İyi bir bot tavsiyesi

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
İyi akşamlar herkese :)

Kaliteli,su geçirmez,dış yüzeyi aşınmayacak bir bot almak istiyorum

Bu zamana kadar hep 50,60tl lik botlardan alıp bir ay bitmeden mahvettim :)

Bu defa cimrilik yapmayacağim.250tl ye kadar bütçe ayırdım. Yeter ki değsin

İçe basıyorum bir de çok istesem de topuklu giyemiyorum.hemen yamuluyor.benim gibiler için özel bi ayakkabı varsa bu tavsiyeye de açığım

Teşekkürler şimdiden

Cat marka aldım ve 7 sene tepe tepe giydim. Hala giyilebilirdi ama bıktığım için aşağı koydum ki ihtiyacı olan alsın.
Şu an Harley botlarım var, 3 sene oldu sanırım, o da hala taş gibi.

Cat marka aldım ve 7 sene tepe tepe giydim. Hala giyilebilirdi ama bıktığım için aşağı koydum ki ihtiyacı olan alsın.
Şu an Harley botlarım var, 3 sene oldu sanırım, o da hala taş gibi.

Greyder in Cat tarzı botlarından kullanmıştım ortaokulda.o da süper dayanıklıdır

Şu an pardesü giyiyorum ara boy.biraz kaba duruyo altında

Yoksa güzel Bi seçim olurdu

Inciden bot almıştım geçen yıl 300 tl ye ve 1 yıl olmadan mahvoldu ama ben vanda karda çok hiydim gerçi. Inciden alma.
Bendede cat botum var 4 yıl oldu hala giyiyorum cat al modasıda geçen bir şey değil.

Greyder in Cat tarzı botlarından kullanmıştım ortaokulda.o da süper dayanıklıdır

Şu an pardesü giyiyorum ara boy.biraz kaba duruyo altında

Yoksa güzel Bi seçim olurdu
O zaman Harley'e bakın. Benim kullandığım bilekten değil, daha yukarıda bitiyor.

Hammer marka benim botlar.hala taşş gibi.4ncü senem 125 e almıştım

6 yil kadar hammer kullandim ama su an eski modelleri kadar kaliteli bulmuyorum botlarini. Greyder kullaniyorum gayet memnunum. Cat biraz agir bir ayakkabi uzun yuruyuslerde cok yoruyor ama oldukca saglamdir. Cat yada greyder derim.

Tesekkur ederim fikirler için

Acaba mama mia kullanıp memnun olan var mı? bir modeli çok hoşuma gitti

3 yıldır giydiğim timberland botlarım hala yeni gibi. Ama türkiyenin geneline nazaran sıcak bir şehirde yaşıyorum onunla da alakalı olabilir. Yine de hem kibar hem sağlam, tavsiye ederim.

Cat timberland harley camper kaliteli ayakkabılar üreten markalardır ama ben yerli markacı olduğumdan greyder ya da scooter tercih ederim. 7 yıl önce scooterdan aldığım botu hala giyiyorum. Watertight olanlar bence çok kaliteli tek kötü yanı tasarımları

venüs marka deri bot aldım bu sene şık ve çok az rahat topuklu 270 liraya aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…