Itiraf etsem mi napsam bilemedim. :/ yardım lütfen! :(

masmavihayaller

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
49
3
6
35
Afyon
Merhaba bayanlar.Ben sınıf arkadaşımdan hoşlanıyorum.Hem de çok hoşlanıyorum.Yanındayken elim ayağıma dolaşıyor, bazen ne diyeceğimi bilemiyorum saçmalıyorum o derece yani.Eylülden beri aynı sınıftayız.Başlarda benden hoşlanıyor mu diye düşünüyordum çünkü benle çok uğraşıyordu beni kızdırıyordu şakalarıyla falan.Sonradan arkadaşça olduğunu anladım yani şu an öyle düşünüyorum ama ben hoşlanıyorum.Şu an bir ödevi yapmak için grup olduk ikimiz.4 gündür buluşuyoruz ödevi yapmak için.Yarın akşam da buluşacağız ve ödev için son buluşmamız olacak sanırım.Ayrıca seneye son yılımız ama o büyük ihtimalle donduracak ya da başka okula geçecek.Öyle durumları var.O yüzden gitmeden önce son gün açılayım diyorum.Gitmezse de arkadaşlığımız bozulur mu öğrendikten sonra diye korkuyorum bir yandan.Çünkü çok iyi bir arkadaşlığımız var şu an bunu bozmak da istemiyorum.Ama hayatında birisi yok ve benim gibi olacaksa sürekli bir ilişki olsun diye düşünüyor bunu biliyorum ve hazır yalnızken onu başkalarına kaptırmak istemiyorum.Yani ben ona açılmazsam ve o başkasıyla sevgili olursa çok üzülürüm.Sizce napmalıyım?

Doğrudan açılmayıp onu bir dene bence. Sana bakışları, yaklaşımları, ders ile ilgili olmayan zamanlarda aramaları konuşmaları vs.. Baktın olumlu bir enerji alıyorsun, açıl gitsin :)

Doğrudan açılmayıp onu bir dene bence. Sana bakışları, yaklaşımları, ders ile ilgili olmayan zamanlarda aramaları konuşmaları vs.. Baktın olumlu bir enerji alıyorsun, açıl gitsin :)

Teşekkür ederim.Denemedim ama gördüğüm kadarıyla davranışları, bakışları arkadaşça.Geçen haftalarda bir gün dersten sonra kafeye gidelim dedim mesela.Geldi, gittik ama buluşur buluşmaz ''Bu kafe işi nereden çıktı?'' diye sordu.Ben de gideceksin diye falan dedim geçiştirdim.Normal davrandı o gün başbaşayken bile.Hayatında kimse yok diye ve bana değer verdiği için açılmayı düşünüyorum aslında.Çünkü 1-2 ay önce bir gün sınıfta yanıma oturup senin doğallığına hayranım demişti bana.Onun gözünde diğer kızlardan farklıyım sanki o yüzden arkadaş olarak görse de belki denemek ister diye düşünüyorum.Yine de açılmalı mıyım?

Bunu en iyi sen bilirsin. Eğer ki gidecek diye içimde kalmasın diyorsan, şansını denemek istiyorsan konuş ve rahatla. Ama olumsuz sonuçlandığında bu arkadaşlığınızın da biteceğini göze almalısın bu durumda.

İnanın hiç bilemiyorum o yüzden kararsız kaldım.Arkadaşlığını da kaybetmek istemiyorum.Şansımı da denemek istiyorum.Umarım öğrenince benle selamı falan da kesmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…