- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
larisam iyi hoş ta yapma bence arkadaşım
bu dünya gelip geçici.bir günlük mutluluk için
bir ömürünü feda etme canım
ama eminim çok eğlencelidir..
tövbe kiş kiş yarabbi başımıza taş yağcak:Roflol:kadın kendini böyle mutlu ediyo demek ki bana göre yanlış oda zaten farkında yanlışının amann canı ne isterse onu yapsın tatlicadiarzu :Roflol:hayatgüzell ; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 24 ; Yer:Yurtdışıİtiraf ediyorum! Acilen uzman bir psikoloğa ihtiyacım var sanırım:)Sanal alemde okey oynarken, sohbet ederken maksat muhabbet can sıkıntısı diyorum ve evli olduğumu kimseye söylemiyorum.Benim için kavga edenler, bunalıma girenler aşık olanlar ne arasanız var.Sadece msn de görüşüyorum.Asla telefon, buluşmak, görüşmek yok!Sıkılınca siliyorum.İtiraf ediyorum çok eğlenceli oluyor ama kul hakkına giriyorum, onun vebalinide nasıl verecem düşünmüyor değilim!
tövbe kiş kiş yarabbi başımıza taş yağcak:Roflol:kadın kendini böyle mutlu ediyo demek ki bana göre yanlış oda zaten farkında yanlışının amann canı ne isterse onu yapsın tatlicadiarzu :Roflol:
tövbe kiş kiş yarabbi başımıza taş yağcak:Roflol:kadın kendini böyle mutlu ediyo demek ki bana göre yanlış oda zaten farkında yanlışının amann canı ne isterse onu yapsın tatlicadiarzu :Roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?