Tüp Bebek Merkezleri IVI tüp bebek hastanesi giden varmı

SaH_MaT

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
57
0
286
53
Yalova
arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum geçenlerde görümcem aradı ingiltereden ne yaptınız dedi araştırıyorum dedim IVI tüp bebek türkiyedede açmış oraya git dedi görümcem uzun zaman tüp bebek tedavisi gördü olmuyordu sonra oda ispanyadaki IVI tüp bebege gitmiş şimdi bir kız bir oglan ikizleri var. Bende araştırdım bu hastanenin dünyanın degişik ülkelerinde yirmi şubesi var başarı oranları çoook iyi sitesine girerseniz başarı oranlarınıda görüyorsunuz (bizim hiç bir hastanenin sitesinde başarı oranı yok) bu gün aradım yakında ön görüşmeye gidicem ön görüşme ücretsiz tedavi 4000ytl .........benim sormak istedigim bu hastaneye giden varmı bilgi verebilirmi bana ..............

sah_mat öncelikle bol şans dilerim... ben de bayağı bi araştırdıktan sonra gittim IVI'ye çok memnun kaldım hamile olduğumu yeni öğrendim umarım herkes bu mutluluğu yaşama fırsatı bulur...
Benim daha önce 1 olumsuz denemem olmuştu... dediğin gibi başarı oranları yüksek iyi bir merkez, git bir görüş bence dünyada tanınıyor, doktorumdan da Dr. Erdal Budak merkezden de çok memnun kaldım...
tekrar bol şans...

nnnurdan canım çok teşekür ederim. öncelikle bebegin hayırlı ugurlu olsun çok mutlu oldummmm opuyorumnanaktan Allah kucagında görmeyi nasip etsin sorunsuz hamilelik dilerim Allah her isteyene nasip etsin kimsenin kucagı boş kalmasın ..........nnnurdan artık ümit kesmeye başlamıştım burayı kimse tanımıyor galiba diye ama zaten çok yeni bir hastane sanırım aslında böyle olması benim işime geliyor yeni olunca daha sakin olur ve başarılı olmak için çaba gösterirler diyede düşünüyorum bakalım . ben daha gitmedim Allah nasip ederse önümüzdeki hafta gidicem. ben altıncı mikro için gidicem ögrendigime göre kendilerinin geliştirdigi ve hastaların sorunlarına göre degişik protokolleri varmış sana nasıl bir tedavi uyguladılar ilaç olarak neler kullandın biraz bahsedermisin ........sevgiler canım

teşekkürler Sah_mat .... dilerim Allah sana da en kısa zamanda aynı duyguları yaşatır!!!
bana uzun protokol uyguladılar, ilaç olarak decapeptyl , gonal-f ve luveris iğnler kullandım ... sonrasında ovitrell iğne kullandım ve yumurta toplama işleminden sonra ultragestan kullandım...
şu anda da ultragestan kullanmaya devam ediyorum doktorum gebe kaldıktan sonra da devam etmemi söyledi çünkü... iyi haberlerini bekliyorum sevgiler

selam arkadaşlar, ben şu anda IVI'de tedavi görüyorum çok memnunum gitmenizi tavsiye ederim, çok ilgililer

eger hastane gercekten o kadar iyiyse niye sadece 3 kisi yazdi...iyi hastaneler taninmis hastaneler olmaliCADIARZU

Canim
Merkez daha yeni acildi bisabret istersen.Kac yildir bulunan florance gibi merkezleri bile sordugunda 2kisi yaziyor.Bence cok yeni olmasina ragmen yine iyi ,

merak edenler için: ben bu ay IVI da tedaviye başlıyorum arkadaşlar. gelişmeleri ve tedavimin sonucunu buradan bildiririm hepinize. güzel bi merkez gibi geldi bana. en önemlisi diğer merkezler gibi kalabalık değil bence bu önemli bi detay.

merak edenler için: ben bu ay IVI da tedaviye başlıyorum arkadaşlar. gelişmeleri ve tedavimin sonucunu buradan bildiririm hepinize. güzel bi merkez gibi geldi bana. en önemlisi diğer merkezler gibi kalabalık değil bence bu önemli bi detay.

ben aslında ekimde başlayacaktım ama olmadı şimdide şu grip salgını beni korkutuyor o yüzden biraz askıya aldım bakalım. Cellist arkadaşım tedaviye başladıgında gelişmelerden hastane hakındaki kendi fikirlerini yazarsan takip edicem seni canım herşey gönlünce olsun Allah kucagımızı boş bırakmasın...opuyorumnanaktan

ben aslında ekimde başlayacaktım ama olmadı şimdide şu grip salgını beni korkutuyor o yüzden biraz askıya aldım bakalım. Cellist arkadaşım tedaviye başladıgında gelişmelerden hastane hakındaki kendi fikirlerini yazarsan takip edicem seni canım herşey gönlünce olsun Allah kucagımızı boş bırakmasın...opuyorumnanaktan[/QUOT

amin inşallah hepimiz 2010 yılına karnımızda bebişlerle gireriz. bi sorun çıkmazsa 5 6 aralık gibi başlayacağım ilaçlara. nedense bu hastane çok olumlu hissettiriyor. inşallah bu sefer olur ve hepinize buradan hamileyim mesajıyla seslenirim. dualarım hepimiz için...

merak eden arkadaşlar için yaklaşık 1 ay önce IVI tüp bebek merkezi ile ilgili sonucumu size bildireceğimi söylemiştim. sadece hislerime güvenerek gittiğim bu merkezde 3. tüp bebek denememi yaptım ve allahıma şükürler olsun ki hamileyim..beş gün sonra kese ya da keseleri görmeye gideceğiz inşallah. hamile kaldığım için söylemiyorum arkadaşlar merkez gerçekten çok iyi, herşey en ince detayına kadar düşünülüyor. tüm ekip elinden gelenin en iyisini yaptığını size hissettiriyor. herkese içtenlikle tavsiye ediyorum pişman olmayacaksınız. daha önceki denemelerimi jinemed te yaptırdım IVI ye gidince aradaki dağlar kadar farkı kesinlikle anladım......

allahım olmayan herkese nasip etsin, tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çook memnun oldum canım Allh kucagında görmeyi nasip etsin inşallah sorunsuz hamilelik geçirmeni dilerim.Hastaneyle alakalı kafamdaki şüpheler ve sorular yavaş yavaş aydınlanıyor kendi çapımdada araştırmalar yapıyordum ama yaşayandan duymak daha bir moral veriyor insana bunun için çok teşekür ederim.tekrar tebrik ederim mutlulugun daim olsun.:emir_bebek: opuyorumnanaktan

Cellist1 arkadaşım birde hangi ilçlar kullandın hangi tedavi protokolu uygulandı daha önce denemelerin oldugunu bildirmişsin önceki denemelerindekinden farklı birşeyler varmıydı yazarsan sevinirim şimdiden teşekürler.

Cellist1 arkadaşım birde hangi ilçlar kullandın hangi tedavi protokolu uygulandı daha önce denemelerin oldugunu bildirmişsin önceki denemelerindekinden farklı birşeyler varmıydı yazarsan sevinirim şimdiden teşekürler.

benim yumurta rezervim iki denememde de azdı. o yüzden bu denemede kısa protokol uygulandı ama yine yumurta sayım yaşıma göre az çıktı. 30 yaşındayım olgun 7 yumurta çıktı ve 5 tanesi döllendi. bu 5 taneden de 3 tane kaliteli embriyo elde edildi. kaçtanesinin tuttuğunu pazartesi günü öğreneceğiz inşallah. diğer denemelerde menegon diye bi ilaç kullanmıştım bu sefer menapur diye bir ilaç kullandım ama dediğim gibi yumurta sayımda bir artış olmadı..... inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın arkadaşım. iyi dileklerin içinde çooook teşekkür ederim

arkadaşlar ben de ikinci denememi ivi'de yaptırmıştım. sonuç negatif oldu gerçi, ama kliniğe diyecek birşey yok. yeni olduğu için kalabalık değil ve bu da hiç beklememenize ve sizinle çok özel ilgilenmelerine yol açıyor. benim doktorum salih bey'di ve kendisi bir doktordan çok bana hep bir yakınım gibi gelmiştir. kendisini her zaman sevgiyle anıyorum. üçüncü denemede tebdili mekan yapalım dedik. memorial'e gittik, fiyat da daha ucuzdu. bir de pek umudumuz kalmamıştı, o yüzden ucuz bir yerde yaptıralım dedik. ama sonuç pozitif oldu. şimdi 5+4'teyim. çok ağladım, çok gözyaşı döktüm, neredeyse isyan edecektim Allah korusun. ama hep çok dua ettim. benim teşhisim düşük yumurtalık rezerviydi, başka bir sorun yoktu. henüz daha ilk aşamayı geçtik, daha çok level var biliyorum, o yüzden de çok korkuyorum. neyse çok uzattım. hasılı kelam, ivi bana göre çok kaliteli ve iyi bir klinik, ama fiyatları biraz daha yüksek. Allah hepimize bebişlerimizi sağlık ve mutlulukla kucaklarımıza almayı nasibetsin. herkese sevgiler...

Back
X