- 25 Haziran 2019
- 46
- 23
- 18
- Konu Sahibi Aysel Demir
Çocuğu olmayıp hakan özkulun tedavisini uygulayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğu olmayıp hakan özkulun tedavisini uygulayan varmı
Evet ben istedim ilaçları geldi bugün 3. GünümGörüşme sağladım ama çok kararsız kaldım. Siz denediniz mi yada aldınız mı ilacı?
Ne ilacı canımEvet ben istedim ilaçları geldi bugün 3. Günüm
Evet ben istedim ilaçları geldi bugün 3. Günüm
Bitkisel ilaç denildi hakan özkul gönderdiNe ilacı canım
Ne derece işe yarar bilmiyorumBitkisel ilaç denildi hakan özkul gönderdi
Evet ben istedim ilaçları geldi bugün 3. Günüm
İlaçlar kapsül şeklinde 1 aylık fiyat 1500lira ilaçlar geldiğinde adetliydim zaten hemen başla dediNasıl bi ilaçlar, ne kadar fiyat verdi size, sorun var mıydı, adete çok var mı? Çok soru sordum amaAllah'ım inşAllah şifayı bu şekilde verir tez zamanda hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırsınız
![]()
İlaçlar kapsül şeklinde 1 aylık fiyat 1500lira ilaçlar geldiğinde adetliydim zaten hemen başla dediben 1 aylık aldım çünkü 1 ay sonra tüp bebeğe başlıcam tüp bebek için hazırlık olur dedi eğer tüp bebek kararı almasaydınız 3 aylık öneririm dedi
kullanıyorum şimdi inşallah iyi olur
Amin inşallah en büyük dileğimAllah'ım inşAllah nasip eder tüp bebeğe gerek kalmaz
Kactane ilaç var günde ne kadar kullanıyosun![]()
Amin inşallah en büyük dileğimilaçlar 8 kutu 4 eşime 4bana sabah akşam 4tane öğle 2tane aç karnına
Merhabalar kullandiniz peki sonuc alabildiniz miİlaçlar kapsül şeklinde 1 aylık fiyat 1500lira ilaçlar geldiğinde adetliydim zaten hemen başla dediben 1 aylık aldım çünkü 1 ay sonra tüp bebeğe başlıcam tüp bebek için hazırlık olur dedi eğer tüp bebek kararı almasaydınız 3 aylık öneririm dedi
İçinde altın parçacıkları mı varmış?İlaçlar kapsül şeklinde 1 aylık fiyat 1500lira ilaçlar geldiğinde adetliydim zaten hemen başla dediben 1 aylık aldım çünkü 1 ay sonra tüp bebeğe başlıcam tüp bebek için hazırlık olur dedi eğer tüp bebek kararı almasaydınız 3 aylık öneririm dedi
Sadece 1 aylık kullandım tüp bebek tedavim ertelendi bu ay başlıcak bakalım sonuç o zaman belli olurMerhabalar kullandiniz peki sonuc alabildiniz mi
Bizleri çok ciddi sömürüyorlar
Hayirli sonuc alirsib insallah . Neden ertelendiSadece 1 aylık kullandım tüp bebek tedavim ertelendi bu ay başlıcak bakalım sonuç o zaman belli olur
Rapor çıkartıyorum tüp bebek için raporda aksilik çıktı onun içinHayirli sonuc alirsib insallah . Neden ertelendi
Ayrıca amh değeri in düşük olduğunu öğrendimRapor çıkartıyorum tüp bebek için raporda aksilik çıktı onun için