerine bakmak susmak ve mutfaktan çıkmak oldu tam kapıya gidiyodum tuttu beni çekti sofraya oturtmaya çalıştı itti kaktı kolumdan çekiştirdi küçük kızın yanında o kadar zoruma gitti ki geçtim odaya kitledim kapıyı saatlerdir ağlıyorum kapıya gelmiş zorla kendine bağırtıyorsun diyor bide ben ne yapacağımı bilmiyorum o kadar zoruma gidiyor ki bu olanlar