• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf etmeli mi?

estapitipitii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
35
3
16
Ankara
Arkadaşlar merhaba çok acil yardımınıza ihtiyacım var.
Konuyu şöyle özetlemek gerekirse 3 aydır birine aşığım aramızda biraz yaş farkı var.Bu kişi daha önce evlenip boşanmış ve kendisini işine vermiş .ilgimi belli edecek davranış ve sözlerim oldu doğum günü yaklaştı ama o gün yanında olamayacağım için önceden hediyesini verdim hem şaşırdığını hem mutlu olduğunu söyledi.
Onun yanındayken heyecandan elim ayağım birbirine dolaşıyor ve bir bakışımdan anlayıp çok gergin duruyosun yada heyecanlı gibisin bugün diyebiliyor.İlgimi anlamasına rağmen ondan bir atak gelmedi fakat geçen gün ortamda yapılan konuşmada sevda üzerine konuşuyorduk ve kadın erkek ilişkilerinde bu konuda kendimizi baskılarız utanırız seviyorum demeye insan niye utanır ki sevmek çok güzel dedi.
Bu lafın üzerine cesaret aldım ama kaybetmekten korkuyorum gidip ona karşı hissettiklerimi söylemeli miyim?

Bence biraz uzak durun. Yeterince belli ettim diyorsunuz, bu yüzden uzak durun farkedecek mi bakalım. Neden böylesin diyecek mi. Ona göre duygularınızı açıp açmamaya karar verirsiniz.

bu konuda aceleci davranmamın sebebi bu hafta onu son görüşüm olacak şehir dışına çıkacak ve en az 2-3 ay göremeyeceğim en azından olumsuz bir tepki alırsam arada görmediğim zaman bana iyi gelebilir.açılırsam da bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ama

tabıkı soylememelisin. ilk açılan her zaman erkek olmalı
ayrıca sence senın gıbı hıssetse açılmaz mıydı. gıdecek 2-3 ay göremeyeceğim dıyorsun

işin kötü olan kısmı da o zaten .bu insan benim gittiğim kursun eğitmeni o yüzden dikkatli davranmak zorunda. kişiliği de çok garip hareketli yaşayan ama insanların arasına karışmak isemeyen biri ,tv dizisinde oynuyor ama tv seyretmiyor kısaca birçok noktada kendiyle çelişen biri ne yapacağımı kestiremiyorum o yüzden:(

kesinlikle açılan erkek olmalı ki zaten bir erkek bir kadını istiyorsa ne olursa olsun, ne kadar çekinirse çekinsin tabir-i caizse onu başkasına kapıtrmamak açına illa ki açılır. bugüne kadar ki tecrübelerimden söylüyorum açılan kadınlar genelde reddediliyor tabi adam sağlam karakterli ise. bi de bayanın açılmasını fırsat bilip yalandan aşk yaşayanlar var ki biz onlara zaten "adam" demiyoruz. özetle söy-le-me.

kesinlikle açılan erkek olmalı ki zaten bir erkek bir kadını istiyorsa ne olursa olsun, ne kadar çekinirse çekinsin tabir-i caizse onu başkasına kapıtrmamak açına illa ki açılır. bugüne kadar ki tecrübelerimden söylüyorum açılan kadınlar genelde reddediliyor tabi adam sağlam karakterli ise. bi de bayanın açılmasını fırsat bilip yalandan aşk yaşayanlar var ki biz onlara zaten "adam" demiyoruz. özetle söy-le-me.

haklısın canım dün bunu daha iyi anlamış oldum akşam arkadaşlarımla kutlama yaptık internetten yazdım ona kızılaydamısınız diye gördüğü halde cevap vermedi böyle bir insana açılıp kendimi bile bile rezil edicektim o yüzden zamana bırakıyım en iyisi istiyorsa gelir :(

Onun yanındayken heyecandan elim ayağım birbirine dolaşıyor ve bir bakışımdan anlayıp çok gergin duruyosun yada heyecanlı gibisin bugün diyebiliyor.İlgimi anlamasına rağmen ondan bir atak gelmedi fakat geçen gün ortamda yapılan konuşmada sevda üzerine konuşuyorduk ve kadın erkek ilişkilerinde bu konuda kendimizi baskılarız utanırız seviyorum demeye insan niye utanır ki sevmek çok güzel dedi.
Bu lafın üzerine cesaret aldım ama kaybetmekten korkuyorum gidip ona karşı hissettiklerimi söylemeli miyim?

insan niye utanır ki diye düşünen insan utanmaz mantıken bebeğim. ben de bir keresinde hoşlandığım kişinin böyle demesi üzerine cesaretlenip söylemiştim ama sonuç hüsran. bir de çocuk değilmiş ya, bir şeyler hissetse o da hissettirir ve söyler sonunda bence. tavsiyem; sen açılma. seviyorsan ümidini kesme tamam ama açılan taraf olma bence.

evet başta erkeklere güvenmemek
, onlara göre hareket etmemek gerekiyor demekki.

Son düzenleme:
bencede açılma sen ona ilgini belli etmişsin zaten eğer oda sana karşı boş değilse kendisi açılsın boşver o uğraşsın inan o zaman daha kıymetli olursun

kızlar çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için açılmadığım için çok rahatım şuan biranlık gaza gelip kendimi rezil edecektim yoksa :/
ama madem bu erkekler oyun seviyor onların kurallarına göre mat etmek hiç de fena olmaz eylül ayına kadar zamanım var bu süre içinde tamamen bir değişime giriyim diyorum güzelce zayıflayım saçımı imajımı daha iyi bir hale getiriyim öyle çıkıyım karşısına o zaman muhtemelen kendi gelicektir:))

kızlar çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için açılmadığım için çok rahatım şuan biranlık gaza gelip kendimi rezil edecektim yoksa :/
ama madem bu erkekler oyun seviyor onların kurallarına göre mat etmek hiç de fena olmaz eylül ayına kadar zamanım var bu süre içinde tamamen bir değişime giriyim diyorum güzelce zayıflayım saçımı imajımı daha iyi bir hale getiriyim öyle çıkıyım karşısına o zaman muhtemelen kendi gelicektir:))

bencede ne omuş bu kıza böyle desin düşsün peşine bol şanslar :12:

Açılmaktan kastın sevgili olmanızı ima etmekse hayır, yapma.
Ama ben sana aşık oldum diyebilirsin.
Ben demiştim iki kez, ikisinde de işe yaradı :27:
Karşı taraf havalara uçtu :9:
Şu anki sevgilime de öyle dedim "Ben sana aşık oldum." Ama bir beklentiyle söylemedim bunu tabii, gerisi seni ilgilendirir havasında söylersen aksine hoşlarına gidebiliyor cesur ve ne istediğini bilen kadın tadında daha gizemli oluyor :ssz:
Bir aşk doktoru da böyle demişti ne hissettiğinizi söyleyebilirsiniz ama teklif yapmayın diyordu :ssz:

arkadaşlar uzun bir zaman geçti ve çıkardığım tek sonuç bu adam nato mermer nato kafa .Kendimi baştan aşağı yeniledim toplu bir görüşmemiz oldu.Grupta herkes ne kadar güzel olmuşsun çok şıksın derken bu adamda tık yok anacım ..
o görüşmeden sonra net üzerinden birkez konuştuk ondada burnu havadaydı zaten anlıycağınız başaramadım maalesef
sizleride haberdar ediyim dedim :(

Back
X