ıvf de transfer sonrası kabızlık

Gubsegubse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
3
0
86
Kayseri
Arkadaşlar merhaba. Yaşadığım bir sorunu sizlerle paylaşıp bununla ilgili deneyimlerinize başvurmak istedim. Ben tüp bebek tedavisi gördükten sonra 3 gün önce embriyo transferi yapıldı. Fakat ilaçlardan dolayı transfer öncesinden başlayan ve hala devam eden bir kabızlığım var. Doktorum bunun için ilaç verdi, kayısı yedim hatta aç karnına zeytinyağ ve ılık su bile içtim. Çare olmadı :-( benimle deneyim ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

ya inşallah düzelir bide bal şerbetini dene istersen bir bardak sıcağa yakın ılık suya bir çay kaşığı bal karıştırıp iç

Merhaba.Gecmis olsun.Zor bi durum insan wc ye gitmeye korkuyor.Sabahlari erken saatlerde kalkip wc ye gidin oturun ikinmayin.Hep ayni saatlerde olsunki vucut duzene girsin.ben bunu bi dr.dan duydum.Aksam yatarken bir su bardagi ilik suyun icine uc kuru kayisi atin yumusasin onlari yeyin ilik suyuda icin.
Aksamlari kirmizi mercimek corbasi bi kase posalari kalsin blendirdan gecirmeyin.Bi kac gun deneyin ise yariyor.Hamur isleri ve Et kabizlik yapiyor.
Bi kac gun ara verin.Ekmeginizi tahilli ekmek lerden tercih edin.
InsaAllah ise yarar.Tekrar gecmis olsun...

Teşekkürler. Ne olur dua edin bebeğime bişey olmadan sıkıntısız atlatayım...

Mrb ıkınmak yasak zaten transferden sonra dikkat et havuçsuyuna biraz zeytin yağ koy iç cok iyi birebir çözüm ins iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…