- 17 Kasım 2014
- 6
- 0
- 16
- 42
- Konu Sahibi Maya milaya angel
-
ben sıze baba gıbı davranan mukemmel bı doktor tavsıye edeyım ben kendım hem kas hastasıyım hemde romatızma ıkı yıldır aynı doktora gıdıyorum gercekten onun sayesınde saglıgıuma kavustum dıyebılırım ıstanbul bakırkoy acıbadem hastanesınde mehmet karaaslan 5 tane hastane gezdım ıstanbulda ama hastalıgıma teshıs koyamadılar psıkolojık dıyıp agrı kesıcıyle gonderdıler ama saolsun doktorum mehmet bey benı hayata bagladı daha 26 yasındayım dusunun 2012 yılında ogrendım hastalıgımı ve kaldıramadım konduramadım kendıme onun sayesınde cok sukur ıyıyım
ben sıze baba gıbı davranan mukemmel bı doktor tavsıye edeyım ben kendım hem kas hastasıyım hemde romatızma ıkı yıldır aynı doktora gıdıyorum gercekten onun sayesınde saglıgıuma kavustum dıyebılırım ıstanbul bakırkoy acıbadem hastanesınde mehmet karaaslan 5 tane hastane gezdım ıstanbulda ama hastalıgıma teshıs koyamadılar psıkolojık dıyıp agrı kesıcıyle gonderdıler ama saolsun doktorum mehmet bey benı hayata bagladı daha 26 yasındayım dusunun 2012 yılında ogrendım hastalıgımı ve kaldıramadım konduramadım kendıme onun sayesınde cok sukur ıyıyım
Salam Hayalcik xanım. Hormonlu deyərkə yəni kortizo ilaçlar kullanmadım yəni. Bir iki ildir heç bir ilaç kullanmıram. Məndə çok güclü ağrılar olmur. Əsas problemim bükülmələrimə çarə bula bilməkdi. Mən sizə görə çox sevindim.sız azerbaycanda tedavı goruyormusunuz suan kullandıgınız ılac varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?