• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Itiraf mi naz mi?

demedenedemedim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
7
0
6
35
İstanbul
Oncelikle merhaba arkadaslar, yeni uye oldum.
Su ara aklima takilan ve kararsiz kaldigim bir konu var. Bi kadinin sevdigini belli etmesi iyi mi kotu mu? Sevdigimiz insan da bizi sevsin diye adim mi atmak lazim kacmak mi lazim. Durustce ifade etmek olumsuz mu sonuclanir ? Israr etmek ise arar mi ? Yani bu konuya dair fikirlerinizi bekliyorum hanimlar.. :6:

Valla arkadasim bu erkek milleti tuhaf oluyor..zoru seviyoruz insan olarak zaten...bi kadinin sevgisini belli etmeside onlara bu kolay lokma izlenimi veriyor sanirim ve heyecan kalmadi diye vazgeciyorlar..bu benim dusuncem tabii...

Arkadaş kalmak daha iyi en iyi şekilde tanırsın. İtiraf olması için emin olman lazım. naz içinde karşı taraftan istek olması lazım..

"aşk doktoru" lakablı bir muhterem var. videoları sana yardımcı olur.

Her olay farklı gelişiyor aslında karşılıklı ise ne güzel ama elde etme çabası bana ters ... herkesin sevgiye bakışı farklıdır.

aşk yada sevgi içinde asla pişman olacağını düşündüğün şeyi yapma..

Oncelikle merhaba arkadaslar, yeni uye oldum.
Su ara aklima takilan ve kararsiz kaldigim bir konu var. Bi kadinin sevdigini belli etmesi iyi mi kotu mu? Sevdigimiz insan da bizi sevsin diye adim mi atmak lazim kacmak mi lazim. Durustce ifade etmek olumsuz mu sonuclanir ? Israr etmek ise arar mi ? Yani bu konuya dair fikirlerinizi bekliyorum hanimlar.. :6:

bence çakallık yap kelıme oyunları oyna salak değilse ve cok ıstıyorsa adam zaten gelir.

ama sakın dırekt gidipte ben senden hoşlanıyorum bık bık yapma erkeklere göre bu durum kolay lokma eğer erkek cok ısterse geliyor.

Son düzenleme:
Haklısınız ben de öyle düşünürdüm aslında ama iş kendisine gelince insanın kafası karışabiliyor. zorla güzellik olmaz olacağı varsa erkekler adım atmaktan çekinmiyor zaten.

Back
X