Iyi akşamlar

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
837
300
53
28
Merhabalar... 2 yıl korunduk eşimle bu hafta yumurtlama haftam çarşamba günü yumurtlama günüm yani takvimden bakipta ilerliyorum ama cumartesi bugün birliktelik oldu yumurtlama günü ve yumurtlamadan sonraki gün birliktelik olması gerekiyor degilmi bu ay ilk denememiz genel muayne doktora gittik temiz çıktı yarim saat kadar yatıp sonra dusa giriyorum başka yapmam gereken bisey varmi

Bence tek yapman gereken şey stres yapmaman… Biz neredeyse 3 sene denedik eşimle, ayaklarımı havaya dikip yatmaktan tutun ovulasyon testlerine kadar herşeyi yaptım olmadı. Ne zaman ki “eeh yeter artık uğraşmıcam keyfime bakcam” dedim herşeyi saldım o ay hamile kaldım Ha 1 ay sonra düşük yaptım malesef o ayrı… O yüzden çok samimi söylüyorum asla kafaya takmayın ve düşünmeyin. Sadece mutlu olun ve keyfinize bakın

Rabbım isteyen herkese versin. Ama düşünmeden olmuyo ya yapıyoruz deniyoruz ama olacakmi hissi içimden gitmiyor ne yazıkkı

Rabbım isteyen herkese versin. Ama düşünmeden olmuyo ya yapıyoruz deniyoruz ama olacakmi hissi içimden gitmiyor ne yazıkkı
Tabiki haklısınız illaki aklınıza gelir bir de ilk denemeleriniz olduğu için heyecanlısınızdır acaba olacak mı diye… ben de öyleydim ilk başlarda bi heyecan ki size anlatamam olmadıkça bunalıma girdim kendime yapacağım en büyük kötülüğü yaptım O yüzden mümkün olduğunca az düşünün hemen olmazsa da sakın kafanıza takmayın. Herşeyin vakti saati belli Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin

Iliskiden sonra poponuzun altina yastik koyup yukseltin ayaklarinizi da duvara dayayin, en az 15 dk boyle uzanin.

Ve atesinizi takip edin, tam yumurtlama zamaninizda en az yarim derece kadar artis olur, o artis zamanini mutlaka degerlendirin.

2 bebegim var benim taktiklerim bunlar. Iliskiden sonra atesinizi her gun ayni saatte takip etmeye devam edin. Normal ates derecenizden 1 derece yuksekte devam ederse muhtemelen gebelik olusuyordur.

Amin ınsallahhhh

Allah bağışlasın ınsallah yastik koydum ama ayaklarımı kaldirmadim yarım saat yatıp dusa girdim deneyeceğim tesekkurler

Yapmamanız gereken en önemli şey stres yapmamak ve üstüne bu kadar düşmemek. Bu arada ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmasanız daha iyi ez iki saat demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…