- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi pessimisticss
İTİRAF EDİYORUM !! Kuzenim ve ablamın oyun sırasında birbirlerine Barbie ve Sindy ismini takması, benim ise isim bulamayıp kendime Hindi ismini takmam hala yüzüme vuruluyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İTİRAF EDİYORUM !! Kuzenim ve ablamın oyun sırasında birbirlerine Barbie ve Sindy ismini takması, benim ise isim bulamayıp kendime Hindi ismini takmam hala yüzüme vuruluyor![]()
İTİRAF EDİYORUM ,, Eve her misafir çocuğu geldiğinde bilgisayarın ya şarjı bitmiştir ya da internet kesilmiştir![]()
İTİRAF EDİYORUM !! Kuzenim ve ablamın oyun sırasında birbirlerine Barbie ve Sindy ismini takması, benim ise isim bulamayıp kendime Hindi ismini takmam hala yüzüme vuruluyor![]()
İTİRAF EDİYORUM ,, Eve her misafir çocuğu geldiğinde bilgisayarın ya şarjı bitmiştir ya da internet kesilmiştir![]()
itiraf ediyorum Kıvanç Tatlıtuğ'u kaçırasım var.![]()
ahhhhitiraf ediyoruum çagatay ulusoyu eve atasım vaaar
![]()