• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıvm ilaçsız tüp bebek yöntemi

Hullis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
124
11
316
Trabzon
slm arkadaşlar ıvm yani ilaçsız tüp bebek tedavisi. bizi doktorumuz bu tedaviye yönlendirdi ama ben hala kararsızım aranızda bu yöntemle çocuk sahibi olan varmı bilgilendirirseniz çok sevinirim tşkl

hiç yaptıranı duymadım, nasıl bişeymiş ki, hiç iğne ilaç kullanmıyomusun yani, doğal şekildemi toplayıp döllüyolarmış yumurtaları.

Bu yöntemle tedavi olan 2 kişi ile karşılaşmıştım Hacettepe Hastanesinde , ancak bu arkadaşların sonuçlarını bilmiyorum, sanırım ilaçlar cevap vermiyor sizde, duyduğum kadarıyla, yumurtayı normal sürecinde takip ediyorlar, yumurtlama olmadan almaları gerekiyor, sonra da döllendikten sonra size transfer yapılıyor, yumurtlama gününün iyi takibi gerekiyor, yoksa yumurta adet kanalına gidiyor, takibin sırasında çok hassas olursanız bu yöntemle mutlaka hamile kalabilirsiniz,Allah yardımcınız olsuna.s.

nasıl yani
ilaçsız tedavi , yumurtaları ilaçlara cevap vermeyenlere mi uygulanıyormuş

peki doğal yolla toplanacak yumurta sayısı sadece 1 değil mi

anlayan bilen varmı arkadaşlar bu da yeni bir yöntem herelde

Evet canım, kadının her ay sadece bir yumurtası oluşuyor ve bu yumurta takip ediliyor,laboratuvarda döllenen yumurta tekrar transfer ediliyor, iyi takibi gereken bir süreç olarak biliyorum, çünkü yumurta adet kanalına gittiği anda yapılacak bir şey yok , bir sonraki ay bir daha takibe giriyorsun

merhaba ben bu şekilde başka bi sitede hamile kalan iki kişiyi hatırlıyorum geçen yıllarda.Hatta bende düşünmüştüm ama bunun için şehir dışına gitmem gerekiyordu vazgeçtim.Henüz olgunlaşmadan yumurtaları toplayıp labaratuvar ortamında yumurtaları olgunlaştırıp daha sonra döllüyorlar.Ayrıca tek bi yumurta olduğunu hiç zannetmiyorum çünkü tüp bebek öncesi adetimin 3 . günü ultrasona girdiğimde henüz hiç bir ilaç kullanmama rağmen bir sürü yumurta vardı işte onları toplayıp dışarda olgunlaştırıyorlar.Bu konuyla ilgili google danda girersen gerçek ve en doğru bilgiyi bulabilirsin.Allah kolaylık versin

Ne güzel ilaçsız,hormonsuz tüp bebek.Ben de normalde bir ayda tek yumurta üretilir diye biliyorum.Ayrıca bu tedavi ilaç kullanmaktan kurtulmak için değil mi?Herkese de uygulanamıyor bence çok şanslısın böyle bir uygulama yapılacağı için hülliş.

canlarım ya tşkl yazıları okuyamamıştım iki ay sonra başlayacağız nasipse bu uygulamanın düşük riski yok denecek kadar azmış doktor öyle dedi ama tutma riski diğer tüp bebek uygulamasından azmış tek yumurta değildir umarım

Bu yöntemle tedavi olan 2 kişi ile karşılaşmıştım Hacettepe Hastanesinde , ancak bu arkadaşların sonuçlarını bilmiyorum, sanırım ilaçlar cevap vermiyor sizde, duyduğum kadarıyla, yumurtayı normal sürecinde takip ediyorlar, yumurtlama olmadan almaları gerekiyor, sonra da döllendikten sonra size transfer yapılıyor, yumurtlama gününün iyi takibi gerekiyor, yoksa yumurta adet kanalına gidiyor, takibin sırasında çok hassas olursanız bu yöntemle mutlaka hamile kalabilirsiniz,Allah yardımcınız olsuna.s.

hayır ilaç cevap veriyor ilk tüp bebek denememde aşılama iğneleriyle hamile kaldım hemde 14 yumurtam gelişti ama düşük tehlikem çokmuş hormonlarımdan dolayı onun için bu yöntemi önerdi doktor allah hepimizin yardımcısı olur inşlh

hülliş bu uygulama kaça maloluyo ben bunu 9eylülde ilk yapıldıgını duymustum 2milyar civarı diye doğrumu acaba

Canım benim klinikte bu uygulamayı uygulamiş ve ben tedavim sırasında ilaçsız tüp bebek sahibi olan aileyi gördüm çocuklarınıda gördüm gayet sağlıklıydı.

trabzondada tanıdık aracılığıyla 2bin ytl ye düşürdüler burada tüp bebek uygulamasıda pahalı bu uygulama izmir ankara ve burada yapılıyormuş çok yaygın değil pukolularda başarı oranı yüksek maliyette düşük umarım allah hepimizin gönlüne göre verir

trabzondada tanıdık aracılığıyla 2bin ytl ye düşürdüler burada tüp bebek uygulamasıda pahalı bu uygulama izmir ankara ve burada yapılıyormuş çok yaygın değil pukolularda başarı oranı yüksek maliyette düşük umarım allah hepimizin gönlüne göre verir

bende samsun ondokuz mayıs üniversitesinde tüp bebek tedavisi görüyorum 2 kere denememe ragmen ivm teşhisi konuldu bu tedaviden bu zamana kadar sonuç alan varmı..

merhaba, benim bir tanıdığım defalarca tüp denedi ve son iki denemesinde ilaçlar hiç bir şekilde etki etmedi, sonra ilaçsız gelişen bir tek yumurtasını aldılar, özel işlemle mikro uygulandı ve o yumurta ile hamile kaldı ama bu 4-5 yıl önceydi, çocuk şimdi yuvaya gidiyor. yani yeni bir olay değil. ama çok duyulmamış bir tedavi.

bende samsun ondokuz mayıs üniversitesinde tüp bebek tedavisi görüyorum 2 kere denememe ragmen ivm teşhisi konuldu bu tedaviden bu zamana kadar sonuç alan varmı..

arkadaşlar 1 hafta sonra tedavime tekrar kaldığım yerden başlıcam

IVM hakında arkadaşlar bilgi istedim ama gerekli cevapları alamadım...
insallah hakkımızda hayırlısı olur ve bende bu tedavi sayesinde cocuk sahibi olur ve gerekli bilğileri burda paylaşırım...

Merhaba sizde mi hacettepede tüp bebek yaptırdınız?

Back
X