İtiraf

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.056
18.170
823
37
hayatgüzell ; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 24 ; Yer:Yurtdışıİtiraf ediyorum! Acilen uzman bir psikoloğa ihtiyacım var sanırım:)Sanal alemde okey oynarken, sohbet ederken maksat muhabbet can sıkıntısı diyorum ve evli olduğumu kimseye söylemiyorum.Benim için kavga edenler, bunalıma girenler aşık olanlar ne arasanız var.Sadece msn de görüşüyorum.Asla telefon, buluşmak, görüşmek yok!Sıkılınca siliyorum.İtiraf ediyorum çok eğlenceli oluyor ama kul hakkına giriyorum, onun vebalinide nasıl verecem düşünmüyor değilim!

larisam iyi hoş ta yapma bence arkadaşım
bu dünya gelip geçici.bir günlük mutluluk için
bir ömürünü feda etme canım

ama eminim çok eğlencelidir..

canım o yazıyı yazan şahıs ben degilimkiiineeetatlicadiarzu öyle birşey aklımdan bile gecmezzzzlaelaelaelaelae

tövbe kiş kiş yarabbi başımıza taş yağcak:Roflol:kadın kendini böyle mutlu ediyo demek ki bana göre yanlış oda zaten farkında yanlışının amann canı ne isterse onu yapsın tatlicadiarzu :Roflol:

vallah yagacak başımıza taş yahu..nekadar yanlış şeyler..hiç korkusuda yok yahuuu..ne yaparsa yapsın..böyle mutluluk nasıl oluyasa..

bence yanlış deil.yanlış olan hayatındaki eksikler derhal boşansın yada evliliğini gözden geçirsin bence kafamçokkarıştı..aşka ihtiyacı var.her daim güzel dimiiiiiiiiiii :asigim:

Tövbe kış kışşş...Alemsin sen kız :roflol:

Sevüyom senü Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…