Iyı aksamlar hanımlar

Zeynep_kubra_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
66
7
36
27
Kızlar kan testimde 240,21 çıktı doktor ultrasyona bakmadı 15 gün sonra gel bakarız dedi şimdi sorum şu ; benim ara ara kasıklarım agrıyo ama bazende boraz daha sancılı agrıyo bu normalmı boraz fazla agrınca korkuyorum

Normal hayırlı olsun. Ultrasonda gözükmez henüz çok küçük.

Dış gebelikte çok şiddetli ağrı oluyo canım. İyi düşün iyi olsun. Bebek yerleştikçe öyle ağrı olur derler büyüklerimiz. Hayırlı olsun

Sagolun , ama korkuyorum Boyle agrılarım olunca dıs gebelik falan olır doye onu oldugunu nasıl anlarım kı dpktorada kızdım kese varmı diye bakmadı
2 gun sonra tekrar kan verip düzenli artışa bakmak lazım ilerleme düzenliyse gebelik sağlıklıdır.

10 gün önce zaten olsa bile çıkmaz
Ben de 7 8 gündür var ağrılar. Alt karında, kasıkta, uzanınca bacağıma iniyor gibi. Test yaptım negatif çıktı. Adetime 10 gün var ondan mı negatif çıktı acaba

Ben de 7 8 gündür var ağrılar. Alt karında, kasıkta, uzanınca bacağıma iniyor gibi. Test yaptım negatif çıktı. Adetime 10 gün var ondan mı negatif çıktı acaba
Bu takvimde çıkmaz daha çok erken. Haber fer sonucu, inş gönlüne göredir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…