Iyi aksamlar arkadaslar .Bursa medical park hastanesinde ayrintili ultrasyon a giren var mi veya ucr

dyg_aktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
137
41
28
Cumartesi gunu doktoruma muayeneye gidecegim o zaman 18+4 olacagim .onceki muayenede doktorum ayrintili ultrasyona girersin demisti bir sonraki muayenem icin .kendi mi bakacakti yoksa baska doktorami yonlendircek bilemedim sormadim da o zaman duydum ki ucretleri pahaliymis

bursa da değilde eskişehirde özel klinikte 300 tl idi.

ben geçen hafta girdim muayene+ayrıntılı ultrason 110 civarı ödedik ayrıntılı ultrasonu radyolojı bölümü çekiyor doktorunuz kim

ben geçen hafta girdim muayene+ayrıntılı ultrason 110 civarı ödedik ayrıntılı ultrasonu radyolojı bölümü çekiyor doktorunuz kim
Doktorum ozlem oruc sener .cumartesi gitcem muyaneye.o gun icinde mi girerim aceba radyolojiye randevu mu almak lazim siz nasil yaptiniz sizin doktorunuz hangisi

Kizlar memnunmusunuz domtoru uzdan. Bende bursa medicalparka gitmeyi dusunuyorumda gercek beyi duydum baska onerebilcginiz doktor varmi bana medicalparkta bide dogm ucreti falan nekdr acba ?

Kizlar memnunmusunuz domtoru uzdan. Bende bursa medicalparka gitmeyi dusunuyorumda gercek beyi duydum baska onerebilcginiz doktor varmi bana medicalparkta bide dogm ucreti falan nekdr acba ?
Kendi doktorumdan memnunum.gercek beyede bi kere gittim hamilelik oncesi cok cok ilgili diyemicem.

Merhaba kizlar. Ben medical parka bahar hanima gidiyorum. Detayli ultrason istedi birdahaki gidisime taptricam insallh. Sizler nekadara yaptirdiniz. Birde medicalparka gidnler dogum ucreti nekadar acabaa ?

Cok sagol canim. Ben 450 lira falan duydum sormamistim hastaneyr ucretini cok fazla gelmisti o civardaysa uygunmus. Dogum ucreti hakkinda bilgin varmi canim?

Cok sagol canim. Ben 450 lira falan duydum sormamistim hastaneyr ucretini cok fazla gelmisti o civardaysa uygunmus. Dogum ucreti hakkinda bilgin varmi canim?
dogum ucretini ben sormadim arkadasim sormus aralikta 2500 normal 3500 sezeryan demisker ocakta zam gelir demisler son fiyati bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…