Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yöntemle tedavi olan 2 kişi ile karşılaşmıştım Hacettepe Hastanesinde , ancak bu arkadaşların sonuçlarını bilmiyorum, sanırım ilaçlar cevap vermiyor sizde, duyduğum kadarıyla, yumurtayı normal sürecinde takip ediyorlar, yumurtlama olmadan almaları gerekiyor, sonra da döllendikten sonra size transfer yapılıyor, yumurtlama gününün iyi takibi gerekiyor, yoksa yumurta adet kanalına gidiyor, takibin sırasında çok hassas olursanız bu yöntemle mutlaka hamile kalabilirsiniz,Allah yardımcınız olsuna.s.
Arkadaşlar öyle tüm yumurtalar toplanmıyor, sadece o ay olgunlaşan yumurta alınıyor, benim bildiğim bu
trabzondada tanıdık aracılığıyla 2bin ytl ye düşürdüler burada tüp bebek uygulamasıda pahalı bu uygulama izmir ankara ve burada yapılıyormuş çok yaygın değil pukolularda başarı oranı yüksek maliyette düşük umarım allah hepimizin gönlüne göre verir
bende samsun ondokuz mayıs üniversitesinde tüp bebek tedavisi görüyorum 2 kere denememe ragmen ivm teşhisi konuldu bu tedaviden bu zamana kadar sonuç alan varmı..
ıvm uygulandımı,sonuc noldu,benım de durumum sızle aynıbende samsun ondokuz mayıs üniversitesinde tüp bebek tedavisi görüyorum 2 kere denememe ragmen ivm teşhisi konuldu bu tedaviden bu zamana kadar sonuç alan varmı..
Merhaba sizde mi hacettepede tüp bebek yaptırdınız?Bu yöntemle tedavi olan 2 kişi ile karşılaşmıştım Hacettepe Hastanesinde , ancak bu arkadaşların sonuçlarını bilmiyorum, sanırım ilaçlar cevap vermiyor sizde, duyduğum kadarıyla, yumurtayı normal sürecinde takip ediyorlar, yumurtlama olmadan almaları gerekiyor, sonra da döllendikten sonra size transfer yapılıyor, yumurtlama gününün iyi takibi gerekiyor, yoksa yumurta adet kanalına gidiyor, takibin sırasında çok hassas olursanız bu yöntemle mutlaka hamile kalabilirsiniz,Allah yardımcınız olsuna.s.