- Konu Sahibi nothingcompares
1 yıllık evliyim 7 aydır kaynanamla konuşmuyoruz.bende sevmiyorum sevmeyecemde![]()
1 yıllıkta olsan 10 yıllıkta olsan anlaşamayınca olmuyor, değişmiyor durum baştan bozuksa eğer bozuk gidiyor artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıllık evliyim 7 aydır kaynanamla konuşmuyoruz.bende sevmiyorum sevmeyecemde![]()
bide zamane gelinleri demiyomuuuuu...
bitiyorum![]()
himm valla canim benden sana tavsiye eger cemkirmesini biliyosan hicdurma sende ver cvbini yok eger sus pusbiriysen mecbur sende benim gibi pesetceksin uzgunum
tubaseyma nerelerdesin sen
1 ay uzaklaştırma falan yazmışsın eşinle yine kötü mü oldunuz
o konuna da yazmıştım ama cevaplamadın seni merak etmekteyim
konu sahibi arkadaşım eşine fazla çaktırmadan sevmediğini belli et yavaş yavaş
ve eşine sakın belli etme.. başka türlü bi yolla seni ne kadar üzdüğünü göster...
mrb ayin 3unde uzaklastirmasi bitiyor ama cok bisi degismedi bosaniyoruz neticede artik aileminde haberi var en kisazamanda gidiyorum
ciddi olamazsın
ben senin kızılca ile anlaşıp yaptığınız oyunla kaldı sanıyodum.. sonra uzaklaştırma konunu okuyunca eyvah dedim.. huylu huyundan vazgeçmemiş anlaşılan..
ailen arkanda ne güzel bak.. Allah yardımcın olsun canım..
yok kizilcadan sonra siddetine maruzkaldim sen ilk konumu biliyosun anlasilan sonrasindan haberin yok offf neler olmadiki ama sonucu enazindan guzel bitti bosaniyorum rabbimin izniyle insallahhh
konu sahibi arkadaşım k.bakma konunda konuştukhakkını helal et
tugbaseymam ilk müsait olduğunda bana özelden yazar mısın
ben senin öbür konularını göremiyorum..