Iyi bir insan kötü bir koca

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
8 yıllık evliyim,esim cok dürüst cok iyi şefkatli isinde gücünde bir adam.bir çocuğum var.Ama ben konuşmasam saatlerce konusmaz ben kusmesem bir ay sevismez. Cok severek evlendik ama ben tükendim. Boşanmak istiyorum dedim tartıştık su an ayri yatiyoruz.Bu konuyu daha önce defalarca konustuk artik konuşmaya anlaşmaya inancım kalmadı.Siz olsanız boyle devam edermisiniz kesip atar misiniz ki duzelmeyecek

İyiyse cennete gitsin. Önemli olan size nasıl bir koca olduğu. Kötü bir kocaysa kesip atardım
Tek sorun cocuk galiba ona kıyamıyorum bide ailem istemiyordu evlenmemi buyuk askla evlendim simdi eşimi cok seviyorlar ama tükürdüğümü yalamış olacağım genede bu hayatta eğlenmeye mutlu olmaya hakkim yok mu diyorum bilmiyorum

8 yıllık evliyim,esim cok dürüst cok iyi şefkatli isinde gücünde bir adam.bir çocuğum var.Ama ben konuşmasam saatlerce konusmaz ben kusmesem bir ay sevismez. Cok severek evlendik ama ben tükendim. Boşanmak istiyorum dedim tartıştık su an ayri yatiyoruz.Bu konuyu daha önce defalarca konustuk artik konuşmaya anlaşmaya inancım kalmadı.Siz olsanız boyle devam edermisiniz kesip atar misiniz ki duzelmeyecek
Bir sorun mu var geçim derdi mi acaba yoksa karakteri mi böyle

Herkesin bir can hakkı var bu hayatta.
Kimse Süper Mario değil.
Neden tek hakkını da boşa geçiresin hayatı zindan edesin ki.
Bas tekmeyi.
Geç bile kalmışsın bence

Herkesin bir can hakkı var bu hayatta.
Kimse Süper Mario değil.
Neden tek hakkını da boşa geçiresin hayatı zindan edesin ki.
Bas tekmeyi.
Geç bile kalmışsın bence
Bunu cok düşünüyorum bende ama seviyorum oysa ne hayallerle ne askla evlendik düşündükçe cok üzülüyorum ama 8 yıldır ilk günden son güne kadar ayni bikiyorum ki değişmeyecek

Bunu cok düşünüyorum bende ama seviyorum oysa ne hayallerle ne askla evlendik düşündükçe cok üzülüyorum ama 8 yıldır ilk günden son güne kadar ayni bikiyorum ki değişmeyecek
Adam hayatında kalırsa her daim üzüleceksin.
Şimdi bye bye dersen bir müddet üzülürsün sonra dewamke

Kimse böyle devam etmek istemez ki.. Kim kocam benimle beraber olmuyor benimle konuşmuyor kocam için evdeki kanepeden bir farkım yok ama olsun çok iyi bir adam diye o adamla yaşar ki??

insan ağlayarak boşanma kararı alır mı ağlamaktan kastım boyle duyguyla doluyken.ama inancım kalmadı cocugum olmasa cok daha net olurdum .ilerde o beni suçlar mi korkuyorum.ama en basiti bir yatak odası bir muhabbet bunlar olmadan nasıl daha fazla giderim onuda bilmiyorum.simdi konuşacak seni seviyorum diyecek yalvaracak 3 gun zorla sacma sacma konuşacak. Zorla haftada 2 yatak odası. 2.hafta yavaş yavaş hersey eskiye donecek

Tek sorun cocuk galiba ona kıyamıyorum bide ailem istemiyordu evlenmemi buyuk askla evlendim simdi eşimi cok seviyorlar ama tükürdüğümü yalamış olacağım genede bu hayatta eğlenmeye mutlu olmaya hakkim yok mu diyorum bilmiyorum

Anne baba arasının kötü olduğu bir evlilikte düzgün çocuk yetiştirmeniz mümkün değil. Anlamıyor sanıyor çoğu insan ama çocuklar o huzursuzluğu anlıyor ve tahmin edilenden çok daha fazla etkileniyorlar. Sırf tükürüğünüz yalamış olmamak için bir ömür mutsuz olmaya değer mi?

Soyleki dışarıdan baksanız beni kiskanirsinizbir dediğimi iki etmez hicbir ozel günü atlamaz bana saygısızlık yapmaz kısıtlamaz oysa içimdeki boşluğu ben biliyorum

Yıllar içinde mi oluştu bu durum peki ?
Hayat şartları, yorgunluk gibi sebepleri olabilir mi?
Kimse böyle devam etmek istemez ki.. Kim kocam benimle beraber olmuyor benimle konuşmuyor kocam için evdeki kanepeden bir farkım yok ama olsun çok iyi bir adam diye o adamla yaşar ki??
Yıllar içinde mi oluştu bu durum peki ?
Hayat şartları, yorgunluk gibi sebepleri olabilir mi?
Soyleki dışarıdan baksanız beni kiskanirsinizbir dediğimi iki etmez hicbir ozel günü atlamaz bana saygısızlık yapmaz kısıtlamaz oysa içimdeki boşluğu ben biliyorum

Anne baba arasının kötü olduğu bir evlilikte düzgün çocuk yetiştirmeniz mümkün değil. Anlamıyor sanıyor çoğu insan ama çocuklar o huzursuzluğu anlıyor ve tahmin edilenden çok daha fazla etkileniyorlar. Sırf tükürüğünüz yalamış olmamak için bir ömür mutsuz olmaya değer mi?
Duygusal bir boşluk var bilemiyorum cocuk kotu şeyler görmüyor ama

Birçok arkadaşının eşleri esimin bana karşı davranışlarını örnek göstererek hep eşleriyle tartışıyorlar diyorumya hem cok iyi hem cok bos.sonucta kimse benim odamın icini bilmiyor.butun ozel günleri kutlamak es geçmemek şartlarını zorlayarak pahali hediyeler almak beni özgür bırakmak.saygili olmak hümanist olmak.ama bide kimsenin bilmediği taraflar var iste

Back
X