- 7 Şubat 2021
- 66
- 7
- 36
- 27
- Konu Sahibi Zeynep_kubra_34
-
Sagolun , ama korkuyorum Boyle agrılarım olunca dıs gebelik falan olır doye onu oldugunu nasıl anlarım kı dpktorada kızdım kese varmı diye bakmadıNormal hayırlı olsun. Ultrasonda gözükmez henüz çok küçük.
Aklıma gelıyo ıste korkuyorum ara ara kasıklarım agrıyo bazende bırazdaha fazla . Dua edermısınız öyle seyler olmasın .Dış gebelikte çok şiddetli ağrı oluyo canım. İyi düşün iyi olsun. Bebek yerleştikçe öyle ağrı olur derler büyüklerimiz. Hayırlı olsun
2 gun sonra tekrar kan verip düzenli artışa bakmak lazım ilerleme düzenliyse gebelik sağlıklıdır.Sagolun , ama korkuyorum Boyle agrılarım olunca dıs gebelik falan olır doye onu oldugunu nasıl anlarım kı dpktorada kızdım kese varmı diye bakmadı
Sağlıkla alın kucağınıza.. endişeleriniz çok normal .Aklıma gelıyo ıste korkuyorum ara ara kasıklarım agrıyo bazende bırazdaha fazla . Dua edermısınız öyle seyler olmasın .
Peki bu yerleşme ağrıları kaçıncı haftalarda oluyor tahminen?Dış gebelikte çok şiddetli ağrı oluyo canım. İyi düşün iyi olsun. Bebek yerleştikçe öyle ağrı olur derler büyüklerimiz. Hayırlı olsun
İlk haftalar daha yoğunPeki bu yerleşme ağrıları kaçıncı haftalarda oluyor tahminen?
Ben de 7 8 gündür var ağrılar. Alt karında, kasıkta, uzanınca bacağıma iniyor gibi. Test yaptım negatif çıktı. Adetime 10 gün var ondan mı negatif çıktı acabaİlk haftalar daha yoğun
Ben de 7 8 gündür var ağrılar. Alt karında, kasıkta, uzanınca bacağıma iniyor gibi. Test yaptım negatif çıktı. Adetime 10 gün var ondan mı negatif çıktı acaba
Erken gebelik testi yapmıştım, ilişkiden 7 gün sonra net gösterir diyorlardı diye ama negatifti. Adet günümü beklemeliyim o zaman :/10 gün önce zaten olsa bile çıkmaz
Teşekkür ederim bu arada cevabınız için10 gün önce zaten olsa bile çıkmaz
Rica ederimTeşekkür ederim bu arada cevabınız için
Bu takvimde çıkmaz daha çok erken. Haber fer sonucu, inş gönlüne göredir.Ben de 7 8 gündür var ağrılar. Alt karında, kasıkta, uzanınca bacağıma iniyor gibi. Test yaptım negatif çıktı. Adetime 10 gün var ondan mı negatif çıktı acaba
14ünü bekliyorum. İnşallah regl olmam da güzel bir şey yazarım burayaBu takvimde çıkmaz daha çok erken. Haber fer sonucu, inş gönlüne göredir.
İnş. az kaldı, haber ver.14ünü bekliyorum. İnşallah regl olmam da güzel bir şey yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?